• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Brad Paisley Roadworn Telecaster

fusiongtr είπε:
Τσάμπα πράμα (για επώνυμη ελληνίδα σήμερα πλερώνεις 10+ χήνες).,
Πολλά λες, έχεις μείνει πίσω. Ανάλογα το όνομα, μπορεί να ξεκινάει από μια Squier Strat standard

BlackCrow81 είπε:
Πολλά λες, έχεις μείνει πίσω. Ανάλογα το όνομα, μπορεί να ξεκινάει από μια Squier Strat standard
Τόσο πολύ πέσανε οι τιμές? :o :o

Μιλάμε για δευτεροτρίτα ονόματα πανελίστριες κλπ. Τα πρώτα ανεβαίνουν και μπορεί να πιάσουν και στρατ usa. Όλα αυτά για εδώ γύρω. Οι άραβες π.χ. όταν έρχονται εδώ να αγοράσουν κιθάρες ή όταν πάνε οι κιθάρες στις χώρες τους, αγοράζουν στρατ mim και την πληρώνουν για CS επειδή μπορούν και γουστάρουν

RayDTutto είπε:
Αυτή πάντως είναι στο ίδιο πνεύμα και by far πιο καλά στυλιζαρισμένη.

https://www.thomann.de/gb/harley_benton_te_70_black_paisley.htm

Στο 1/10 (περίπου) της τιμής!!!!!!
εξαιρετική

αν έβρισκα και το ίδιο σε πουκάμισο θα έπαιρνα και 2 αμα λάχει.

(ειλικρινά είναι κούκλα) ;)

dimsonic είπε:
αν έβρισκα και το ίδιο σε πουκάμισο θα έπαιρνα και 2 αμα λάχει.
image01.jpg

33Mwiw4R-Ic.jpg

TM84P15NNAV_Zoom_D_1.jpg

Mens-Paisley-Dress-Shirts-Pattern-Shirt-Custom-Made-Men-Floral-Dress-Shirt-Black-Purple-Red-Paisley.jpg

A1AfqAyvTrL._UX342_.jpg

-Τώρα το ότι εμένα μου άρεσαν αυτά τα πουκαμισάκια είναι κακό? Έχω πρόβλημα γιατρέ μου?

-Δεν είναι κάτι σοβαρό, μια ελαφράς μορφής Βαρουφακίτιδα είναι. Να ορίστε θα παίρνεις αυτό το μικρό μνημονιάκι 2 φορές τη μέρα πριν το φαγητό και θα γίνεις περδίκι

poukamiso_0.jpg

τωρα αμα μου φερεις και τελε σαν το πουκαμισο αυτό παταω το add to cart

dimsonic είπε:
τωρα αμα μου φερεις και τελε σαν το πουκαμισο αυτό παταω το add to cart
Και Strat και Tele κι ότι τραβάει η ψυχή σου.

IMG_0623.jpg

bigDSCN8593.jpg

big%20%20fender%20tele%20paisleyDSCN9713.jpg

Ανασταινω το θεμα για να σας πω πως πριν απο κανενα μηνα επαιξα με την συγκεκριμενη κιθαρα σε καταστημα μουσικων εδω στο Μοναχο, και μου επεσε το σαγονι.

Η κιθαρα ειναι τοσο ελαφρια που νομιζα πως ειναι κανενα πεπιεσμενο χαρτι.

Ωραιο χοντρο μανικι αν φυσικα σας αρεσει.

Μαγνητες εξαιρετικοτατοι.

Η τιμη της ειναι λιγο ανεβασμενη συμφωνω,

Παζαρευω μια εδω στη Γερμανια...την ζηταει 800€ τι λες Superfunk?

#superfunk Τελικά την αγόρασα από το Nashville που είχα πάει το καλοκαίρι.  Η καλύτερη tele που έχω παίξει.  Παναλαφρη και με το. Original βλαχο -ήχο

20180908_134751.jpg

20180615_151159.jpg

20180614_215059.jpg

strawhats7 είπε:
#superfunk Τελικά την αγόρασα από το Nashville που είχα πάει το καλοκαίρι.  Η καλύτερη tele που έχω παίξει.  Παναλαφρη και με το. Original βλαχο -ήχο
αΦτα ΙΝΕ !

:)

dimsonic είπε:
o Θωμάς την έχει 1068.

θα λέγατε οτι είναι safe bet?
  Στην Αμερική την είχε 1.100 δολάρια κατάλογο στο Internet,αλλά  με τη φυσική παρουσία στο μαγαζί την έριξε στα 1.000 .     1068 ευρώ Τη θεωρώ τσιμπημένη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε λάθος όργανο . Οσες δοκίμασα στην Αμερική ήταν πολύ ποιοτικές και το ίδιο προσεγμένες. Στην Ευρώπη δεν έχεις νομίζω άλλες επιλογές τιμής

Trending...

Νέα θέματα

Back