EPIPHONE LES PAUL SL VINTAGE SUNBURST

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 175
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 13K
Λοιπόν.

Τις έβαλα όλες στη σειρά και μάλιστα με τη σειρά που της πήρα.?

Σύνολο :961,00 € .

Ούτε made in mexico stratocaster δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά, και προσωπικά δεν τις αλλάζω ούτε με USA custom shop....Θέλω ποικιλία. ?

Guitars.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λοιπόν.

Τις έβαλα όλες στη σειρά και μάλιστα με τη σειρά που της πήρα.?

Σύνολο :961,00 € .

Ούτε made in mexico stratocaster δεν παίρνεις με αυτά τα λεφτά, και προσωπικά δεν τις αλλάζω ούτε με USA custom shop....Θέλω ποικιλία. ?

Προβολή συνημμένου 42477
τελε δεν βλεπω ?

τελε δεν βλεπω ?
Κοιτα. Εχώ την Baja.

Έχω και μια affinity

Αλλά όταν είδα αυτήν, ήθελα......... να φάω το χρώμα της.....αλλά συμμαζεύτηκα. ?

16796859_800.jpg

Εδώ υπάρχει ένα θέμα περικαλώ.
Μεταξύ poplar - alder δεν τίθεται θέμα, δεν μπαίνω καν στον κόπο... Πιθανώς βέβαια, να έχουν κάνει λάθος στο site του Bon και εκ παραδρομής να μπήκε το poplar. 

Πάντως αγαπητέ κ. συνήγορε η ουσία είναι μια: Alder (ή poplar) και LP ΔΕΝ μπαίνουν στην ίδια πρόταση... ?

Πάντως αγαπητέ κ. συνήγορε η ουσία είναι μια: Alder (ή poplar) και LP ΔΕΝ μπαίνουν στην ίδια πρόταση... ?
Ναι στις fender όμως το κάμεις γαργαρα το Alder ?

Ναι στις fender όμως το κάμεις γαργαρα το Alder ?
Πόσα θες να μας τρελάνεις (που λέει το λαϊκό άσ(θ)μα ?)

Έτσι τις έφτιαξε ο μπάρμπα Leo (alder και ash και σε κάτι υπερσπάνιες περιπτώσεις και με ότι τάβλα (κσύλο) είχε στο εργοστάσιο- αλλά αυτές οι τελευταίες είναι ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνα).

Στην περίπτωση των LP κάναμε γαργάρα ότι τα μαόνια Ονδούρας, έγιναν αφρικανικά, ινδικά... Γουαδελούπης και ότι άλλο από την ευρύτερη μαονο-οικογένεια (που ζωή να 'χει είναι μεγάλη) ? Όμως "μαόνια". 

Αλλά alder ποτέ...

Πόσα θες να μας τρελάνεις (που λέει το λαϊκό άσ(θ)μα ?)

Έτσι τις έφτιαξε ο μπάρμπα Leo (alder και ash και σε κάτι υπερσπάνιες περιπτώσεις και με ότι τάβλα (κσύλο) είχε στο εργοστάσιο- αλλά αυτές οι τελευταίες είναι ελάχιστες εξαιρέσεις του κανόνα).

Στην περίπτωση των LP κάναμε γαργάρα ότι τα μαόνια Ονδούρας, έγιναν αφρικανικά, ινδικά... Γουαδελούπης και ότι άλλο από την ευρύτερη μαονο-οικογένεια (που ζωή να 'χει είναι μεγάλη) ? Όμως "μαόνια". 

Αλλά alder ποτέ...
Και όπως βλέπεις σκούρα. ?

Ήρθε σήμερα. 

Πολύ πολύ πιο όμορφη από κοντά. 

Πανάλαφρη , δεν έχω πιάσει πιο ελαφριά κιθάρα. 

Με καλό set up...εύκολη στο παίξιμο. 

Ταστα οκ λιμαρισμενα. 

Ενδιαφέρον ήχος ειδικά στο middle position. 

Προβολή συνημμένου 42509

Ελαφρύ ξύλο σε φτηνό όργανο ή καφασόξυλο θα είναι ή δάκτυλος του dinsonik. 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back