Αυτουνου ποσα κιλα - lbs ηταν αραγες . . . . ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑSuperfunk είπε:6.5 με 7.5 lbs.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτουνου ποσα κιλα - lbs ηταν αραγες . . . . ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑSuperfunk είπε:6.5 με 7.5 lbs.
το εχω δοκιμασει ηδη , δεν κανει τιποτε !oselifer είπε:Βάλε μολύβι στο nut σου.
Μπορείς να "γεμίσεις" το nut χρησιμοποιώντας το γνωστό κόλπο με σόδα και κυανοακρυλική κόλλα. Όμως προσωπικά θεωρώ το nut μάλλον αναλώσιμο (κάτι σαν τα αμορτισέρ στα αυτοκίνητα φαντάσου), κάποια στιγμή παραδίδει πνεύμα και η μόνη ορθή λύση είναι η αντικατάστασή του.bluesman είπε:Τι λυση εχω, αλλαγη του nut δε θελω να κανω...!
+137The Genius Loci είπε:....κάποια στιγμή παραδίδει πνεύμα και η μόνη ορθή λύση είναι η αντικατάστασή του.
Δεδομένου ότι το nut της Baja είναι πλαστικούρα έτσι κι'αλλιώς (αν δεν απατώμαι), κάποια στιγμή πήγαινε σε ένα μάστορα να σου κόψει ένα τέλειο κοκκάλινο nut να βρεις την υγειά σου.
...
Το θέμα του βάρους, καταρχάς δεν θα το λύσεις με τις CV. Το πιθανότερο να σου πέσει βαριά (εμένα μου έπεσε, βέβαια το θέμα το έλυσα, αλλά με πολύ φαντασμαγορικό τρόπο, η αποκάλυψη του οποίου θα γίνει προσεχώς... αλλά είμαι ήδη εκτός θέματος! ;D).miii είπε:επειδή ζήλεψα και γώ σα παιδί περνώντας από ένα νάκα την είδα και μου μίλησε http://www.nakas.gr/ecomnakas/nakas2006/Default.asp?Static=243&Product=131932&Category=1758 και τήν αγόρασα. εντάξει παικτικα μια χαρά είναι για τα λεφτά της το θέμα
είναι ότι έχει κοφτερά τάστα καί είναι βαριά πολύ βαριά .Στο θέμα μας τώρα επειδή δεν παίζει να την πάς σε guitar tech. να πάρω κάτι τέτοιο http://www.thomann.de/gr/gewa_bundfeile_150mm_hieb_3.htm για τα τάστα ? το σετ άπ της μια χαρά είναι
αξίζει να τις κάνω μόντες η να την δώσω και να παω για classic vibe ?
Σου φαίνεται πολύ ή λίγο;saviola είπε:Τελε 4 κιλα???
Η Tele (η παραδοσιακή, όχι με contours, κλπ, ούτε hollow, chambered) έχει ένα μασίφ μεγάλο σώμα, αρκετά μεταλλικά μαραφέτια πάνω, ενώ ειδικά ο bridge μαγνήτης ζυγίζει αρκετά περισσότερο από έναν διπλό. Αν δεν πας σε extra lite σώμα, όπως κάποια που κυκλοφορούν από Sugar Pine, ή από Paulonia, συνήθως αυτό θα ζυγίζει λίγο κάτω, ως πάνω από 2 κιλά από μόνο του.saviola είπε:H bc rich ειναι 4, την tele δεν ετυχε να την ζυγισω με ακριβειας...
Παρελειψα να πω οτι ειναι η telecustomThe Genius Loci είπε:Η Tele (η παραδοσιακή, όχι με contours, κλπ, ούτε hollow, chambered) έχει ένα μασίφ μεγάλο σώμα, αρκετά μεταλλικά μαραφέτια πάνω, ενώ ειδικά ο bridge μαγνήτης ζυγίζει αρκετά περισσότερο από έναν διπλό. Αν δεν πας σε extra lite σώμα, όπως κάποια που κυκλοφορούν από Sugar Pine, ή από Paulonia, συνήθως αυτό θα ζυγίζει λίγο κάτω, ως πάνω από 2 κιλά από μόνο του.
Τώρα το είδα.chriskar είπε:Μια που μιλάμε για βάρος, προχθές πήρα στα χέρια μου την καινούρια squier tele cv 50's σε λευκό, και ζυγίζει 3,05 κιλα...
δυνατό εργαλείο!![]()