- Πόντοι
- 118
Αφού η fender είναι κατά του ρατσισμού,μια καλή ιδέα θα ήταν να "βάλει χέρι" σε ρατσιστές μουσικούς που χρησημοποιούν όργανα της,όπως πχ ο μπασιστας των mgla ώστε να μην είναι μόνο στα λόγια (λέω τώρα γω)
Αφού η fender είναι κατά του ρατσισμού,μια καλή ιδέα θα ήταν να "βάλει χέρι" σε ρατσιστές μουσικούς που χρησημοποιούν όργανα της,όπως πχ ο μπασιστας των mgla ώστε να μην είναι μόνο στα λόγια (λέω τώρα γω)
Όλο αυτό το βλέπω σαν marketing
Σαφώς ,αλλά μιλάς για το 1% της αμερικανικής ελίτ.
Όχι για τον μέσο ψηφοφόρο του Τραμπ ,δηλ. το 50% των Αμερικανών....ούτε φυσικά για τον μέσο Αμερικανό γενικά...
Ούτε φυσικά για την πλέον ΤΑΞΙΚΗ κοινωνία , μετά την βρετανική φυσικά, στον πλανήτη... (κάτι που ζώντας στην πλέον ΑΤΑΞΙΚΗ κοινωνία στον.... κόσμο ? δηλ στην Ελληνική ,ας είναι καλά το...ΠΑΣΟΚ ? ,είναι όντως δύσκολο να το αντιληφθείς)
Και στο κάτω κάτω της γραφής τι να την κάνεις την ΚΤΗΝΩΔΗ γνώση όταν είναι κτήμα του 1% της κοινωνίας.... κενό γράμμα είναι...
2. Συμφωνείτε να μην αναρτήσετε: παραπλανητικά, δυσφημιστικά, ανακριβή μηνύματα ή με συκοφαντικό, υβριστικό, άσεμνο, πρόστυχο, χυδαίο, απεχθές, απειλητικό, με πορνογραφικό προσανατολισμό ή οποιοδήποτε άλλο περιεχόμενο που υπόκειται στην νομοθετική αρχή, καθώς και πολιτικού, θρησκευτικού ή φυλετικού χαρακτήρα.
3. Δεν επιτρέπονται κάθε είδους προσωπικές επιθέσεις, προσβλητικά σχόλια, αγενή και εριστικά μεταξύ των μελών. Απαγορεύονται τα προκλητικά ποστ που χαρακτηρίζουν αρνητικά κάτι, κάποιον ή κάποιους αφού οδηγούν σε flame wars. Π.χ. "Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι φασίστες του αντικαπνιστικού νόμου, είναι ότι περιορίζουν τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων.” Λάθος! Η σωστή διατύπωση είναι: "Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι υποστηρικτές του αντικαπνιστικού νόμου, είναι ότι..."
Το θέμα αφορά ένα γεγονός ρατσισμού στην Αμερική και την δημόσια κατακραυγή του.
Δεν είναι ταυτόσημο με τα Ευρωπαϊκά πολιτικά και εθνικιστικά μίση.
Αν και η θεματολογία της σελίδας μας απέχει, παρακαλώ να εκφράσει κόσμια ο καθένας την άποψη του τηρώντας τους κανονισμούς:
αν η πχ Fender ενδιαφέρεται για black lives, ας μεταφέρει την παραγωγή της Squier στην Αμερική να δώσει δουλειά σε κανένα φουκαρά.
Δυστυχως αν το κανει αυτο και η Fender θα φαλιρίσει και ο φουκαρας δεν θα βρει δουλεια....ενω θα πεινασουν και καποιες χιλιαδες Ινδονησιοι και Κινεζοι.
ρε συ είναι πολλοί, δεν τους προλαβαίνουμε...ένα τόσο δα φουρνάκι έχουμε!!!!Δυο σφαίρες πισώπλατα, το έργο συνεχίζεται....
ρε συ είναι πολλοί, δεν τους προλαβαίνουμε...ένα τόσο δα φουρνάκι έχουμε!!!!
μια χαρά ταξική ειναι η Ελλάδα απλα έχει διογκωμενη μεσαία τάξη. παρομοια ειναι και η υπόλοιπη Ευρώπη πλεον κατα τη γνωμη μου. η ελλαδα εχει την ιδιαιτεροτητα οτι συνδυάζει μια συλλογική κοινωνικοτητα με τη κουτοπονηρια. έτσι πολύς κόσμος ειναι απλα βολεμένος χωρίς όμως αυτό να σημανει πραγματική μεσαία τάξη αλλα μια ψευδαίσθηση. με άλλα λόγια, είμαι άνεργος αλλα μου πήρε η μάνα μου αμάξι και εχω και σπίτι που μου έχτισε ο παππούς. στα χαρτιά φαίνομαι οκ. στη πραγματικότητα δεν έχω μια.Φυσικά και ισχύει δεν υπάρχει πιο "αταξική" χώρα από την Ελλάδα στον "δυτικό" κόσμο...trust me τον έχω ταξιδέψει ολΑκερο .
Αλλά επειδή αποκλείεται να συμφωνήσουμε ας το αφήσουμε ?
εξαιρετικό bill. οι ΗΠΑ ειναι χτισμένες πανω στο ρατσισμό και τη δουλεία. Η Βραζιλία επίσης. δεν είναι θέμα επιλογής τους.Οι ΗΠΑ είναι μία πάρα πολύ νεαρή χώρα και μάλιστα με κοινωνικό DNA που βασίζεται στην αποικιοκρατία, τη δουλεία, την αυτοδικία και τον επεκτατισμό υπεράνω όλων. Οποιαδήποτε ανάλυση λοιπόν με Ευρωπαϊκά γυαλιά κρίνεται το λιγότερο άστοχη, όπως πολύ σωστά είπε ο Superfunk έχουμε να κάνουμε επί της ουσίας με μια μετεμφυλιακή διαμάχη.
παρομοια ειναι και η υπόλοιπη Ευρώπη πλεον κατα τη γνωμη μου