επειδή το 2004 τον είδα live να παίζει για τα 60 χρόνια του (και τον παρακολουθώ ανελλειπώς από το 1977) συμφωνώ απόλυτα μαζί σου...επίσης δεν στέκεται άνετα σε νέες μπάντες, υποστηρίζει και υοθετεί νέες μπάντες και μουσικούς. Στο Montreux πριν 2 χρόνια έπαιζε με την 20άρα Tall στα μπάσα.KostasP είπε:Ολα αυτα βεβαια λιγη σημασια εχουν γιατι με οτι και να παιξει ο Jeff Beck ο ηχος ιδιος θα ειναι, τα χερια και το εξωγηινο παιξιμο του τον καθιστουν μοναδικο κιθαριστα και σιγουρα τον πιο ενδιαφερον ηλεκτρικο κιθαριστα της γενιας του που εχω ακουσει. Αυτο που μου αρεσει πιο πολυ σε αυτον ειναι το συνεχες ψαξιμο και ο μη εφησυχασμος. Θα μπορουσε στην ηλικια που ειναι να παιζει νεροβραστα blues (οπως ο Armani Clapton). Αντιθετως oι τελευταιοι δισκοι του ειναι μακραν οι αγαπημενοι μου αφου εχει ξεφυγει απο τον ηχο των 60's & 70's και το αποτελεσμα ειναι φρεσκο & συγχρονο και στεκεται ανετα διπλα σε νεες μπαντες.
Να προσθέσω επίσης ότι στο live που τον είδα, έπαιζε και με την Surf Green Strato αλλά και με μια Tele (slide το Footsteps) με "διαστημικό" ήχο