- Πόντοι
- 38
And there is one to rule them all....Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάλι καλά που μείναμε στην... ευρύτερη οικογένεια και δεν έπεσαν στο τραπέζι τίποτα αλλότρια brands...........

Music Man Reflex.
And there is one to rule them all....Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάλι καλά που μείναμε στην... ευρύτερη οικογένεια και δεν έπεσαν στο τραπέζι τίποτα αλλότρια brands...........
Αυτό και το Big Al δεν έχουν πέσει στα χέρια μου, αλλά από τα specs του δείχνει «τούμπανο». Πάντως αν παρατήρησες, έθεσα στα υπόψιν και το Bongo το οποίο εκτιμώ απεριόριστα ;Daudiokostas είπε:And there is one to rule them all....
![]()
Ναι το είδα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Πάντως αν παρατήρησες, έθεσα στα υπόψιν και το Bongo το οποίο εκτιμώ απεριόριστα ;D![]()
Point. Θα θελα να ηξερα τι ειχε παρει οποιος ενεκρινε τα σχεδια του Bongo και του Big Al.audiokostas είπε:Η διαφορά είναι ότι το Reflex είναι όμορφο.;D
Αμάν... Τα MM φοβερά μπάσα, τα καλύτερα, μπλα...μπλα, το Big Al μπλα... μπλα (και καλά On Topic)Nikoubis είπε:Επισης, χαπυ νεημ ντεη φιλος. ;D
Ναι ρε Κωστάκη Χρόνια Πολλά...και με ένα καινούργιο μπάσοTerry RoscoeBeck5 είπε:Χρόνια πολλά Audio να σε χαιρόμαστε8)
Ενώ για το Bongo είναι σαφής η επιρροή του (Gonzo - Bongo), για το Big Al υπεύθυνος είναι ο Αlvin Lee και η signature κιθάρα του.Nikoubis είπε:Point. Θα θελα να ηξερα τι ειχε παρει οποιος ενεκρινε τα σχεδια του Bongo και του Big Al.
Απλά να παραθέσω ότι μετά την εγχείρηση που έκανα βγήκα με την ζυγαριά παγανιά και έχω να πω ότι το American Vintage 75 Jazz με ash σώμα έδωσε 4.1κιλά τα οποία κρίνονται πολύ ικανοποιητικά. Swamp ash, να πω την αλήθεια δεν πέτυχα ως τώρα.Terry RoscoeBeck5 είπε:Ποιος εγώ; ;D ;D ;D ;D Η ριμάδα η τεχνολογία ;D
Πάντως αναφορικά με τις επισημάνσεις των Vac&Theod περί βάρους, τα ash... κούτσουρα είναι ασήκωταΟπότε alder για να μας μείνει η μέση- εκτός αν πέσουμε σε κάνα παλιό με swamp ash που δεν είναι «νταμάρι» ;D
4.1 κιλά είναι μια χαρά. Αυτά που είναι ασήκωτα είναι ορισμένα '70s - '76 με ΄79 χονδρικά ή τουλάχιστον εγώ έχω πέσει πάνω τους. Σε κάποια από αυτά ήθελες... γερανό ;D Έπαιζαν ωραία, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε players instrument.Vac είπε:Απλά να παραθέσω ότι μετά την εγχείρηση που έκανα βγήκα με την ζυγαριά παγανιά και έχω να πω ότι το American Vintage 75 Jazz με ash σώμα έδωσε 4.1κιλά τα οποία κρίνονται πολύ ικανοποιητικά. Swamp ash, να πω την αλήθεια δεν πέτυχα ως τώρα.
Πες τα χρυσοστομε,σε μια ash στρατ΄79 που εχω,δεν νιωθω οτι επεσα εγω πανω της... αλλα αυτη πανω μου και με ελιωσε ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Αυτά που είναι ασήκωτα είναι ορισμένα '70s - '76 με ΄79 χονδρικά ή τουλάχιστον εγώ έχω πέσει πάνω τους. Σε κάποια από αυτά ήθελες... γερανό ;D
Ούτε του παπά είναι 4.1κιλά, όντως !!!!! Εκεί που ζορίζομαι είναι το SBMM ray34 που μου βγήκε 4.7κιλά έστω και αν τα specs μιλούσαν για lightweight ash...... ??? H διαφορά λοιπόν των 600γρ είναι απίστευτη αν και ακούγεται μικρή σε απόλυτο αριθμό.Terry RoscoeBeck5 είπε:4.1 κιλά είναι μια χαρά. Αυτά που είναι ασήκωτα είναι ορισμένα '70s - '76 με ΄79 χονδρικά ή τουλάχιστον εγώ έχω πέσει πάνω τους. Σε κάποια από αυτά ήθελες... γερανό ;D Έπαιζαν ωραία, αλλά δεν ήταν αυτό που λέμε players instrument.
Μα το SBMM είναι swamp ashVac είπε:Ούτε του παπά είναι 4.1κιλά, όντως !!!!! Εκεί που ζορίζομαι είναι το SBMM ray34 που μου βγήκε 4.7κιλά έστω και αν τα specs μιλούσαν για lightweight ash...... ???
Στο επίσημο site πάντως αναφέρει σκέτο ash... Όπως και να χει δεν βγάζεις ολόκληρο live αν και έχω καιρό να ντοπαριστώ με αδρεναλίνη. Εκτός και αν είσαι 20+ ετών ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Μα το SBMM είναι swamp ashοπότε είσαι by the book στα κιλά
(4.7) άντε λίγο πιο πάνω. Αν όμως ήταν ash θα λέγαμε άλλα πράγματα ;D ;D ;D
Αν έχεις το Classic Active, ναι είναι ash, οπότε ΟΚ είναι πιο επάνω στα κιλά. Πάντως λόγο της «περιφέρειας» του σώματος ;D ;D ;D θα μπορούσε και το shamp ash όργανο να είναι πιο βαρύ από ένα Jazz- βάλε και το μπράτσο που είναι λιγάκι πιο μπόλικο, κάτι το plate να δίνει κάνα 100ικο γραμμάρια έξτρα (λέμε τώρα ;D). Λίγο από εδώ, λίγο από εκεί να το μισό κιλό ;D ;DVac είπε:Στο επίσημο site πάντως αναφέρει σκέτο ash... Όπως και να χει δεν βγάζεις ολόκληρο live αν και έχω καιρό να ντοπαριστώ με αδρεναλίνη. Εκτός και αν είσαι 20+ ετών ;D
Αν το καλοσκεφτείς αυτό είναι το κατεξοχήν bass για jazzTHEOD είπε:Διαμαρτυρία μουσικού οργάνου :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Θενξ `τερρυTerry RoscoeBeck5 είπε:Αν το καλοσκεφτείς αυτό είναι το κατεξοχήν bass για jazz![]()
Και όμορφο και σχετικά οικονομικό και ευέλικτο είναι.stavros911 είπε:Θα σας προτεινα να τσεκαρετε το fender blacktop precision (ΗΗ). Αρκετα ευελικτο οργανο και οικονομικο.