Fender deluxe stratocaster του 2008. Νέο κιθαρόνι στη συλλογή.

δεν έχει αλλάξει.

Το μαγαζί της Μητροπόλεως έχει αλλάξει από όσο θυμάμαι
Της Μητροπόλεως νομιζω δεν υπαρχει πια.....νομιζω

off topic....: Υπάρχει κάποιος κάτω από τα 40-45 σε αυτό το θέμα;?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Γιατί, θα μας κάμεις τα χαρτιά για σύνταξις;
Καλά ειδικά εσύ δεν την "χρειάζεσαι" (και δεν την θες φαντάζομαι...), αλλά θα μπει κάνα νέο παιδί και θα φρικάρει...

ψεύτη!

Καλά ειδικά εσύ δεν την "χρειάζεσαι" (και δεν την θες φαντάζομαι...), αλλά θα μπει κάνα νέο παιδί και θα φρικάρει...

ψεύτη!
Το πρώτο πράγμα που ονειρεύτηκα όταν έκανα έναρξη ήταν η σύνταξη,

Το πρώτο πράγμα που ονειρεύτηκα όταν έκανα έναρξη ήταν η σύνταξη,
δεν σε πιστεύω... Εντάξει καταλαβαίνω το σκεπτικό σου πίσω από αυτό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να το εννοείς πραγματικά..

Θες να σου δείξω ταυτοτις? ?
Έ τότε μεγαλοδείχνεις..

εγώ άρχισα να ψάχνω την πόρτα
Εσύ είσαι μικρός ακόμα!

δεν σε πιστεύω... Εντάξει καταλαβαίνω το σκεπτικό σου πίσω από αυτό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να το εννοείς πραγματικά..
Θα στα πω από κοντά όταν ξανα πάθω φούητ στον Γιδα.?

Μην χαλασουμε το νημα και τη χαρα του op

• Συμφωνώ
Reactions: cigaret13
Με 'γεια η κιθάρα Γιώργο, είναι κούκλα και κλασική Strat. Με το καλό και το test drive σε συνθήκες live.

(Έγραψα και για να ρίξω λίγο το μέσο όρο ηλικίας του thread ?, σε λίγους μήνες γίνομαι 27)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θα στα πω από κοντά όταν ξανα πάθω φούητ στον Γιδα.?

Μην χαλασουμε το νημα και τη χαρα του op

Καμία χαρά δεν μου χαλάς. Τόση ώρα, άλλωστε,  παίζω (την) κιθαριτσα και σκρολαρω τη συζήτηση να περνά η ώρα...

• Haha
Reactions: LK
Με 'γεια η κιθάρα Γιώργο, είναι κούκλα και κλασική Strat. Με το καλό και το test drive σε συνθήκες live.

(Έγραψα και για να ρίξω λίγο το μέσο όρο ηλικίας του thread ?, σε λίγους μήνες γίνομαι 27)
Ό,τι και να κανεις με μενα μεσα....αδικος κοπος

με χορδες απο το ... 79.
Μονο που η κακασχημη επαιζε 10 φορες καλυτερα.

Λογικό, παλιές χορδές αφού.

Θα με αναγνωρισετε ευκολα .... απο το κοντομανικο.

:classic_biggrin: :classic_biggrin: :classic_biggrin:

• Haha
Reactions: Spyros Delta and LK
Σούπερ!!!!Καλόπαιχτη!!!Ξεκινά να την κοπάνας καταλάθος στις γωνίες...στα κουφώματα....στα πιατίνια...it adds character!!!! :-)  

Kαλες γιορτές με υγεία!!!!

• Ευχαριστώ
Reactions: gkourmoul1
Eγω να σου πω μεγεια, καλοπαιχτη, πραγματικα σουπερ κιθαρα με προσοχη στη λεπτομερεια, καλα παιξιματα αγαπατε αλληλους αλλα.................................................

.......................

......................................................................

αυτο το ερμο το sunburst, το πιο βαρετο ξενερωτο, ασχημο χρωμα μου χαλαει ολη τη συνταγη. Στη θεση σου, ειδικα στην τιμη που την βρηκες θα ειχε φαει ξυσιμο απο την πρωτη μερα και θα εμπαινε πανω ενα ωραιοτατο φουξια, ροζ τυρκουαζ, τεσπα οτιδηποτε εκτος απο το κοπερτον του sunburst.

• Ευχαριστώ
Reactions: gkourmoul1

Trending...

Νέα θέματα