Ωραία mods alderbody! Ειδικά με το tremolo, classic upgrade! Βέβαια μόνο ένας λάτρης του tremolo θα έμπαινε στην διαδικασία! ;D
Δεν μας είπες όμως λεπτομερείς εντυπώσεις Blue Molded vs Jupiter vs Mallory που είχες πριν (αν θυμάμαι καλά)? Βασικά τι ήταν αυτό που σε κέρδισε στους Blue Molded?
Για το Bias ελπίζω να έχεις πολύμετρο με πολύ μικρή εσωτερική αντίσταση για αποφυγή λάθους. Πες μου ότι ρυθμίζεις και ξεχωριστά το bias σε κάθε λυχνία?!
Μπορείς να δοκιμάσεις και χωρίς να κάνεις shunt τον εξόδου! Σε σειρά το πολύμετρο ( ως αμπερόμετρο ) με την άνοδο και το τύλιγμα! Προσοχή τις τάσεις, οκ?
Προσωπικά, το choke, θα το έβαζα και θα άλλαζα και τους πρώτους "τεράστιους", κατά τη γνώμη μου, πυκνωτές με 2// 16μ ή 20μ. Μην ξεχνάς ότι το τροφοδοτικό παίζει τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Αν θέλεις Blackface ήχο, καν'το!
Τα screen δεν είναι κακό να είναι χαμηλά! Ίσως 100V κάτω από την άνοδο, αλλά θέλουν καλή "τροφοδοσία" για να έχεις "σωστά" αποτελέσματα.
Ελπίζω να τσέκαρες και τις τάσεις σου στην προενίσχυση με την αντικατάσταση της 2Κ7. Λογικά θα σου ανέβηκαν περίπου 80V. Όχι κακό για το headroom! Ανάλογα όμως τι θέλεις ως τελικό αποτέλεσμα. Παρόμοιο mod που είχα κάνει, αντικατέστησα την 2Κ7 με 1Κ ( δεν χρειάζονται 2// 10-15W, είναι υπερβολή ) και τροφοδότησα μόνο τα screen ( περίπου 5V πιο χαμηλά από την άνοδο, όπως ακριβώς θα ήταν με τσοκ ). Την προενίσχυση την τροφοδότησα στον "επόμενο" ηλ.πυκνωτή "ρυθμίζοντας" το επόμενο CRC ώστε να έρθουν οι τάσεις εκεί που ήθελα. Η τροφοδοσία ήταν "καλύτερη" στην προενίσχυση και δεν είχε "άμεση σχέση" με τα screen.
Ωραία κλιπάκια! Καταπληκτικός ήχος!
Μετά από αυτά που άκουσα κατάλαβα και γιατί άλλαξες την προενίσχυση σε tweed! ;D
Επιτέλους και τα cream knobs! Άλλος ενισχυτής!
Τώρα πρέπει να αλλάξεις και το Jewel light! Με μπλε ο ενισχυτής σου θα ακούγεται πιο mellow ενώ με amber πιο twangy! Υπάρχουν κι άλλα χρώματα για δοκιμές! Trust me! ;D
By the way, δεν νομίζω να είναι το τελευταίο....