• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Brad Paisley Roadworn Telecaster

Jazzjoker είπε:
(Τύπος που δε διάβασε τίποτα από τα προηγούμενα και μετά δεν καταλαβαίνει γιατί έσπασε τα νεύρα όλων - mode on)

1200 ευρώ για μεξικάνα τελεκάστερ;;;;; :o :o :o :o ::) ::) ??? ??? ???

Έλεος με την υπερτιμολόγηση της φέντερ!!!!!

Πάλι καλά που έχει τζιπέντερ.
Αμ δε που έχει....

matawan είπε:
  Μια παρατηρηση, τα πλεον ενδιαφεροντα μοντελα που εχει βγαλει η Fender τα τελευταια χρονια ( IMHO ) ειναι signature models καποιον καλλιτεχνωνε.  Johnny Marr Jaguar, J Mascis Squier, Troy Van Leeuwen Jazzmaster, τωρα αυτη του Brad του Paisley και μαλιστα σε τιμες που καλυπτουν ενα αρκετα ευρυ φασμα. Επιπλεον δεν ειναι καθολου ασχημο marketing trick για να "επανασυστησει" με καποιες διαφοροποιησεις τα οργανα στο κοινο.
παντως τα παΛΟΥκαρια στο TDPRI Home | Telecaster Guitar Forum εχουν παθει πλακα με τη συγκεκριμενη και οσοι την αγορασαν (πωλειται ωσαν τα ζεστα ψωμακια) λενε οτι ειναι η καλυτερη Fender tele που εχουν ακουσει και παιξει ποτε τους (και καποια απο αυτα τα παλουκαρια εχουν απο καμμια 20αρια απο δαυτες... ;D)

την επομενη εβδομαδα που θα ειμαι στο...χωριο (Berlin) θα παω να τη δοκιμασω,θα εχει ερθει μια στο Just Music μου ειπε ο πωλητης & θα σας δωκω ρΙπορτ... ;)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μωρέ δεν είναι να έχει τζιμπεντερ....

θέλει να ξέρεις να κουνάς και τον ωμο σου...

Superfunk είπε:
παντως τα παΛΟΥκαρια στο TDPRI Home | Telecaster Guitar Forum εχουν παθει πλακα με τη συγκεκριμενη και οσοι την αγορασαν (πωλειται ωσαν τα ζεστα ψωμακια) λενε οτι ειναι η καλυτερη Fender tele που εχουν ακουσει και παιξει ποτε τους (και καποια απο αυτα τα παλουκαρια εχουν απο καμμια 20αρια απο δαυτες... ;D)

την επομενη εβδομαδα που θα ειμαι στο...χωριο (Berlin) θα παω να τη δοκιμασω,θα εχει ερθει μια στο Just Music μου ειπε ο πωλητης & θα σας δωκω ρΙπορτ... ;)
αν δε κανω λαθος το μαγαζι,εχει ενα γαματο τυπο που με εβαζε με το ζορι να δοκιμαζω πανακριβες γκιμπσον,παρολο που του χα πει οτι ειμαι ελλην τουριστας με αδεια τσεπη!

noe13 είπε:
αν δε κανω λαθος το μαγαζι,εχει ενα γαματο τυπο που με εβαζε με το ζορι να δοκιμαζω πανακριβες γκιμπσον,παρολο που του χα πει οτι ειμαι ελλην τουριστας με αδεια τσεπη!
ναι,εχει και εναν χειροτερο στα ντραμς....με εβαλε με το ζορι να παιξω σε μια Pearl Reference Pure των 10.000 ευρω (20.000 μαζι με τα πιατινια) ενω του ελεγα οτι ΔΕΝ ειμαι ντραμμερ!    ;D ;D ;D

Superfunk είπε:
ναι,εχει και εναν χειροτερο στα ντραμς....με εβαλε με το ζορι να παιξω σε μια Pearl Reference Pure των 10.000 ευρω (20.000 μαζι με τα πιατινια) ενω του ελεγα οτι ΔΕΝ ειμαι ντραμμερ!    ;D ;D ;D
Εδώ σε αφήνει να παίξεις κιθάρα ενώ ΔΕΝ είσαι κιθαρίστας. Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα ΚΑΛΟ Ε? χαχαχαχαχα τι έγραψα πάλι ο φούστης χαχαχαχαχαχαχαχα. Χα.

Εδώ σε αφήνει να παίξεις κιθάρα ενώ ΔΕΝ είσαι κιθαρίστας.
μα φυσικα και ΔΕΝ ειμαι κιθαριστας,ακου εκει κιθαριστας..σε ΕΒΡΙΣΑ εγω ρε?  ;D

Superfunk είπε:
πως του το λεγες?

Ich bin kein Schlagzeug spieler ?

Superfunk είπε:
μμμ σιγά τα ωά...

εδώ εμένα με είπανε τζαζίστα...  ;D

Superfunk είπε:
Χεχε..ε όχι αλλά αν με πεις κιθαρίστα και μένα θα παρεξηγηθώ  ;D

dimsonic είπε:
πως του το λεγες?

Ich bin kein Schlagzeug spieler ?
οχι....

Ich bin kein Schlagzeugspieler (μια λεξη  ;D)

(αν και κατι ψιλοπαιζω, για να λεμε και του στραβου το δικιο ενα μεροκαμματακι ανετα το κανω ως ντραμμερ  ;D ;D ;D...εχω και μια Ludwig του 60.... :-* )

Superfunk είπε:
οχι....

Ich bin kein Schlagzeugspieler (μια λεξη  ;D)

(αν και κατι ψιλοπαιζω, για να λεμε και του στραβου το δικιο ενα μεροκαμματακι ανετα το κανω ως ντραμμερ  ;D ;D ;D...εχω και μια Ludwig του 60.... :-* )
σε κανα πανηγύρι    :P (οι λούντβιχ εκεί είναι γερό χαρτί...)

dimsonic είπε:
σε κανα πανηγύρι    :P (οι λούντβιχ εκεί είναι γερό χαρτί...)
Μπα,Meazzi (τα χρονια πριν την αφθονια του σοσιαλισμου) και ΤΑΜΑ (οτι φτηνοτερο υπαρχει φυσικα) (τα χρονια της κονομας)    &  κΣερο πΣωμι φιλοους ...σιγα μη παρει Ludwig ο τζαζμπαντιστας ...

κι όμως στην πρώτη μου εμφάνιση (197... δε λέω παρακάτω) είχαμε λούντβιχ τζαμπανίστα, που τη δάνεισε στον ανηψιό του....

και κάθονταν πίσω απ την κουρτίνα να την μαζέψει μετά...  ;D

Αυτό που λέει γύρω στο 8:30 για τα steel saddles ότι ταιριάζουν καλύτερα στις πιο βαριές τέλε SF το έχεις παρατηρήσει ? Γιατί έχω στα σκαριά μια παουλόνια τέλε και το σκέφτομαι  :P

Εγω προτιμώ πάντα steel saddles,brass

βάζω μόνο σε πολύ πρίμες τελε (συνηθως οσο πιο βαρια ειναι τοσο πιο πριμα ειναι ) και μόνο στις D,G,B,E χορδές,στις Ε,Α πάντα steel η aluminum.

Superfunk είπε:
βάζω μόνο σε πολύ πρίμες τελε (συνηθως οσο πιο βαρια ειναι τοσο πιο πριμα ειναι )
μα  , στην ηλεκτρική κιθάρα μετράνε ......

Myz_N6_Pl.jpg

;D ;D ;D

georgekz750 είπε:
1100+ ευρα για μεξικανα?

ΟΚ,κρατηστε μου δυο.
Τσάμπα πράμα (για επώνυμη ελληνίδα σήμερα πλερώνεις 10+ χήνες).,

Καλές είναι αυτές οι δύο?

71459b9e017aafed3daab8bcc0f72825.jpg

Top%2B10%2BMost%2BBeautiful%2BMexican%2BWomen%2B-%2BElsa%2BBenitez.jpg

Trending...

Νέα θέματα

Back