RickenBacker 4003 vs Fender Jazz Bass Deluxe - (αισθητική προσέγγιση)

Α ναι, και κάτι που μου διέφυγε  

@Άγιος

Γούστα είναι αυτά Άγιε - και στο τι γουστάρεις εσύ ή ο καθένας μας δεν μπορεί να σταθεί κουβέντα με αντιρρήσεις ή συμφωνίες  

Που σκέφτεσαι να το βάλεις για να το βλέπεις και να το καμαρώνεις;

Σαλόνι;

Σε κάποιο stand; 

Σαλόνι, δίπλα στη Strat - στη θέση του JB

ric.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
@SibLt  Πηρες το ΔΕΥΤΕΡΟ ωραιοτερο μπασο του κοΖμου  (το πρωτο ειναι αΦτο, το hollow body που καΜνει 598.000 JPY, με το ζορι κρατηθηκα να μην τον αγορασω....)

Τωρα για αΦτους που λενε οτι ειναι ασκΗμο τα εχουμε ξαναπει: μην ασχολεισαι με ΚΑΝΓΚΟΥΡΑΙΟΥΣ ? αστους να γουσταιρνουν atrocities τυπου PRS & Kramer ?   

20240710_152745.jpg

Αυτό το μπάσο δεν έχει που να βάλεις το χέρι σου. Από ότι έχω διαβάσει η σχεδιαστική τους προσέγγιση βασίσθηκε στην ερώτηση: "Τι δεν είναι εργονομικό σε ένα μπάσο"

αν παιζεις το μπασο οπως ΠΡΕΠΕΙ οταν παιζεις ρΩοΥΚ ? δηλ. με ΠΕΝΑ ειναι σουπερ εργονομικο.

Χώρο είχες πάντως....να κρατήσεις και το jazz?
Προς τα εκεί είμαι - θα την αποσύρω την αγγελία

αν παιζεις το μπασο οπως ΠΡΕΠΕΙ οταν παιζεις ρΩοΥΚ ? δηλ. με ΠΕΝΑ ειναι σουπερ εργονομικο.

Έχει και palm rest!

Εικονικο μπασο, να το χαρεις! Και προφανώς αν δεν σιγονταρουμε εδω μεσα οι άρρωστοι ο ενας τον αλλο ποιος θα το κανει?

πως παιζουν το Rickenbacker οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ανΔρες
Τα έχουμε πει "πολάκης" ? Δύο είναι τα original "ανδρικά" μπάσα - P και Rick.

Εικονικο μπασο, να το χαρεις! Και προφανώς αν δεν σιγονταρουμε εδω μεσα οι άρρωστοι ο ενας τον αλλο ποιος θα το κανει?

Εεεε ... Οι γυναίκες μας;;; ?

Μωρό μου, της είπα, πως σου φαίνεται αυτό το επιπλάκι? 

yellow tele.jpg

Κόστη και οδηγίες εκτελωνισμού εισαγωγής από ΗΠΑ - εκτίμηση του courier 

image.png

Συχνό λάθος, οι περισσότεροι μπερδεύουν το Νομό Ροδόπης με πρωτεύουσα τη Κομοτηνή, με την Οροσειρά της Ροδόπης

Γελοίοι χαρακτήρες αγεωγράφητοι

Φτου

Κόστη και οδηγίες εκτελωνισμού εισαγωγής από ΗΠΑ - εκτίμηση του courier 

Προβολή συνημμένου 46070
Τα χω πληρωσει και γω δυο τρεις φορες, βλεπω ups στις εισαγωγες μου και αρχιζω τις ευχες… συνηθως απο γαμ…

Μια φορα το διεκπεραιωσα ο ιδιος και εχασα μια ολοκληρη μερα απο τις 9 το πρωι στο αεροδρομιο εως αργα το μεσημερι…

Για να ειμαι ειλικρινης την τελευταια φορα πληρωσα εκτελωνιστη για ενα mjt σωμα που ηταν ακριβως οπως το ηθελα (φωτο).

Να σημειωθει επισης οτι δεν εχω μετανιωσει για καμια μου εισαγωγη απο ΗΠΑ, απλα προτιμώ το ταχυδρομειο και ας αργει λιγο…

IMG_1543.jpeg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back