- Πόντοι
- 1,788
Το βαριά δεν με πειράζει, σπάνια παίζω όρθιος.Καλή (για τα λεφτά της δεν το συζητάμε) αλλά βαριά.
Το βαριά δεν με πειράζει, σπάνια παίζω όρθιος.Καλή (για τα λεφτά της δεν το συζητάμε) αλλά βαριά.
Την είδα.....η thinline με γοήτευσε...και το χρώμα και όλα.
Και τι περιμένεις ακριβως;;;;Εχετε δεν εχετε θα με παρασύρετε να χτυπήσω και εγώ μια τέτοια
Harley Benton Fusion-T HH Roasted FNT – Thomann Elláda
Ναι βρε πουλάκι μου, να την πάρεις για να έχεις και εσύ μια... κιθαρούλα για να έχεις να παίζεις. ?γιατί ζαχαρώνω και την Hot Rod NT Roasted (thinline με Humbucker στον bridge
Ε τι , εγώ να μην έχω thinline?Ναι βρε πουλάκι μου, να την πάρεις για να έχεις και εσύ μια... κιθαρούλα για έχεις να παίζεις. ?
Α πα πα πα πα... Τι είπες τώρα; Όχι μια, δύο να πάρεις. Και μια Deluxe να πάρεις... Μην έρθει καμία περίεργη και σου πει, "τι, δεν έχεις tele με humbuckers; Φεύγω".Ε τι , εγώ να μην έχω thinline?
Να έρθει καμία σπίτι και να που πει.....δεν έχεις thinline ?????
AAAAA.....φεύγω! ?
Αυτό δε το έπαθα ευτυχώς.Δεν εχει παντα γιατι καμια φορά βλέπεις να φτάνουν στο βενιζέλο και να ξαναγυρνάνε στη φρανκφούρτη και να ξαναέρχονται. Επαγγελματικό cargo handling.
Πολλά μπορει να έγιναν. Απο το να μην το επεξεργαστηκαν γρηγορα στην αποθήκη, να ειχαν πιο επειγοντα φορτία, η να ηταν θεμα προγραμματισμου πτήσεων.Αυτό δε το έπαθα ευτυχώς.
Αλλα δεν κατάλαβα 2 μέρες στο ΜΙλάνο τί έκαμε η δική μου;
Πήγε για ψώνια στην μοντε ναπολεόνε;
Αυτό δεν το δέχομαι......Σάββατο έχω κλεισμένη φωτογράφιση.....δηλαδή πιο επείγον από αυτό υπάρχει; ?να ειχαν πιο επειγοντα φορτία,
Δυστυχώς δεν με χρειάζονται.Αν τελικώς προχωρήσει το endorsement από τον thomann, σκέφτομαι πως θα ήταν ;arage εμφανισιακά η Harley Benton Tele LK signature