• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Twin reverb overhaul stage 3

alderbody είπε:
το σκεφτηκα πολυ σοβαρα, αλλα αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι με set-screw και η πλειοψηφια των pots μου εχει split shafts, οποτε θα πρεπει να κανω πατεντα.  (...και δεν το συνιθιζω ποτε)  ;D

Αλλα τιποτε δεν αποκλειεται. Ειναι και πανεμορφα τα ατιμα!

Απλα το εβαλα στο Dwell για να "συνδεσω" αισθητικα τις δυο σχολες/εποχες...

Νομιζω οτι αξιζει. Εγω ειδα μεγαλο οφελος.
Τσεκαρε τα Brass Bushing Adaptor στη μεση περιπου της σελιδας! Θα τα βρεις και αλλου...

Κυκλοφορουν τετοια adaptors. Ειχα παρει μια φορα αλουμινενια με 30 λεπτα το ενα και κανουν μια χαρα τη δουλεια τους χωρις να καταστρεφουν τα ποτς.

Θα ηθελα πολυ να δω τον Twin σου με Cream Knobs....  :D

....θα εχει και πιο vintage ηχο!  ;D

αχ αυτο το κρεμ τολεξ με την καφετι σιτα απλα αψογο αποτελεσμα αν ο ανθρωπος εχει μερακι και παλι μπραβο και απο μενα

myster_maze είπε:
Τσεκαρε τα Brass Bushing Adaptor στη μεση περιπου της σελιδας! Θα τα βρεις και αλλου...

Κυκλοφορουν τετοια adaptors. Ειχα παρει μια φορα αλουμινενια με 30 λεπτα το ενα και κανουν μια χαρα τη δουλεια τους χωρις να καταστρεφουν τα ποτς.

Θα ηθελα πολυ να δω τον Twin σου με Cream Knobs....  :D

....θα εχει και πιο vintage ηχο!  ;D
τα ξερω γιατι εχω ηδη στα ποτενσιομετρα της 335 μου, οπου οντας split shaft εγω τους εβαλα set-screw κουμπια.

Epi.jpg

Ε αν τα παρω απο Banzai θα βγει κανα 40αρι με σιππινγ (εχω ηδη αλλα 2, θελω αλλα 9), συν τα adapters...

αααααχχ... τωρα που τον βλεπω σαν να μου τα ζηταει...

θα δειξει...   (emoticon σχετικο με ψησιμο εχει?)  ;D

[poll] να παρω κουμπια ή ενα καλο μικροφωνο για να τον γραφω? [/poll]

;D

ξερω... και τα δυο

alderbody είπε:
  ... ενα καλο μικροφωνο για να τον γραφω?
Shure SM57 ή Sennheiser e606 ?

στο dv εχει το SM57 με βαση και καλωδιο και shipping 130κατι. λετε?

Με το Sennheiser γλυτωνεις τα εξοδα της βασης. Θα τσιμπησω και εγω ενα, μου το ειχε προτεινει και ο Sf παλιοτερα και μια φορα που το χρησιμοποιησα σε ενα jam με βολεψε μια χαρα.

odis13 είπε:
Με το Sennheiser γλυτωνεις τα εξοδα της βασης. Θα τσιμπησω και εγω ενα, μου το ειχε προτεινει και ο Sf παλιοτερα και μια φορα που το χρησιμοποιησα σε ενα jam με βολεψε μια χαρα.
γιατι γλιτωνω τη βαση? επειδη ειναι φτιαγμενο και καλα για να καθεται πανω στον ενισχυτη?  για πες...

alderbody είπε:
γιατι γλιτωνω τη βαση? επειδη ειναι φτιαγμενο και καλα για να καθεται πανω στον ενισχυτη?  για πες...
ΝΑΙ

56933556873e836b215e026d58aebc6780e21df4990f4a15a773bc3bc4a1006faa75cc79.jpg

;)

Σιγουρα θετικο αυτο...

στο dv εχει το SM57 μα βαση και καλωδιο και shipping €135,69 και το e606 σκετο με shipping στα €121,19.

Η διαφορα ειναι μικρη. Απο πλευρας ποιοτητας/αποτελεσματικοτητας ποιο ειναι προτιμητεο?

Αν κρεμασω το e606 οπως ο SF στο κεντρο θα πεφτει εκτος κονων, ενω αλλιως θα "πιανει" μονο το ενα ή το αλλο μεγαφωνο...  :-\

Μηπως το εν λογω με την εν λογω μεθοδο προτιμαται για καμπινες με ενα μεγαφωνο?  ::)  ???  :-[

Μα γιατι να το κρεμασεις στο κεντρο? Κρεμασε το ετσι ωστε να βρισκεται ακριβως στο σημειο που θες, ακριβως πανω στον κωνο, off axis...

ακριβως,  θα το κρεμασεις γυριζοντας το καλωδιο στην ακρη του χερουλιου και μετα σταθεροποιωντας το καλωδιο πανω στον ενισχυτη με λιγη gaffers tape ετσι ωστε το μικροφωνο να ειναι  πανω απο το ενα μεγαφωνο (προσωπικα το προτιμω  ΟΝ axis.) ;)

Η διαφορα ειναι μικρη. Απο πλευρας ποιοτητας/αποτελεσματικοτητας ποιο ειναι προτιμητεο?
αν ειναι να χρησιμοποιησεις ΕΝΑ μικροφωνο τοτε το 906 ειναι καλυτερο.

Superfunk είπε:
αν ειναι να χρησιμοποιησεις ΕΝΑ μικροφωνο τοτε το 906 ειναι καλυτερο.
...906 ή 606?   γιατι το 906 εχει €174,27 με shipping.

απιστευτη δουλεια μπραβο ρε...μου ξυπνισες τα ενστικτα μου για αγορα ενος fender amp που εδω και 3 χρονια εχω αποχωριστει..(οχι που με χαλασε και η κουκλαρα σου η tele....)

Jasemeister είπε:
Supersweet  8)

Άντε να βρω και γω χρόνο για μπαλώματα/τόλεξ...
Θενκς MC! 

δυσκολο πραμα η ευρεση χρονου...

5 μηνες σχεδον μου πηρε να τα κανω ολα αυτα

ε και να θες να αγιασεις, δεν σ' αφηνουν...    ;D

sozo blue molded

αν τον ειχα ακομα ανοιχτο και τον πειραζα θα ειχα παρει σιγουρα μερικους...

Θυμαμαι οτι του ειχα στειλει mail παλιοτερα οταν ακομα τους "μαγειρευε" και μου συνεστησε υπομονη...    :)

Trending...

Νέα θέματα

Back