• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Η Fender ξεκινά να αντικαθιστά το rosewood...

Εμένα πάλι αυτό το θέμα μου θύμισε την ατάκα που είχε πει ο "γκουρού" Κώστας Χάτσιος- οι παλιότεροι θα τον θυμάστε από το Λυρικό, τον Καγμάκη και από το δικό του μαγαζί- σε εντελώς ανύποπτο χρόνο, (στις αρχές της δεκαετίας του '90): "Πάρτε όργανα, τελειώνουν τα ξύλα".

Τότε όσοι τον ακούσαμε, γελάσαμε. Μας φάνηκε εξωπραγματικό.

Τελικά είχε απόλυτο δίκιο.

Terry RoscoeBeck5 είπε:
...Τελικά είχε απόλυτο δίκιο.
Σε πολλά είχε δίκιο, ήταν καλός κιθαρίστας και γνώστης. Στη πώληση τα χαλούσε λίγο αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... :) Χάρις σε αυτόν πάντως άκουσα πρώτη φορά Anderson, Grosh, Bogner, Soldano, Egnater, VHT. Ξεβούλωσαν τα αυτιά μου, άνοιξε το μυαλό μου και ξέφυγα από το τρίπτυχο Fender/Gibson/Marshall.

KostasP είπε:
Σε πολλά είχε δίκιο, ήταν καλός κιθαρίστας και γνώστης. Στη πώληση τα χαλούσε λίγο αλλά κανείς δεν είναι τέλειος... :) Χάρις σε αυτόν πάντως άκουσα πρώτη φορά Anderson, Grosh, Bogner, Soldano, Egnater, VHT. Ξεβούλωσαν τα αυτιά μου, άνοιξε το μυαλό μου και ξέφυγα από το τρίπτυχο Fender/Gibson/Marshall.
Συμφωνώ και επαυξάνω και να συμπληρώσω ότι ήταν η αιτία που ήρθαν στην Ελλάδα οι Valley Arts, όταν δεν γνωρίζαμε σχεδόν τίποτα άλλο από το δίπτυχο Fender/Gibson.

Trending...

Νέα θέματα

Back