- Πόντοι
- 2,148
γιατι ρε θείο, δεν είχα?Επιτέλους πηρες Telecaster!!
?
Αναμένουμε λεΦτομερες ρΙβΓιου
γιατι ρε θείο, δεν είχα?Επιτέλους πηρες Telecaster!!
?
Αναμένουμε λεΦτομερες ρΙβΓιου
γιατι ρε θείο, δεν είχα?
αει καλά....Οχι.
Η Deluxe δεν ειναι κανονικη tele* και οι αλλες ειναι Squier ?
(FENDER telecaster εννοουσα,το διορθωσα και στο ποστ μου)
*κανονικη tele ειναι η tele που εχει τον ΑΝΤΡΙΚΟ single coil ,steel baseplate bridge μαγνητη και μισει ο @Nestoras
ευτυχώς λιγότερο από όσο τις ζητάνε στα εξωτερικάΠόσο πήγε το μαλί;
πάντως κι η squier φοράει αντρικό μαγνήτη (που αν θυμάσαι ΕΣΥ μου τον έδωκες - εκτός αν ΔΕΝ ήτανε!)Οχι.
Η Deluxe δεν ειναι κανονικη tele* και οι αλλες ειναι Squier ?
(FENDER telecaster εννοουσα,το διορθωσα και στο ποστ μου)
*κανονικη tele ειναι η tele που εχει τον ΑΝΤΡΙΚΟ single coil ,steel baseplate bridge μαγνητη και μισει ο @Nestoras ?
πάντως κι η squier φοράει αντρικό μαγνήτη (που αν θυμάσαι ΕΣΥ μου τον έδωκες - εκτός αν ΔΕΝ ήτανε!)
ευτυχώς λιγότερο από όσο τις ζητάνε στα εξωτερικά
Σαφέστατος και αναλυτικός. Σε χαρακτηρίζει.?ευτυχώς λιγότερο από όσο τις ζητάνε στα εξωτερικά
είναι σίγουρο αυτό?ναι αλλα δεν ειναι Fender ?
πλακα πλακα ο μαγνητης του παππου ΔΕΝ ειναι single coil ,ειναι διπλος και δεν εχει και base plate...τον χαραΧτιΡιζω μπαΪσεΞουαλ ?
της ΒΜ ειναι μεν διπλος αλλα ΕΧΕΙ baseplate οποτε ειναι οριακα ανΔρικος, δεν ειναι και ΠΟΛΑΚΗΣ αλλα την εχει την αΠσαδα του ?
αυτό που βλέπω δεν είναι base plate?
την βρηκες εδω ρε θηριο?
γιατί βρε....Σαφέστατος και αναλυτικός. Σε χαρακτηρίζει.?
baseplate ειναι,steel δεν ειναι (ειναι πλαστικο)
Φαίνεται δεν απέκτησε ανοσία από πριν.Η Τελεκαστερίτιδα θερίζει. Κάνει πυρετό;
μετα τα 40 χρόνια χρειάζεται δεύτερη δόση. Αλλά την έκανα με squier και δεν έπιασε. Ετσι αναγκάστηκαν να κάνω τρίτη δόση τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 60. Και μάλιστα ενισχυμένη.Φαίνεται δεν απέκτησε ανοσία από πριν.
μετα τα 40 χρόνια χρειάζεται δεύτερη δόση. Αλλά την έκανα με squier και δεν έπιασε. Ετσι αναγκάστηκαν να κάνω τρίτη δόση τώρα που άνοιξε η πλατφόρμα για τους άνω των 60. Και μάλιστα ενισχυμένη.
Εγω μια και αυτη με το ζορι βλεπω..............
η μαμά μου μου έμαθε να κοιτάω πάντα την ούγια...να γράφει Πειραϊκή ΠατραϊκήΕγω μια και αυτη με το ζορι βλεπω..............