- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Της Μητροπόλεως νομιζω δεν υπαρχει πια.....νομιζωδεν έχει αλλάξει.
Το μαγαζί της Μητροπόλεως έχει αλλάξει από όσο θυμάμαι
Της Μητροπόλεως νομιζω δεν υπαρχει πια.....νομιζωδεν έχει αλλάξει.
Το μαγαζί της Μητροπόλεως έχει αλλάξει από όσο θυμάμαι
σε ηλικία ή σε ευρώ?off topic....: Υπάρχει κάποιος κάτω από τα 40-45 σε αυτό το θέμα;?
Γιατί, θα μας κάμεις τα χαρτιά για σύνταξις;off topic....: Υπάρχει κάποιος κάτω από τα 40-45 σε αυτό το θέμα;?
off topic....: Υπάρχει κάποιος κάτω από τα 40-45 σε αυτό το θέμα;?
Καλά ειδικά εσύ δεν την "χρειάζεσαι" (και δεν την θες φαντάζομαι...), αλλά θα μπει κάνα νέο παιδί και θα φρικάρει...Γιατί, θα μας κάμεις τα χαρτιά για σύνταξις;
ψεύτη!39...
Το πρώτο πράγμα που ονειρεύτηκα όταν έκανα έναρξη ήταν η σύνταξη,Καλά ειδικά εσύ δεν την "χρειάζεσαι" (και δεν την θες φαντάζομαι...), αλλά θα μπει κάνα νέο παιδί και θα φρικάρει...
ψεύτη!
εγώ άρχισα να ψάχνω την πόρταΤο πρώτο πράγμα που ονειρεύτηκα όταν έκανα έναρξη ήταν η σύνταξη,
δεν σε πιστεύω... Εντάξει καταλαβαίνω το σκεπτικό σου πίσω από αυτό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να το εννοείς πραγματικά..Το πρώτο πράγμα που ονειρεύτηκα όταν έκανα έναρξη ήταν η σύνταξη,
Έ τότε μεγαλοδείχνεις..Θες να σου δείξω ταυτοτις? ?
Εσύ είσαι μικρός ακόμα!εγώ άρχισα να ψάχνω την πόρτα
Περίμενε, χρωστάω εκείνο το ρεβανί! Μετά κάνε ότι θες...μετά από 40 χρόνια την βρήκα
Θα στα πω από κοντά όταν ξανα πάθω φούητ στον Γιδα.?δεν σε πιστεύω... Εντάξει καταλαβαίνω το σκεπτικό σου πίσω από αυτό, αλλά και πάλι δεν νομίζω να το εννοείς πραγματικά..
Θα στα πω από κοντά όταν ξανα πάθω φούητ στον Γιδα.?
Μην χαλασουμε το νημα και τη χαρα του op
Ό,τι και να κανεις με μενα μεσα....αδικος κοποςΜε 'γεια η κιθάρα Γιώργο, είναι κούκλα και κλασική Strat. Με το καλό και το test drive σε συνθήκες live.
(Έγραψα και για να ρίξω λίγο το μέσο όρο ηλικίας του thread ?, σε λίγους μήνες γίνομαι 27)
με χορδες απο το ... 79.
Μονο που η κακασχημη επαιζε 10 φορες καλυτερα.
Θα με αναγνωρισετε ευκολα .... απο το κοντομανικο.