Ναι!Μεγάλος καλλιτέχνης!!! Απολαυστικότατος!!!
Αυτή είναι?
https://eshop.bonstudio.gr/ilektriki-les-paul-sl-vintage-sunburst
Να σου πω την αλήθεια, όντας ως γνωστόν ? άσχετος από κιθάρες, όταν την είδα στο βίντεο, θεώρησα πως θα έχει κανα πεντοχίλιαρο, που είναι και έτσι ωραία και λέω κάτσε να την ψάξω. Αυτή που είχα πάρει εγώ τότε, είναι πιο ακριβή? Ωραία είναι πάντως, μου αρέσει πολύ και στα χέρια σου παίζει σούπερ!!! Μπράβο. Θέλουμε κι άλλα!!!Ναι!
Αλλά γιατί εγώ την είχα πάρει 135,00 € ;;;;
Με κορόιδεψαν ?
Οι ακριβές κιθάρες είναι για οικόπεδα.Να σου πω την αλήθεια, όντας ως γνωστόν ? άσχετος από κιθάρες, όταν την είδα στο βίντεο, θεώρησα πως θα έχει κανα πεντοχίλιαρο, που είναι και έτσι ωραία και λέω κάτσε να την ψάξω. Αυτή που είχα πάρει εγώ τότε, είναι πιο ακριβή? Ωραία είναι πάντως, μου αρέσει πολύ και στα χέρια σου παίζει σούπερ!!! Μπράβο. Θέλουμε κι άλλα!!!
I see...Οι ακριβές κιθάρες είναι για οικόπεδα.
Άλλη η χρήση τους.
Τις παίρνεις και περιμένεις να πάρουν αξία ?
Ο μόνος λόγος που έκανα το βιδεον , είναι για να μην ξεχνώ πως δουλεύουν τα μηχανήματα, software και hardware.?Αγαπητέ κ. συνήγορε, προσθέτεις άλλο 1 λεπτό και 70 δευτερόλεπτα και είσαι έτοιμος - μέχρι και για Γιουροβιζιόνες να σου πω... ?
Φύγανε όλοι για 3ημερο, πως τα λένε αυτά.Καλημέρες πολύ δυνατός ωραίος LK ? απολαυστικότατο και δυναμικό
Σε καταλαβαίνω απόλυτα και μένα αυτά τα μοναστηριακά solo στο studio είναι η απόλαυση μου?Φύγανε όλοι για 3ημερο, πως τα λένε αυτά.
Εγώ είχα δουλειά στο γραφείο....ΠΣΚ, όλο το πρωί στο γραφείο και απόγευμα στο στούντιο....Η καλλίτερη μου ?
Έχω 3 μέρες να βγω από το σπίτι. ?
Είναι ξαδέρφια μεταξύ τους.?Like για τα δύο πουκάμισα και το αμάνικο. Κόντεψα πιστέψω ότι παίζουν διαφορετικά άτομα ασούμε ?
Αν δεν σε παίζουν τα άλλα παιδάκια.....?Ωραίος!?
One man band που λεν!!!