- Πόντοι
- 98
Φοβερη δουλεια, περιμενω να τον απολαυσω και ακουστικα!
τα ξερω γιατι εχω ηδη στα ποτενσιομετρα της 335 μου, οπου οντας split shaft εγω τους εβαλα set-screw κουμπια.myster_maze είπε:Τσεκαρε τα Brass Bushing Adaptor στη μεση περιπου της σελιδας! Θα τα βρεις και αλλου...
Κυκλοφορουν τετοια adaptors. Ειχα παρει μια φορα αλουμινενια με 30 λεπτα το ενα και κανουν μια χαρα τη δουλεια τους χωρις να καταστρεφουν τα ποτς.
Θα ηθελα πολυ να δω τον Twin σου με Cream Knobs....
....θα εχει και πιο vintage ηχο! ;D
Shure SM57 ή Sennheiser e606 ?alderbody είπε:... ενα καλο μικροφωνο για να τον γραφω?
γιατι γλιτωνω τη βαση? επειδη ειναι φτιαγμενο και καλα για να καθεται πανω στον ενισχυτη? για πες...odis13 είπε:Με το Sennheiser γλυτωνεις τα εξοδα της βασης. Θα τσιμπησω και εγω ενα, μου το ειχε προτεινει και ο Sf παλιοτερα και μια φορα που το χρησιμοποιησα σε ενα jam με βολεψε μια χαρα.
ΝΑΙalderbody είπε:γιατι γλιτωνω τη βαση? επειδη ειναι φτιαγμενο και καλα για να καθεται πανω στον ενισχυτη? για πες...
αν ειναι να χρησιμοποιησεις ΕΝΑ μικροφωνο τοτε το 906 ειναι καλυτερο.Η διαφορα ειναι μικρη. Απο πλευρας ποιοτητας/αποτελεσματικοτητας ποιο ειναι προτιμητεο?
...906 ή 606? γιατι το 906 εχει €174,27 με shipping.Superfunk είπε:αν ειναι να χρησιμοποιησεις ΕΝΑ μικροφωνο τοτε το 906 ειναι καλυτερο.
Θενκς MC!Jasemeister είπε:Supersweet 8)
Άντε να βρω και γω χρόνο για μπαλώματα/τόλεξ...
& 606 super ειναι...alderbody είπε:...906 ή 606? γιατι το 906 εχει €174,27 με shipping.
...μα παντα! ;Dmyster_maze είπε:Παντα ετσι δεν γινεται? ;D
οχι τραγικα, αλλα σιγουρα απο τους ακριβους της "πιατσας"....λιγο ακριβοι,ε?