Ενα βασικο θεμα που εχει το FORUM παντως είναι κάποιος να μπορει να γραψει κατι, να ρωτησει κατι χωρις να παρει για απαντηση ενα ποστ σαν το δικο σου. Αυτο θα ταν μια καλη αρχη για να μπορουν ολοι στο μελλον να ρωταν αυτο που θελουν χωρις να κρινονται.....Αλλωστε αγνωστοι ειμαστε εδω μεσα...
Τά κατάλαβες ανάποδα:
Ο @elephant μπήκε ώς νέος και σχολίασε για τις διαφορές μεταξύ οργάνων με πολύ διαφορετικές τιμές (κάτι που γενικά υπάρχει στο ιντερνετ, πχ βιντεο του στυλ "αξίζει το τάδε τόσο πολύ περισσότερο σε σχέση με το δείνα;")
Η "προικισμένη μουσικά" ελίτ του noiz έσπευσε να τόν υποδεχθεί με ειρωνίες και αστειάκια.
Ο @elephant απαντούσε ανάλαφρα, με χαριτωμένη διάθεση και μετριοπαθείς δηλώσεις περί του εναρκτήριου ποστ του.
Όχι, όμως: το noiz συνέχιζε τα δικά του.
Γι' αυτό ακριβώς έσπευσα να τού πώ να μήν παίρνει κατάκαρδα και σοβαρά τέτοιες δηλώσεις, ώστε να μήν απογοητευθεί.
Αυτή ήταν ακριβώς η αντιμετώπιση της οποίας έτυχα κι εγώ, όπως και πολλοί άλλοι, ώς νέωπας στο noiz. Που ήταν και ο λόγος που κρατούσα τόσο πολύ resentment.
Όχι, @geka: δεν είμαι εγώ αυτός που φέρνει την τοξικότητα στο noiz: άν μή τί άλλο, σχολιάζοντας κάτι που θα μπορούσε ίσως να κρατήσει τον @elephant στο noiz και νη μή φύγει τρέχοντας όπως όλοι οι νέοι που πέφτουν πάνω στο παρεάκι της "ελίτ" που είναι όλη μέρα συνδεδεμένη έτοιμη να σχολιάσει και λέγοντας πάντα τα ίδια και τα ίδια...
...μάλλον προσέφερα υπηρεσίες στο noiz...
Εκεί είναι το χρήμα πλέον μόνο ούτως ή άλλως (δυστυχώς).
Την Τέχνη δεν τήν κάνει κάποιος για τα χρήματα, η Τέχνη βγαίνει αβίαστα από την ψυχή διότι ψάχνει διέξοδο.
"Κατάθεση ψυχής κατά παραγγελία" δεν είναι κατάθεση ψυχής. Είναι εμπόρευμα.