Xμμ...είναι η δεύτερη αδερφούλα της δικιάς μου που εντοπίζω στην Ελλάδα. Τελικά, η Φέντερ πρέπει να πούλησε καμιά δεκαριά από τις 200 που έφτιαξε εδώ. Lol!Nestoras είπε:και μια Fender CS '66 firemist silver strat maple neck με 11άρες ή 12άρες χορδές, ότι και με τις 2 τον ίδιο ήχο έχει. Είτε παίζει με 2 Fender ενισχυτές είτε με τον Velocette. A! και τα δάχτυλά του που είναι 2 οργιές.
freerock1974 είπε:Γνωμη μου,μη βιαζεσαι,δωσε χρονο στα χερια σου...
+1000Δεν υπονοώ τίποτα, προς θεού μην το παρεξηγήσεις, αλλά μήπως δεν χρειάζεται τίποτα άλλο παρα μόνο μελέτη, για τα bends?
Ντάξει... και τα 6105 μια χαρά ειναι. Τα 6100 παρα ειναι ψηλά και αν παραβάζεις δύναμη σου χαλάνε το pitchSuperfunk είπε:6100 βαλε ,ολα τα υπολοιπα ταστα ειναι της πλακας ΙΜΗΟ.... ,εκτος των αλλων ζωντανευουν και τον ΗΧΟ στις περισσοτερες Fender.
Και εγώ πιστεύω ότι ο ήχος του SRV είναι κυρίως τεράστιες χορδές και Fender ενισχυτής με cranked volume (άντε και κανα πράσινο πετάλι μπροστά...). Ούτως ή αλλως με stock μαγνήτες έπαιζε... Τους Texas Specials τους βγάλανε για όσους δεν αντέχουν την 13άρα αλλά θέλουν SRV ήχο...Nestoras είπε:Απλά να σου πω, έχοντας δει τις κιθάρες του, που είναι μιά Ζοζέφ (strat style, rosewood neck) και μια Fender CS '66 firemist silver strat maple neck με 11άρες ή 12άρες χορδές, ότι και με τις 2 τον ίδιο ήχο έχει. Είτε παίζει με 2 Fender ενισχυτές είτε με τον Velocette. A! και τα δάχτυλά του που είναι 2 οργιές.
good stuff, όχι για SRV όμωςSlenderSmash είπε:Ο ενισχυτής που χρησιμοποιώ είναι ο Orange Rocker 30
+10μήπως τελικά μπορεί να βοήθησει ΚΑΙ το όργανο
vintage radius; η deluxe; είσαι σίγουρος; μήπως εννοείς 9.5'';SlenderSmash είπε:Το παιδί όμως εκεί μου επισήμανε και το εξής καθώς μιλάγαμε (και είναι ο πρώτος που το λέει αυτό): Ότι έχω λίγο θέμα με τα σηκώματα επειδή η ταστιέρα μου έχει Vintage Radius
Εντάξει μην φάνταστεις ότι τα σόλο μου είναι το ένα σήκωμα 2 τόνων μετά το άλλο... Απλά αν με ρώταγες: "Θέλεις μια ταστιέρα που μπορείς να παίζεις γρήγορα ή μια ταστιέρα που θα σου επιτρέπει να σηκώνεις εκφραστικά;" χωρίς δεύτερη σκέψη θα διάλεγα την δεύτερη...skantzos είπε:Γενικά το 9.5 είναι καλό για όλες τις δουλειές, τώρα αν σηκώνεις όλη την ώρα 3 και 4 ημιτόνια ίσως να σε βολεύει πιο πολύ το μοντέρνο radius ή το compund που αλλάζει
καλησπερα , η καινουρια deluxe sss και η καινουρια deluxe hss εχουν τους ιδιους ν3 μανγνητες στις θεσεις neck -midlle η στην hss ειναι παλι πιο hot oi Ν3 ?Superfunk είπε:Η κιθαρας σου δυστυχως εχει πολυ HOT SCN μαγνητες και στις υπολοιπες θεσεις (neck & bridge) δεν ειναι δηλ.ιδιοι με αυτους που φορα η 3 single coil AM DLX,
Γιατί τότε οι manufacturers μπαίνουν στον κόπο και φτιάχνουν compound radius necks...vaggelis1234 είπε:Δε νοειται μια τετοια ταστιερα να δυσκολευει τα bends. Κατι αλλο φταιει.
Εγώ προσωπικά δίνω βάρος στα σηκώματα. Ούτως ή άλλως έκανα κλασική κιθάρα παλιά, δεν με δυσκολεύουνε τα ακόρντα σε πλατιούς και ίσιους necks...Το radius αυτο θεωρω οτι ειναι το ιδανικο για να κανεις ολα τα πραγματα ευκολα και καλα (ανετα ακορντα και ανετα σηκωματα).