- Πόντοι
- 363
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Τύμπανα
- Πλήκτρα
Δεν ξέρω ποιος το είπε, αλλά αν με έβλεπε σήμερα, μάλλον θα νόμιζε ότι θέλω να γίνω υδραυλικός.Αν δε μάθω ποιος το έλεγε δεν κάνω τπτ...
Δεν ξέρω ποιος το είπε, αλλά αν με έβλεπε σήμερα, μάλλον θα νόμιζε ότι θέλω να γίνω υδραυλικός.Αν δε μάθω ποιος το έλεγε δεν κάνω τπτ...
Κάτσε να τελειώσουμε με τις singles .Σου λείπει και μια Double neck. Πολύ cool όργανο για φωτό
τελε δεν βλεπω ?Λοιπόν.
Τις έβαλα όλες στη σειρά και μάλιστα με τη σειρά που της πήρα.?
Σύνολο :961,00 € .
Ούτε made in mexico stratocaster δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά, και προσωπικά δεν τις αλλάζω ούτε με USA custom shop....Θέλω ποικιλία. ?
Προβολή συνημμένου 42477
Πολύ ωραία και αυτή!
Εδώ υπάρχει ένα θέμα περικαλώ.Bon viveur με... poplar body; ? ?
Μεταξύ poplar - alder δεν τίθεται θέμα, δεν μπαίνω καν στον κόπο... Πιθανώς βέβαια, να έχουν κάνει λάθος στο site του Bon και εκ παραδρομής να μπήκε το poplar.Εδώ υπάρχει ένα θέμα περικαλώ.
Ναι στις fender όμως το κάμεις γαργαρα το Alder ?Πάντως αγαπητέ κ. συνήγορε η ουσία είναι μια: Alder (ή poplar) και LP ΔΕΝ μπαίνουν στην ίδια πρόταση... ?
Πόσα θες να μας τρελάνεις (που λέει το λαϊκό άσ(θ)μα ?)Ναι στις fender όμως το κάμεις γαργαρα το Alder ?
Και όπως βλέπεις σκούρα. ?Πόσα θες να μας τρελάνεις (που λέει το λαϊκό άσ(θ)μα ?)
Έτσι τις έφτιαξε ο μπάρμπα Leo (alder και ash και σε κάτι υπερσπάνιες περιπτώσεις και με ότι τάβλα (κσύλο) είχε στο εργοστάσιο- αλλά αυτές οι τελευταίες είναι ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνα).
Στην περίπτωση των LP κάναμε γαργάρα ότι τα μαόνια Ονδούρας, έγιναν αφρικανικά, ινδικά... Γουαδελούπης και ότι άλλο από την ευρύτερη μαονο-οικογένεια (που ζωή να 'χει είναι μεγάλη) ? Όμως "μαόνια".
Αλλά alder ποτέ...