- Πόντοι
- 18
Πολλά λες, έχεις μείνει πίσω. Ανάλογα το όνομα, μπορεί να ξεκινάει από μια Squier Strat standardfusiongtr είπε:Τσάμπα πράμα (για επώνυμη ελληνίδα σήμερα πλερώνεις 10+ χήνες).,
Πολλά λες, έχεις μείνει πίσω. Ανάλογα το όνομα, μπορεί να ξεκινάει από μια Squier Strat standardfusiongtr είπε:Τσάμπα πράμα (για επώνυμη ελληνίδα σήμερα πλερώνεις 10+ χήνες).,
Τόσο πολύ πέσανε οι τιμές?BlackCrow81 είπε:Πολλά λες, έχεις μείνει πίσω. Ανάλογα το όνομα, μπορεί να ξεκινάει από μια Squier Strat standard
εξαιρετικήRayDTutto είπε:Αυτή πάντως είναι στο ίδιο πνεύμα και by far πιο καλά στυλιζαρισμένη.
https://www.thomann.de/gb/harley_benton_te_70_black_paisley.htm
Στο 1/10 (περίπου) της τιμής!!!!!!
Και Strat και Tele κι ότι τραβάει η ψυχή σου.dimsonic είπε:τωρα αμα μου φερεις και τελε σαν το πουκαμισο αυτό παταω το add to cart
Έχεις χάσει λίγα επεισόδιαdimsonic είπε:τωρα αμα μου φερεις και τελε σαν το πουκαμισο αυτό παταω το add to cart
είμαι κλασικός sunburst finish τύπος....και έχω αφήσει τα λαχούρια εδώ και αρκετά χρόνια....Superfunk είπε:
αΦτα ΙΝΕ !strawhats7 είπε:#superfunk Τελικά την αγόρασα από το Nashville που είχα πάει το καλοκαίρι. Η καλύτερη tele που έχω παίξει. Παναλαφρη και με το. Original βλαχο -ήχο
Στην Αμερική την είχε 1.100 δολάρια κατάλογο στο Internet,αλλά με τη φυσική παρουσία στο μαγαζί την έριξε στα 1.000 . 1068 ευρώ Τη θεωρώ τσιμπημένη αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να πέσεις σε λάθος όργανο . Οσες δοκίμασα στην Αμερική ήταν πολύ ποιοτικές και το ίδιο προσεγμένες. Στην Ευρώπη δεν έχεις νομίζω άλλες επιλογές τιμήςdimsonic είπε:o Θωμάς την έχει 1068.
θα λέγατε οτι είναι safe bet?