- Πόντοι
- 1,788
Αντικειμενικά κριτήρια.theoctapus είπε:Λεφτά υπάρχουν ;D ;D ;D
Π.χ. αν είσαι ωραίος τεκμαίρεται πως μαμάς 3 φορές το μήνα, κ.ο.κ....you catch my drift? ;D ;D ;D ;D
Αντικειμενικά κριτήρια.theoctapus είπε:Λεφτά υπάρχουν ;D ;D ;D
Και αντί για λογιστή τι θα έχεις, κριτή καλλιστείων; ;D ;D Η εφοριακοί πως θα κάνουν έλεγχο; ;D ;DLK είπε:Αντικειμενικά κριτήρια.
Π.χ. αν είσαι ωραίος τεκμαίρεται πως μαμάς 3 φορές το μήνα, κ.ο.κ....you catch my drift? ;D ;D ;D ;D
Συμφωνώ απόλυτα αλλά αυτό δεν σχετίζεται με την απαγόρευση του να κάνεις παιδιά.Θα μπορούσαν για αρχή τα διάφορα επιδόματα να δίνονται μόνο για τα παιδιά που εμφανίζονται στο σχολείο.
Την ίδια γυναίκα?LK είπε:Αντικειμενικά κριτήρια.
αν είσαι ωραίος τεκμαίρεται πως μαμάς 3 φορές το μήνα
Ρομά είναι αυτοί που στέλνουν τα παιδιά σχολείο. Αυτοί που τα στέλνουν στα φανάρια είναι γνωστοί και ως γύφτοι.atreu73 είπε:Μα που έχουν πάει οι συντονισταί; Ρομά λέγονται. Όχι γύφτοι.
+1. Από όσα προτείνεις, αυτό είναι το πλέον πρακτικό, υλοποιήσιμο και, ενδεχομένως, αποτελεσματικό.npap είπε:ένα σοβαρό μη αποσπασματικό μάθημα σε υψηλή προτεραιότητα (αντί των θρησκευτικών ας πούμε)
και ήδη ο σοφός Χάρης έθεσε (χωρίς καθόλου πλάκα) την πρώτη σοβαρή πρόταση, που αν κρίνω από την πολύχρονη επαφή μου μέσω των δεκάδων αξιόλογων Ρομά (οκ atreu τοσωσα?) μουσικών που φιλοξένησα κατά καιρούς στο πάλαι ποτέ στούντιο μου, θα είχε αποτέλεσμα και στην μόρφωση των εν ζωή παιδιών αλλά και στο να έρχονται λιγότερα με "ειδική αποστολή" στον κόσμο....harilatron είπε:Θα μπορούσαν για αρχή τα διάφορα επιδόματα να δίνονται μόνο για τα παιδιά που εμφανίζονται στο σχολείο.
(Να δεις για πότε τα σπουδάζει και τα 7 ο γύφτος).
Και μην ακούσω τίποτα για το "γύφτος". Ξέρετε τι λέω.
Λάκη, αν βάλεις άλλη μία το πολύ, εμάς τους παντρεμένους αρκετά χρόνια, μας έπιασες...μη σου πω σε πολλούς κάνεις και χάρη... ;DLK είπε:Το δουλεύω ακόμα το σενάριο.
Να με χάλαγε; Πες μου που υπογράφω.npap είπε:αλήθεια αδερφέ θα σε χάλαγε ένα σοβαρό μη αποσπασματικό μάθημα σε υψηλή προτεραιότητα (αντί των θρησκευτικών ας πούμε :), που θα προετοίμαζε τα παιδιά από το δημοτικό ώστε να γίνουν κάποτε συνειδητοί κατά το δυνατόν γονείς?
έπειτα ένα ειδικό "τεστάκι" ψυχολογικής αξιολόγησης παράλληλα με αυτό για το σύνδρομο ντάουν ας πούμε?
Δεν έχω ιδέα. Ίσως επειδή στην υιοθεσία το παιδί το "δίνει" μια υπηρεσία και αφού μπορούν να κάνουν ελέγχους γιατί να μην τους κάνουν. Πιθανώς έτσι να καλύπτονται και νομικά σε περίπτωση που δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.τέλος πια νομίζεις είναι η ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφορά μεταξύ της φυσικής τεκνοποίησης και της υιοθεσίας?
και γιατί οι κανόνες είναι (υπέρ του δέοντος) αυστηροί για την δεύτερη...μήπως επειδή (έστω και κατ επίφαση) έχει ο νομοθέτης ως προτεραιότητα το ανυπεράσπιστο παιδί? λέω και καμιά λαλακία να περνάει η ώρα...
Απλά κάθε καινούργια, θα δηλώνεται συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά το ειδικό έντυπο Ε69.npap είπε:Λάκη, αν βάλεις άλλη μία το πολύ, εμάς τους παντρεμένους αρκετά χρόνια, μας έπιασες...μη σου πω σε πολλούς κάνεις και χάρη... ;D
Μην είσαι τόσο σίγουρος, αξιότιμε Mod. Το πρωί "σχολείο" για το επίδομα και το απόγευμα στην επαιτεία (για το βράδυ δεν λέω, γιατί θα γίνω κακός). Ο μικρός μου είναι 10 χρονών, τετάρτη δημοτικού και έχει συμμαθητές 13 και 14 (και ίσως 15) χρονών! Κάθε σπίτι γύφτων (με 15-20 μέλη, καταλαβαίνεις γιατί!), στην περιοχή μου, παίρνουν κάθε μήνα 1500 με 2000 EU επιδόματα..... Edit: Το σχολικό επίδομα το παίρνουν μέχρι και την 3η Γυμνασίου...harilatron είπε:Ρομά είναι αυτοί που στέλνουν τα παιδιά σχολείο. Αυτοί που τα στέλνουν στα φανάρια είναι γνωστοί και ως γύφτοι.
Με την ίδια γυναίκα Νίκο, θα έχει φοροαπαλλαγή.npap είπε:Λάκη, αν βάλεις άλλη μία το πολύ, εμάς τους παντρεμένους αρκετά χρόνια, μας έπιασες...μη σου πω σε πολλούς κάνεις και χάρη... ;D
Τι λες τώρα!!!!!!LK είπε:Με την ίδια γυναίκα Νίκο, θα έχει φοροαπαλλαγή.
Ανοίγεις θέματα υψηλής ραπτικής και hi-end fashion. ΔΕΝ έχω χρόνο τώρα. ;D ;DMike G είπε:Οι αντρες πρέπει να ντύνονται άντρες όχι γυναίκες (με έμφαση στο ΠΡΕΠΕΙ)'' ή κάτι παρόμοιο.
σοβαρέψουυυυ...fusiongtr είπε:Απλά κάθε καινούργια, θα δηλώνεται συμπληρώνοντας ηλεκτρονικά το ειδικό έντυπο Ε69.
Στην επόμενη πανσέληνο, μπορώ να υπογράψω με το αίμα μου για αυτό. Επίσης ωραίο θα ήταν ένα μάθημα του στυλ "τα δικαιώματα και οι υποχρεώσεις μου ως πολίτης". Αλλά αυτά γίνονται στην δύση είπαμε, όχι ατο αυνανιστάν.npap είπε:αλήθεια αδερφέ θα σε χάλαγε ένα σοβαρό μη αποσπασματικό μάθημα σε υψηλή προτεραιότητα (αντί των θρησκευτικών ας πούμε :), που θα προετοίμαζε τα παιδιά από το δημοτικό ώστε να γίνουν κάποτε συνειδητοί κατά το δυνατόν γονείς?
έπειτα ένα ειδικό "τεστάκι" ψυχολογικής αξιολόγησης παράλληλα με αυτό για το σύνδρομο ντάουν ας πούμε?