- Πόντοι
- 148
για ξαναπες λιγο...studio54GR είπε:Τελικά σήμερα εδέησα να αλλάξω μεγάφωνα..... και τι ανακάλυψα ότι ο Super Reverb ΔΕΝ φορούσε 4 Χ 8 Ω αλλά 4 Χ 16 Ω και τελικά το καμμένο μεγάφωνο ήταν μόνο ένα, είχα 2 μανίσια 8 Ω φυσικά και τα πέταξα πάνω αλλάζοντας ένα καλό 16άρι κατεβάζοντας κι άλλο την αντίσταση (πρέπει να πάω στα 2 Ω κανονικά).
Τον δοκίμασα με μια στρατούλα που φορούσε Tonerider Vintage και δεν τρελλάθηκα κιόλας, όμως όλα τα ποτενσιόμετρα ήθελαν καθάρισμα και η μία 12ΑΤ7 ήταν για τον κάδο.
Τελικά αν και εμένα δεν φοράει Orange Pots, μάλλον θα το κάνω κι εγώ το OVERHAULIN.
τωρα εχεις επανω 2Χ8Ω και 2Χ16Ω? Ετσι εισαι στα 2.6Ω... :-\
Καλο στους super ειναι ολα τα καλωδια που πανε στα μεγαφωνα να ξεκινανε απο το ιδιο σημειο και οχι τα δυο παραλληλα μεταξυ τους και και παραλληλα με την αλλη δυαδα. Ετσι εχεις λιγοτερο "branch inductance", αρα καθαροτερο ηχο. 8)
Αν η 12ΑΤ7 ηταν ο phase inverter πολυ καλα θα κανεις να την αλλαξεις το συντομοτερο...
Τι ...face ειναι ο super σου? Μη μου πεις οτι εχει τιποτα blue molded caps εκει μεσα? (αν ειναι silver δεν εχει)