- Πόντοι
- 4,208
Ξεπεσμός.Spyros Delta είπε:Τοσος ειναι ο κιμας που παιρνω για μια κατσαρολα γιουβαρλακια
Καταραμένη φτώχεια. >
Ξεπεσμός.Spyros Delta είπε:Τοσος ειναι ο κιμας που παιρνω για μια κατσαρολα γιουβαρλακια
Αν θα πάει λέει...LK είπε:Από εκεί και πέρα και εφόσον έχει και την υπογραφή του Brad πιστεύω θα πάει καλά.
λοιπόν όπως υποσχέθηκα επανέρχομαι με τις ακόλουθες τοποθετήσεις απόψεις μου...Superfunk είπε:custom shape fat neck
custom wound pickups
spruce/pawlonia extra light body
sparkle nitro finish body
gunstock oil finish neck
electro socket jack
intonated saddles
το ειπαμε αυτο (20 φορες ;D) κιθαρα εμποριου με τετοιο βαρος δεν υπαρχει (το CS χρεωνει 500 δολλαρια επιπλεον τα σωματα που "οδηγουν" σε κιθαρα κατω απο 7 pounds ενω και οι πωλητες after market σωματων μια 100αρα-150αρα επιπλεον την χρεωνουν για πλακα)Εκτός αν είναι ιδιαίτερα ελαφρύ. Εκεί θα πάω πάσο.
3.6 δική μου μου off the shelf.Superfunk είπε:>τώρα 7 pounds τι είναι 3.5 κιλά?
τόσο έχει και μια απλή φέντερ ή σκουαιερ<
Ούτε για πλάκα.Πρέπει να είσαι πολύ τυχερός να σου κάτσει κάτω από 7,5 οι
Περισσότερες είναι γύρω στα 7,8
τεσπαδε λέω ότι δεν έχει πάνω της δουλειά.
απλά δεν σχολιάζω διότι είναι γούστο του καθενός.
Αρα βλεπεις και εσυ οτι απο τα 6 pounds της Paisley απεχει ετη φωτος... ;D3.6 δική μου μου off the shelf.7.9 δηλαδή....
Για τα 200 ευρώ που έδωσα δεν έχω ούτε ενοχές ούτε ζήλιες.
Μια διαφορά 200 γραμμάρια...δεν μου φαίνεται πολύ
μωρέ καλά έκανες...Superfunk είπε:Αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο,ειναι το να "δικαιολογησουμε" την ΤΙΜΗ της ;D (καλα ουτε αυτο ειναι το θεμα, το Thread ανοιχτηκε για να πληροφορησει το κοινο οτι ενα νεο και πολυ ενδιαφερον μοντελλο tele υπαρχει εκει εξω)
Και ως γνωστο καπιταλιστικο γουρουνι των διευθυντηριων που ασχολειται ΜΟΝΟ με τα FACTS & τα νουμερα και την πεζη ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΡΕΑΛΙΣΜΟ νομιζω οτι το εκανα.... ;D ;D
1300 από Θωμά με μεταφορικάJazzjoker είπε:1200 ευρώ για μεξικάνα τελεκάστερ;;;;; : : ??? ??? ???
Ο καπιτάλας από πάνω θα σου πει ότι φταίει το δολάριο που ανέβηκεΈλεος με την υπερτιμολόγηση της φέντερ!!!!!
Δεν έχει ;DΠάλι καλά που έχει τζιπέντερ.
Βασικα,μετα φυσικα τους κΣενοιπουμαςζηλεβουνγιατιξερουμεναζουμεσανανθρωποικαι θελουνεμαζιμετα διεφθιντιριαναμασπαρουντασπιτιατιςπαραλιεςκαιτονηλιοκαισυνομωτουνγιαυτο ,για ΟΛΑ φταιει η Φεντερ και η ΓκιμΠσον ;DΈλεος με την υπερτιμολόγηση της φέντερ!!!!!
RayDTutto είπε:EINAI H KIUARA TOY μπραντ ΠΕΖΛΥ και ΕΧΗ ΕΠΑΝΟ ΛΑΧΟΥΡΙΑ!
ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΝΙΣ ΡΕ ΤΖΑΖΙΣΤΑ!!!!!!! ?? ?? ?
Superfunk είπε:Βασικα,μετα φυσικα τους κΣενοιπουμαςζηλεβουνγιατιξερουμεναζουμεσανανθρωποικαι θελουνεμαζιμετα διεφθιντιριαναμασπαρουντασπιτιατιςπαραλιεςκαιτονηλιοκαισυνομωτουνγιαυτο ,για ΟΛΑ φταιει η Φεντερ και η ΓκιμΠσον ;D
αφτοτοφουτεργκιμπονπουμαςχρεοκοπησεμεταπλασταστοιχειατηςελστατρεσυτισκαταδενδιαβαζειςτοχωνιεσυ?dimsonic είπε:εεε? :
ο γκουγκλε τρανσλατορας με έβγαλε αυτό?
Basically, naturally, they are fighting for the lives of people, and they want to be inter-national, and they are in the midst of the country and the world, for FUTTER and GIMPON
τι ακριβώς εννοούσες?