- Πόντοι
- 2,368
..να παίζει... να παιζει ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ.... ;D θες να πεις...αφου ξερεις δεν ειμαι απλος κιθαριστας ...ειμαι...soundscaper... ;Dmarathon είπε:...να παίζει...
..να παίζει... να παιζει ΚΑΓΚΟΥΡΙΕΣ.... ;D θες να πεις...αφου ξερεις δεν ειμαι απλος κιθαριστας ...ειμαι...soundscaper... ;Dmarathon είπε:...να παίζει...
Κατα το ζωγραφος μεγαλων επιφανειων και οχι μπογιατζης ενα πραμα; ;DSuperfunk είπε:αφου ξερεις δεν ειμαι απλος κιθαριστας ...ειμαι...soundscaper... ;D
800 που?Superfunk είπε:Κατω απο 1000,αν τα εχεις τα 800, παρε τις Roadworn ειναι οι καλυτερες Fender εδω και χρονια....
Οι CP παραμενουν εκπληκτικες για τα ελαχιστα που κοστιζουν
Εν τω μεταξύ κάποιοι πουλάκι μου είπε ότι τη σειρά vintage /50's-60's strat, 50's tele/, τις έκοψε ή θα τις κόψει και προωθεί τα νέα RW μοντέλα. Γιατί άραγε;Superfunk είπε:Κατω απο 1000,αν τα εχεις τα 800, παρε τις Roadworn ειναι οι καλυτερες Fender εδω και χρονια....
Παντως στο site της Fender υπαρχουν (αν εννοεις τις ΜΙΜ) ....οποτε μην ακους...πουλακια... ;D....προσφατα ανανεωσε και την αμερικανικη vintage σειρα.Nestoras είπε:Εν τω μεταξύ κάποιοι πουλάκι μου είπε ότι τη σειρά vintage /50's-60's strat, 50's tele/, τις έκοψε ή θα τις κόψει και προωθεί τα νέα RW μοντέλα. Γιατί άραγε;
εχει καλυτερο vibe & feel (για οσους το επιζητουν) και ειναι και ελαφρυτερες,το νιτρο ειναι αρκετα ακριβο φινιρισμα μια και εχει μεγαλυτερο εργατικο κοστος,η παλαιωση μαλλον σε καποιο μηχανησμα ;D γινεται μια και ολες εχουν το ιδιο relicing.Εισαγωγή παράθεσηςSuperfunk τόσο ακριβό είναι το νίτρο και η παλαίωση?(προσωπικά δεν μ'αρέσει ) και στο κάτω κάτω τι περισσότερο έχει, έτσι ώστε η Road Worn παρότι Μέξικαν και με φθηνότερους μαγνήτες (tex mex) είναι ακριβότερη(και την προτείνεις) απο την Am special ? (που την έχω ) http://www.thomann.de/gr/fender_american_special_strat_mn_2cs.htm Υ.Γ. Εχει η special και ένα τάστο παραπάνω
Smyro είπε:800 που?
http://www.thomann.de/gr/fender_road_worn_60_stratocaster_owt.htm
Είναι μεγάλες οι διαφορές από CP σε roadworn, αξίζουν τα παραπάνω χρήματα?
εχει καλυτερο vibe & feel (για οσους το επιζητουν) και ειναι και ελαφρυτερες,το νιτρο ειναι αρκετα ακριβο φινιρισμα μια και εχει μεγαλυτερο εργατικο κοστος,η παλαιωση μαλλον σε καποιο μηχανησμα ;D γινεται μια και ολες εχουν το ιδιο relicing.
και με τις CP μια χαρα θα εισαι.
Η δική μου λογική λέει μτχ 57, αν δεν σε πειράζουν τα vintage frets και το 7.5 radius.oselifer είπε:Στο χιλιάρικο θα επιλέγατε μεταχειρισμένη(σε άριστη κατάστση) Vintage 57 ri ή καινούρια Roadworn.
Στω μπράτσω μόνω φίλωσ, όποσ κε η άλλεσ. ;DSuperfunk είπε:αφτι φιλως δαιν ινε καλι,εχι πολιεστερα φινιρησμα κε δεν αναπναιουν τα κσυλα....