- Πόντοι
- 16
ΜΠΑΣΙΣΤΡΙΑ και ΘΕΑ νομιζα οτι ειναι τοσα χρονια....anyway για να το λες εσυ κατι θα ξερεις... ;D ;D ;DLK είπε:Ο μπασίσταs στο S.A.G.A.P.O. είναι ΘΕΟΣ. Όλα τα άλλα είναι λαλακίεs.
...δεν ήθελα να το πώ, γιατί ξέρει το τηλέφωνό μου! ;DSuperfunk είπε:ΜΠΑΣΙΣΤΡΙΑ και ΘΕΑ νομιζα οτι ειναι τοσα χρονια....anyway για να το λες εσυ κατι θα ξερεις... ;D ;D ;D
θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω....schreivox είπε:έχετε δικαίωμα να επιλέξετε εσείς πώς θα τα αναθρέψετε
Αυτό θα ρώταγα. Δεν γίνεται.Jasemeister είπε:Και ποιός θα ελέγχει αυτά τα κριτήρια;
Το αθλιο τραγουδι, η σκατοφατσα και η χαλια φωνή δεν επαιξαν ρόλο λες? ;DMoisiadis είπε:Καημενε μου Μιχαλη, που πας βρε Μιχαλη μου με αυτές τις στολες,με αυτους τους μουσικους που δεν φωτογραφίζονται ποτε αγκαλια με αντρες σε κανενα περιοδικο του Lifestyle?
αυτός που ήδη τα ελέγχει για εκατοντάδες άλλα πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σου...Jasemeister είπε:Και ποιός θα ελέγχει αυτά τα κριτήρια;
Είμαι σίγουρος ότι ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι τόσο απλό. Αλλιώς θα είχε γίνει. Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να απαγορεύεις σε κάποιον να γίνει γονιός, ακόμα κι αν δεν θα έπρεπε να γίνει.npap είπε:αυτός που ήδη τα ελέγχει για εκατοντάδες άλλα πράγματα και καταστάσεις στη ζωή σου...
Πάλι αρπάζεσαι βρε συ Νίκο...npap είπε:γιατί λοιπόν μπορεί να του απαγορεύσει να οδηγεί? μήπως επειδή με κάποια κριτήρια τον θεωρεί μη ικανό? πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά... μάλλον είμαι πιο χαζός από ότι νομίζω...
εξαρτάται από το αυτοκίνητο.. 8) ;D ;D ;D ;D ;D ;Dtheoctapus είπε:Το ίδιο είναι το δικαίωμα στο να μπορείς να οδηγάς το ίδιο στο να μπορείς να γίνεις γονιός; Για ρώτα αυτούς που έχουν παιδί, αν ήταν να επιλέξουν μεταξύ των δύο ποιό θα προτιμούσαν να διατηρηθεί.
προς θεού βρε...ούτε κατά διάνοια και σόρυ αν φάνηκε κάτι τέτοιο...audiokostas είπε:Πάλι αρπάζεσαι βρε συ Νίκο...
αγαπητό χταπόδι, ποσώς με ενδιαφέρουν (σε πρώτη ανάγνωση) οι γονείς...τα παιδιά είναι το θέμα μου...theoctapus είπε:Το ίδιο είναι το δικαίωμα στο να μπορείς να οδηγάς το ίδιο στο να μπορείς να γίνεις γονιός; Για ρώτα αυτούς που έχουν παιδί, αν ήταν να επιλέξουν μεταξύ των δύο ποιό θα προτιμούσαν να διατηρηθεί.
Τα απλοποιείς αδερφέ. Κατ' αρχάς εσένα μπορεί να μην σε ενδιαφέρουν οι γονείς αλλά τον νόμο δεν μπορεί να μην τον ενδιαφέρουν. Κατά δευτερον η πρός τα κάτω αναγωγή πρέπει κάπου να σταματάει και μην μου πείς ότι αυτό μπορεί να γίνει εύκολα. Ύστερα η πρόληψη είναι κάτι που δεν γίνεται συχνά σε συνδυασμό με την απαγόρευση ακριβώς γιατί είναι πολύ δύσκολο να απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει κάτι χωρίς να έχει κάνει κάτι λάθος στο παρελθόν παρά μόνο με ενδείξεις και υποψίες. Βάλε στην εξίσωση ότι το να είσαι γονιός είναι απ' τα ιερότερα, αν όχι το ιερότερο, πράγμα στην ζωή ενός ανθρώπου και ελπίζω να καταλαβαίνεις γιατί απαγόρευση δεν μπορεί να υπάρξει.npap είπε:αγαπητό χταπόδι, ποσώς με ενδιαφέρουν (σε πρώτη ανάγνωση) οι γονείς...τα παιδιά είναι το θέμα μου...
μπορείς να φανταστείς έναν παιδεραστή που κάνει ένα παιδί για να το πηδάει από το πρωί ως το βράδυ?
είναι σκληρή και τραβηγμένη εικόνα? κάνε της τις απαραίτητες αναγωγές προς τα κάτω και ίσως καταλάβεις τον προβληματισμό μου που δεν έχει να κάνει με το "έγκλημα" κατόπι εορτής (που έχει κάποια έστω πλημμελή αντιμετώπιση όπως αναφέρει και ο Μάνος) αλλά με την πρόληψη...
Με φορολογία ;D ;D ;D ;Dtheoctapus είπε:Πως θα απαγορεύσεις σε κάποιον να κάνει σέξ;