Καλησπέρα σε όλους
επανέρχομαι με νέα...
Τελικά απέκτησα μια μεταχειρισμένη squier Classic Vibe Custom.
Εκτός από το θέμα του κόστους, ο πιο μεγάλος λόγος που πήγα εκεί είναι καθαρά αισθητικός. Έχω πάθει πλάκα με το διπλό binding.. θεωρώ ότι ομορφαίνει τρομερά την κιθάρα. Τα χρήματα που γλίτωσα (από αγορά κάτι πιο ακριβού) θα τα ρίξω σε hardware.
Πρώτες εντυπώσεις.
Δυστυχώς επειδή ήταν λίγο παρατημένη και δεν την έχω πάει ακόμα για ένα καλό service-setup δεν μπορώ να κρίνω με σιγουριά. Οι χορδές δεν ακολουθούν το radius της ταστιέρας (είναι όλες σε μία ευθεία), τις πειράζω από τα saddles αλλά "τρίζουν", επίσης έβαλα 10ρες και είναι λίγο σκληρές..
Τα τάστα απίστευτα!
Το μπράτσο είναι πολύ λεπτό και ενώ αυτό θεωρητικά προσφέρει άνεση, δυστυχώς (ειδικά όταν χρησιμοποιώ τον αντίχειρα για την μι) γίνεται λίγο κουραστικό.
Ο ήχος δεν είναι κάτι ιδιαίτερο αλλά έτσι κι αλλιώς θα βάλω ό,τι καλύτερο μπορώ από μαγνήτες αργότερα.
Το burst είναι μια χαρά και το σώμα είναι από 2 κομμάτια (όχι όμως στη μέση και φαίνεται το χώρισμα).
Αν και είναι κάπως αρνητικά αυτά που γράφω, στην ουσία είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί μου αρέσει πολύ αυτή η κιθάρα, η ποιότητα κατασκευή είναι πολύ καλή και γενικά όλα αυτά τα "θέματα" θα διορθωθούν.
Μια ερώτηση για το μπράτσο...
Μπορώ να βάλω μπράτσο από baja στην CVC? θα φαίνεται παράταιρο τόσο thick που είναι..; θα ταιριάζει σωστά;
Γενικά πάντως, είναι πολύ όμορφες κιθάρες οι tele και κακώς δεν το είχα ψάξει πιο παλιά.
Θα επανέλθω σε λίγο καιρό για το θέμα των μαγνητών.
Ευχαριστώ πολύ