- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 1,603
πες του οτι δεν ετρωγε το φαι της.fusiongtr είπε:Πες του ότι είναι μουσίτσα! ;D
χαχαχαχαχχαχα
πες του οτι δεν ετρωγε το φαι της.fusiongtr είπε:Πες του ότι είναι μουσίτσα! ;D
;D ;Dχαχαχα κλαιωωω ;D ;Dcos_dr είπε:πες του οτι δεν ετρωγε το φαι της.
χαχαχαχαχχαχα
Θα μπορουσες να του πεις απλά ότι ειναι ενας αντρας που ντυθηκε όπως συνηθιζεται να ντύνονται οι γυναίκες.relos είπε:Πάντως, όταν με ρώτησε ο 6χρονος γιος μου "μπαμπά γιατί αυτή η κυρία έχει μούσι;" ξαφνικά μαζί με το χιούμορ μου, έχασα και τα λόγια μου. Τα πράγματα είναι σοβαρά. Ένας... κοσμοφοβικός πατέρας.
Με πολυ απλά λόγια....οχι ;D Είναι απλά μια κιτς παρουσιαση ενος φαινομένου που υπάρχει πριν υπαρξει η ιδια η Ευρωπη...αντικατοπτριζει την τραβεστι Ευρωπη (edited )...
Μεγαλη κουβεντα ειπες τωρα αδερφε...relos είπε:@neeq Τελικά, πραγματι τα φαινόμενα ...απατούν!
Αγαπητέ,harilatron είπε:Διέγραψα κάποια post με χαρακτήρα πολιτικής αντιπαράθεσης.
Τα περισσότερα ήταν επιθετικά και (ως εκ τούτου) ακατάλληλα για πολιτικό σχολιασμό οπότε δεν άξιζε μεταφορά τους στον ειδικό χώρο.
Ας μείνει το θέμα ανοιχτό για όσους θέλουν να σχολιάσουν τον διαγωνισμό, τις συμμετοχές το αποτέλεσμα κλπ.
Κατ' αρχάς η "παρέμβαση" δεν βασίζεται στη δική μου "ευαισθησία" αλλά στην ενδεχόμενη ευαισθησία κάποιου αναγνώστη.TakisMasterKey είπε:Αγαπητέ,
Θα ήθελα να σε ρωτήσω επειδή διέγραψες και το δικό μου:
Είσαι τόσο ευαίσθητος και σε ενόχλησε το σχόλιο μου και το διέγραψες;
...
Well said my friend, very well said!Jazzjoker είπε:Ο Κοντσίτα Γουρστ (λέω "ο" γιατί εφόσον φυτρώνουν γένια, από κάτω είναι αγοράκι) είναι η αποθέωση της κακογουστιάς. Αυτό βέβαια έχει να κάνει με την αισθητική του και όχι με το σεξουαλικό του προσανατολισμό. Παρόλα αυτά, δεδομένου ότι θέλοντας και μη εκπροσωπεί μια ομάδα συνανθρώπων μας, αν ήμουν gay, θα ήθελα να τον δείρω.
Ναι, εκπροσωπεί τους κακόγουστους, που ούτε την kitsch αισθητική μπορούν να προβάλλουν σωστά. Δυστυχώς οι περισσότεροι θα θεωρήσουν οτί αυτή είναι η gay αισθητική, οπότε, ναι, αν ήμουν gay θα ήθελα να τον δείρω κι εγώ.Jazzjoker είπε:δεδομένου ότι θέλοντας και μη εκπροσωπεί μια ομάδα συνανθρώπων μας, αν ήμουν gay, θα ήθελα να τον δείρω.
Jazzjoker είπε:αν ήμουν gay, θα ήθελα να τον δείρω.
Πείτε μου, ως straight, δέρνετε άλλους straight που σας χαλάνε την αισθητική;οπότε, ναι, αν ήμουν gay θα ήθελα να τον δείρω κι εγώ.
Έλα ντε; Ένα πανηγυράκι για να δείχνουμε ότι εμείς οι Ευρωπαίοι περνάμε πολύ καλά, αλήθεια. Και μετά κουβέντα να γίνεται.Holystone είπε:Μπορειτε να μου ενθυμισετε τον λογο υπαρξης της EuroΒύζιον;
Τελικα ποιο ειναι το κερδος, ποιοι κερδιζουν στην ουσια, και ποσο "τυχερη" ειναι μια χωρα που αναλαμβανει να τη διοργανωσει;
Επισης, το να βγουμε πρωτοι εχει να κανει μονο με το "εγωιστικο" αισθημα του "ειμαι πρωτος";
Ξέρεις, πολλές φορές, η διαμαρτυρία δεν κρίνεται από τον πράττοντα αλλά από τον αποδέκτη. Το τραγούδι ήταν καλό αλλά αν δεν το είχαν εκλάβει τόσοι πολλοί ως διαμαρτυρία ή τέλος πάντων κάποιου είδους στάση ζωής, δεν θα έβγαινε.theoctapus είπε:Τώρα ότι και καλά είναι διαμαρτυρία, οκ, μπορεί και να είναι κι αυτό δεν είναι κακό, αποτυχημένη ή πετυχημένη διαμαρτυρία, αυτό είναι άλλη κουβέντα.
Σίγουρα.RayDTutto είπε:Ξέρεις, πολλές φορές, η διαμαρτυρία δεν κρίνεται από τον πράττοντα αλλά από τον αποδέκτη.
Ο ίδιος με κάθε τηλεοπτικό σώου : η όσο γίνεται πλατύτερη αποδοχή και η συγκέντρωση μεγάλων διαφημιστικών κονδυλίων.Holystone είπε:Μπορειτε να μου ενθυμισετε τον λογο υπαρξης της EuroΒύζιον;
Ναι ρε 'συ trolley, αλλά δεν μπορεί να είναι η δικαιολογία ύπαρξης αυτής της "διοργάνωσης" το τεχνικό case study ούτε η μελέτη της ευρωπαικής pop αισθητικής, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ. Αν ισχύουν αυτά τότε η eurovision δεν επιτελεί το "έργο" για το οποίο υποτίθεται ότι προορίζεται, να βγάζει δηλαδή κάθε χρόνο το απ' την βάση συμφωνημένο καλύτερο τραγούδι της Ευρώπης.trolley είπε:Η αξία του έγκειται στο ότι αυτό το κάνει πάρα πολύ καλά : το κοινό είναι τεράστιο και η αντίστοιχη δαπάνη είναι σημαντική, με αποτέλεσμα να είναι στη Γιουροβίζιον που βλέπουμε τηλεοπτικές τεχνικές και τεχνολογίες που φτάνουν (αν φτάσουν) με σημαντική καθυστέρηση στα τοπικά κανάλια.
theoctapus είπε:Αν ισχύουν αυτά τότε η eurovision δεν επιτελεί το "έργο" για το οποίο υποτίθεται ότι προορίζεται, να βγάζει δηλαδή κάθε χρόνο το απ' την βάση συμφωνημένο καλύτερο τραγούδι της Ευρώπης.