The Brad Paisley Esquire

Evolution....Μου αρεσει που τα μυαλα της κιθαροβιομηχανιας ειναι τοσο ανησυχα, και σκεφτονται συνεχεια καινουρια πραγματα....?‍?

Αντε τωρα να το ειχε σκεφτει αυτο ο Leo στα 50ς

παντως αφησανε δουλεια και για sequel, στην επομενη εκδοση και ο δευτερος μαγνητης under the hood, και τα controls στο πισω μερος της κιθαρας

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Δεν ξέρω αν το σκέφτηκε ο Leo, αλλά ο Pat Metheny το έκανε αυτό από το 1976 και πρόσφατα το έκανα και εγώ στην dot και σίγουρα είναι καλή περίπτωση. Δουλεύει

Παντως μετα απο λιγα χρονια οταν ζαρωσουνε τα λαστιχακια κατω απο τις βιδες και ο neck μαγνητης σε μια κανονικη tele παει κατω απο το pickguard

Το χάζευα εχθές το βιντεάκι. Φοβερός ήχος το εργαλείο. Αποτυχία imo ο κρυμμένος neck. Ή βάλτον να φαίνεται κανονικά ή φτιάξε ορθόδοξη esquire χωρίς neck μαγνήτη.

Το χάζευα εχθές το βιντεάκι. Φοβερός ήχος το εργαλείο. Αποτυχία imo ο κρυμμένος neck. Ή βάλτον να φαίνεται κανονικά ή φτιάξε ορθόδοξη esquire χωρίς neck μαγνήτη.

θα μπορούσαν να τον βάλουν με βίδες επάνω στο pickguard. Και με βαθύ πηγάδι. Οπότε να τον κατεβάζεις όσο θες.

Πετα την τοτενεΣ..δεν ινε καλι

?

Γενικα μιλωντας στις μοντερνες  FENDER τελε με 22 ταστα ο μαγνητης ειναι στο pickguard (για να μην χρειαζεται να αφαιρεις το μπρατσο οταν θες να αλλαξεις το υψος του μαγνητη μια και λογω του overhang της ταστιερας δεν μπορει να αφαιρεθει το pickguard με τον λαιμο στη θεση του ) ,το ιδιο και στις thinline που εχουν ολα τα ηλεΧτρικα στο pickguard και θα ηταν τρελλη μανουρα να το βγαλεις, και στις vintage style με 21 ταστα ειναι στο σωμα μια και το pickguard βγαινει ευκολα οταν θες τα πειραξεις το υψος του μαγνητη

Πετα την τοτενεΣ..δεν ινε καλι

ειλικρινά speaking είναι ...ίσως η καλύτερη κιθάρα μου

Είναι με 21 τάστα και η το pickguard βγαίνει χωρίς να χρειαστεί να βγάλεις χορδές ή τιποτε άλλο.

(και παρεΜπιπτόντως εδώ και μια ώρα φοράει 10-38) ?

20201118_133255.jpg

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back