EPIPHONE LES PAUL SL VINTAGE SUNBURST

Αν δε μάθω ποιος το έλεγε δεν κάνω τπτ... 
Δεν ξέρω ποιος το είπε,  αλλά αν με έβλεπε σήμερα,  μάλλον θα νόμιζε ότι θέλω να γίνω υδραυλικός. 

Λοιπόν.

Τις έβαλα όλες στη σειρά και μάλιστα με τη σειρά που της πήρα.?

Σύνολο :961,00 € .

Ούτε made in mexico stratocaster δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά, και προσωπικά δεν τις αλλάζω ούτε με USA custom shop....Θέλω ποικιλία. ?

Guitars.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν.

Τις έβαλα όλες στη σειρά και μάλιστα με τη σειρά που της πήρα.?

Σύνολο :961,00 € .

Ούτε made in mexico stratocaster δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά, και προσωπικά δεν τις αλλάζω ούτε με USA custom shop....Θέλω ποικιλία. ?

Προβολή συνημμένου 42477
τελε δεν βλεπω ?

• Haha
Reactions: Terry RoscoeBeck5
τελε δεν βλεπω ?
Κοιτα. Εχώ την Baja.

Έχω και μια affinity

Αλλά όταν είδα αυτήν, ήθελα......... να φάω το χρώμα της.....αλλά συμμαζεύτηκα. ?

16796859_800.jpg

@Spyros Delta

Με firebird τι θα κάνουμε;

Δεν βγάζει η αγαπημένη μας HB !?

• Haha
Reactions: Spyros Delta
Εδώ υπάρχει ένα θέμα περικαλώ.
Μεταξύ poplar - alder δεν τίθεται θέμα, δεν μπαίνω καν στον κόπο... Πιθανώς βέβαια, να έχουν κάνει λάθος στο site του Bon και εκ παραδρομής να μπήκε το poplar. 

Πάντως αγαπητέ κ. συνήγορε η ουσία είναι μια: Alder (ή poplar) και LP ΔΕΝ μπαίνουν στην ίδια πρόταση... ?

Πάντως αγαπητέ κ. συνήγορε η ουσία είναι μια: Alder (ή poplar) και LP ΔΕΝ μπαίνουν στην ίδια πρόταση... ?
Ναι στις fender όμως το κάμεις γαργαρα το Alder ?

• Haha
Ναι στις fender όμως το κάμεις γαργαρα το Alder ?
Πόσα θες να μας τρελάνεις (που λέει το λαϊκό άσ(θ)μα ?)

Έτσι τις έφτιαξε ο μπάρμπα Leo (alder και ash και σε κάτι υπερσπάνιες περιπτώσεις και με ότι τάβλα (κσύλο) είχε στο εργοστάσιο- αλλά αυτές οι τελευταίες είναι ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνα).

Στην περίπτωση των LP κάναμε γαργάρα ότι τα μαόνια Ονδούρας, έγιναν αφρικανικά, ινδικά... Γουαδελούπης και ότι άλλο από την ευρύτερη μαονο-οικογένεια (που ζωή να 'χει είναι μεγάλη) ? Όμως "μαόνια". 

Αλλά alder ποτέ...

• Haha
Reactions: LK
Πόσα θες να μας τρελάνεις (που λέει το λαϊκό άσ(θ)μα ?)

Έτσι τις έφτιαξε ο μπάρμπα Leo (alder και ash και σε κάτι υπερσπάνιες περιπτώσεις και με ότι τάβλα (κσύλο) είχε στο εργοστάσιο- αλλά αυτές οι τελευταίες είναι ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνα).

Στην περίπτωση των LP κάναμε γαργάρα ότι τα μαόνια Ονδούρας, έγιναν αφρικανικά, ινδικά... Γουαδελούπης και ότι άλλο από την ευρύτερη μαονο-οικογένεια (που ζωή να 'χει είναι μεγάλη) ? Όμως "μαόνια". 

Αλλά alder ποτέ...
Και όπως βλέπεις σκούρα. ?

• Like
Ήρθε σήμερα. 

Πολύ πολύ πιο όμορφη από κοντά. 

Πανάλαφρη , δεν έχω πιάσει πιο ελαφριά κιθάρα. 

Με καλό set up...εύκολη στο παίξιμο. 

Ταστα οκ λιμαρισμενα. 

Ενδιαφέρον ήχος ειδικά στο middle position. 

Προβολή συνημμένου 42509

• Like
Reactions: Shelter
Ελαφρύ ξύλο σε φτηνό όργανο ή καφασόξυλο θα είναι ή δάκτυλος του dinsonik. 

• Haha

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα