• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Fender Brent Mason Telecaster

μπαμπάκουλας?

χάνω κάτι?

δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν, αλλά οι δυό μου ανεβάσαν το gas στα ουράνια, ο ζακ λίγο με προσγείωσε.

Όχι για το εργαλείο που είναι κολοσσιαίο.

Αλλά λίγο σκέφτομαι τι θα φτιάνουν τα χεράκια μου και με πιάνει ένα αχ...ος

Το μάτι του έχει μια θολούρα, 

Και εσύ αν είχες φαει τα νιάτα σου για να μάθεις να παίζεις chicken pickin αντί να κυνηγάς τσι γκόμενες και να τριγυρνας τέτοια θολούρα θα είχε το μάτι σου.

αυτοί ρε από την πολύ μελέτη για να μπορούν να παίζουν έτσι βγαίνουν από το σπίτι τους για πρώτη φορά στα 32 και πάνε με γυναίκα για πρώτη φορά στα 45 ? (γιατί από τα 32 έως τα 45 πάνε και βλέπουν κάτι τύπους σαν τον Brent και μετά ξαναχωνονται άλλα τόσα χρόνια στο σπίτι τους)

Και εσύ αν είχες φαει τα νιάτα σου για να μάθεις να παίζεις chicken pickin αντί να κυνηγάς τσι γκόμενες και να τριγυρνας τέτοια θολούρα θα είχε το μάτι σου.

αυτοί ρε από την πολύ μελέτη για να μπορούν να παίζουν έτσι βγαίνουν από το σπίτι τους για πρώτη φορά στα 32 και πάνε με γυναίκα για πρώτη φορά στα 45 ? (γιατί από τα 32 έως τα 45 πάνε και βλέπουν κάτι τύπους σαν τον Brent και μετά ξαναχωνονται άλλα τόσα χρόνια στο σπίτι τους)

άστο γιατί ξύνεις πληγές.

γιατί δεν καταφέραμε τίποτα και στα δυο

Θα περιμένω να βγεί στο AliExpress στα 150 ευρώ.Δε νομίζω να έχουν καμία διαφορά.

Αν καταφέρει ο Κινέζος και φτιάΣει b bender σε αυτή την τιμή νομίζω ότι θα πρέπει να τον προσλάβεις αρχι-καντιλαναφτη στην ανανεωμένη και τούρμπο τσαρτζνΤ Αγία Σοφια της αυτοκρατορίας σου.

Αν καταφέρει ο Κινέζος και φτιάΣει b bender σε αυτή την τιμή νομίζω ότι θα πρέπει να τον προσλάβεις αρχι-καντιλαναφτη στην ανανεωμένη και τούρμπο τσαρτζνΤ Αγία Σοφια της αυτοκρατορίας σου.
Πες 160 τότε

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Παντως ο Daniel πΣωνισε....και οταν πΣωνιζει ο Daniel κατι καλο πρεπει να'ναι... ?

BTW η κιθαρα κοντευει να γινει το best seller της 10ετιας για την Fender ,ειναι σχεδον παντου backordered (5-6 μηνες!)  & εχει ηδη ξεκινήσει η παραγωγη της 3ης "φουρνιας" (ειχαν υπολογίσει  1 run....και αυτο συντηρητικά )

Ισως ,εκτος απο το BM connection, η εξαιρετικη τιμη της παιζει ρολο.

one's too few, three too many

20210923_092642.jpg

Καλορίζικη! Ήμουν 100% σίγουρος πως θα την αγόραζες, με το που ξεμπέρδευες με τα ταξίδια και τις μετακομίσεις.

Περιμένουμε κλιπ με όλους τους ήχους της...

Καλορίζικη! Ήμουν 100% σίγουρος πως θα την αγόραζες, με το που ξεμπέρδευες με τα ταξίδια και τις μετακομίσεις.

Περιμένουμε κλιπ με όλους τους ήχους της...
θενκς. Σαν τις δικές σου παρουσιάσεις.....δύσκολα!

Η Τελεκαστερίτιδα θερίζει. Κάνει πυρετό;

Καλόπαιχτη!
ευχαριστω αρχηγε.

Κάνει. Πολύ ψηλό. Και δεν υπάρχει εμβόλιο.

Επιτέλους πηρες FENDER Telecaster!!

?

Αναμένουμε λεΦτομερες ρΙβΓιου

Trending...

Νέα θέματα

Back