Αν όλα πάνε καλά και μου κάνουν αντικατάσταση, δεν θα την κρατήσω. Όπως έγραψα πιο πριν, την πάω σφραγισμένη όπως την πάρω από το σερβις, στο μαγαζί που την αγόρασα, την επιστρέφω, συμπληρώνω την διαφορά και παίρνω την 8i6 που έχει δικό της τροφοφοτικό και ξεμπερδεύω.@ALXGS, περιττό να σου πω ότι μόλις πάρεις την καινούρια κάρτα, την σκίζεις στις δοκιμές όπως λέει κι ο Μάνος.
Αν δεν έχει λυθεί το πρόβλημα, πρέπει να την επιστρέψεις μέσα στο 14ήμερο, για να μην μπλέξεις πάλι, και να πάρεις κάτι άλλο.
παίρνω την 8i6
Θεωρητικά δεν έπρεπε να είχε πρόβλημα με το ρεύμα από την μητρική.
Μόλις την έχωσα πάνω στο λάπτοπ της συζύγου. (Καλό... HP με i5 κτλ)
Κατέβασα drivers και πήγα να ρίξω πενιά με το gain στο "και πέντε"... φουπ... επανεκκίνηση.
Από την στιγμή όμως που σου λέει bus powered δεν θα έπρεπε να είχε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι σχεδιαστικό της κάρτας εν ολίγοις...αλλιώς ας δίνουν και τροφοδοτικό μαζί.Καλά, στο laptop θα έχει ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα τροφοδοσίας έτσι κι αλλιώς.
Από την στιγμή όμως που σου λέει bus powered δεν θα έπρεπε να είχε πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι σχεδιαστικό της κάρτας εν ολίγοις...αλλιώς ας δίνουν και τροφοδοτικό μαζί.
Στο δικό μου μου κάνει εντύπωση πάντως να συμβαίνει αυτό. Είναι ένα "καθαρό" PC πρόσφατα όπως είπα αναβαθμισμένο, δεν μπαίνω σε περίεργα σάιτ, δεν έχω trojan ιούς κτλ, οι ταχύτητές του είναι μεγάλες (ανοίγουν ταχύτητα όλα τα προγράμματα) και κυρίως δεν τον έχω φορτωμένο από άσχετα προγράμματα και περιφερειακές συσκευές πέραν της κάρτας κι ενός εκτυπωτή (που είναι πάντα Off)Προφανώς δεν υπάρχει σε όλους τους υπολογιστές πρόβλημα.
Εξαρτάται από το μηχάνημα και τον συνδυασμό των μερών του hardware με την κάρτα.
Το περίεργο είναι ότι εκτος από τα έξτρα output, και 2 line input, οι προενισχύσεις παραμένουν 2, και η έξοδος ακουστικών. Δηλαδη σε σχέση με μια 2i2 που δουλεύει απροβλημάτιστα, δεν έχει μεγάλη διαφορά. Γιατί να παθαίνει τοσο μεγάλο σοκ; Ενδιαφέρον ερώτημα για να ξύνουμε τα γένεια μας, αλλά αδιάφορο όσο δεν κάνεις δουλειά σου.Δηλαδή με λίγα λόγια, όταν αγοράζεις μια τέτοια κάρτα, το παίζεις κορώνα γράμματα... γιατί ποιος μπορεί να ξέρει αν θα είναι οκ με τα ρεύματά της?
Ξέχασαν να σου πουν το πιο σημαντικό, ότι για θέματα service/αντικατάστασης προϊόντων κλπ, ΟΥ μπλέξεις με το Bon Studio.?Η κάρτα είναι από την Τρίτη στο service της Bon studio και περιμένουν λέει την έγκριση της μαμάς focusrite γιατί έχουν προωθήσει το πρόβλημα εκεί. ...κι ακόμα να πάρουμε απάντηση. Πάει η εβδομάδα να περιμένω! ?
...και τι να κάνεις αφού αυτοί είναι οι αντιπρόσωποι?Ξέχασαν να σου πουν το πιο σημαντικό, ότι για θέματα service/αντικατάστασης προϊόντων κλπ, ΟΥ μπλέξεις με το Bon Studio.?