Eurovision 2014

samy paraga είπε:
Digea νομίζω πως λέγεται το ένα και μοναδικό κανάλι που βλέπεις.

Ευχαριστώ πάντως για τη συμβουλή, την επόμενη φορά που θα δω τελεβΥζιόν θα κοιτάξω να μην έχω πιεί, έτσι κι αλλιώς μαστουρώνεις παρακολουθώντας, είναι υπερβολή να είσαι και πιωμένος.

Στο σπίτι, όλοι καλά? Πάντα καλά, να προσπαθείτε να είστε καλά και να θυμάστε,πως ο 902 πουλήθηκε στο κεφάλαιο, πλέον μόνο στο κόκκινο παρακολουθώ........τι δεν έχει κανάλι στη τιβί? Όχι ρε γμτ.

Είναι ένα πρόβλημα δια εμάς τους πιωμένους κομμουνιστάς, να μην υπάρχει κανάλι να διαχειριστούμε την έξη μας, μην είπω και την επτά μας. ΧΙΚ  ;D
Εναλλακτικά (και ίσως καλύτερα) γράφε μόνο μεθυσμένος.

Υ.Γ. Ας γίνει μία προσπάθεια από τους αριστερών πεποιθήσεων του φόρουμ να θυμούνται ότι η Διαχείριση έχει θεσπίσει ειδικό χώρο για πολιτικές συζητήσεις.

mustafank είπε:
Ε κάτι ψυλλιάστηκα.

Οι Ελοχίμ έχουν τελικά πρόεδρο ή γενικό γραμματέα; 

«Η Νέα Τηλεόραση της Ελλάδας θα λέγεται ΝΕΡΙΤ (Nerit) που έινια Εβραϊκό όνομα για κορίτσια και σημαίνει στα εβραϊκά Nera και δένεται σε κορίτσια που γεννήθηκαν κατά τη Χάνουκα...«κερί» της Ανθελληνικής γιορτής Χάνουκα δηλαδή...τι γιοργάζουν οι Εβραίοι στην Ανθελληνική γιορτί Χάνουκα».

»Το όνομα Nerit είναι συγγενεές με το Berit (πως λέμε Μπενέ Μπερίτ...).

»Φημολογείται ότι δ/ντης μπορεί να είναι ο Παπαχελάς, το αστέρι της Bilderberg. Ο πλέον κατάλληλος...

chris gti είπε:
δεν μου αρέσουν τα τσιρκολίκια γενικώς.
Για τη γιουροβιζιον μιλάμε παντα? ;D Σε χαλανε τα τσιρκολίκια στη γιουροβίζιον? ;D

neeq είπε:
Για τη γιουροβιζιον μιλάμε παντα? ;D Σε χαλανε τα τσιρκολίκια στη γιουροβίζιον? ;D
;D ;D ;D

Ιδου και το κανονικο βιντεο απο το "τραγουδι" που εχει βγει εδω και κανα χρονο.

Ο τιτλος του "τραγουδιου" ειναι Us Slavs και εξυμνει τα Σλαβικα καλλη  :)

warpie είπε:
Ιδου και το κανονικο βιντεο απο το "τραγουδι" που εχει βγει εδω και κανα χρονο.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

trolley είπε:
Υ.Γ. Ας γίνει μία προσπάθεια από τους αριστερών πεποιθήσεων του φόρουμ να θυμούνται ότι η Διαχείριση έχει θεσπίσει ειδικό χώρο για πολιτικές συζητήσεις.
exei anoiksei xwros kai gia aristerous? :D
ontopic: δεν πιάνει eurovision εδώ που είμαι.

περί διαχείρισης: καλό είναι να αποφεύγουμε τις προσωπικές επιθέσεις. Το αφήνω εδώ, θυμίζοντας τι γίνεται κάθε χρόνο που είναι της αγίας eurovision στο φορουμ.

warpie είπε:
Βασικά είναι σάτιρα για τη θέση της γυναίκας στις σλαβικές κοινωνίες.

Σοβαρά.

Στο βίντεο βγαίνει πιο πολύ - αν το δεις υπό αυτό το πρίσμα - από ό,τι στο λάιβ.

RayDTutto είπε:
Βασικά είναι σάτιρα για τη θέση της γυναίκας στις σλαβικές κοινωνίες.

Σοβαρά.

Στο βίντεο βγαίνει πιο πολύ - αν το δεις υπό αυτό το πρίσμα - από ό,τι στο λάιβ.
Μπορει να εχεις και δικιο αλλα απο τα λιγα Πολωνικα που ξερω δε καταλαβα κατι τετοιο.

Σιγουρα εχει μια δοση σατιρας αλλα οι Πολωνεζες νιωθουν ΠΟΛΥ περηφανες οταν ακουν αυτο το κομματι (καλα οχι ολες, για τα γνωστα ποπ κοριτσακια που υπαρχουν παντου λεω)  :)

ndnikola είπε:
exei anoiksei xwros kai gia aristerous? :D
Ναι. Τον λένε ΚαΠουτσίνο.

On Topic : ο Peter Gabriel ανακοίνωσε νέο δίσκο.

longshadow είπε:
Ωχ, σοβαρά;

Η μόνη χρονιά φέτος που δεν άνοιξα καν την τηλεόραση.  :-\
Ukraine, Italy, Spain, Finland, Sweden...

trolley είπε:
Ukraine, Italy, Spain, Finland, Sweden...
Έχω προλάβει μόνο τα 4-5 τελευταία, απο Μάλτα και μετά.

Το Ολλανδικό (U2 arriving in Nashville  ;D) ήταν συμπαθητικό.

Όντως τελικά είναι καλή χρονιά φέτος. Μου άρεσε και η Δανία που δεν είχα ακούσει πριν. Και η Ισπανίδα φωνάρα.

RayDTutto είπε:
Όντως τελικά είναι καλή χρονιά φέτος. Μου άρεσε και η Δανία που δεν είχα ακούσει πριν. Και η Ισπανίδα φωνάρα.
+5000

Οι καλύτερες εμφανίσεις ήταν:

Η Hagstrom Viking

Οι δυο Orange

Η Duesenberg

Όλα σε λευκό...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back