ωωωωωπ!!
αφου μας πιασανε...αντε να τα ομολογησω ολα...!
τωρα τα ειδα μια και ελειπα για ΣΚ..
Ευχαριστω για τα καλα λογια και οντως ΔΕΝ ειμαι τραγουδιαρης (η αναγκη με εκανε καλε κυριε..
)
Τα του "πατηματος" ομως ειναι ακυρα (γιατι τραγουδιαρης μπορει να μην ειμαι... ομως θεος του...ANTARES..
ΕΙΜΑΙ!!
)
(παντως για τους εραστες των πολυ καλων φωνων το cd εχει και μια συμμετοχη απο το Xρηστο Δαντη...
ενω στο κομματι του βιντεο κλιπ φωνητικα κανει η φοβερη Georgia απο τους SUGAH GALORE )
Για καποιο τρελλο λογο στην αναλυση του you tube τα "σσσ" οντως βγαινουν τρελλα μπροστα (στο MAD παντως αν το πετυχετε δεν ακουγεται "κιχ" οπως και στο cd αλλωστε...) τωρα γιατι...αγνωσται αι βουλαι του κυριου....
Απο την αλλη μεγαλωσα θαυμαζοντας "αφωνους" τραγουδιαρηδες (Tom Waits,Βαμβακαρη,Dylan,Πορτοκαλογλου,Jagger κτλ
) οποτε η "καλη" φωνη δεν με πολυαπασχολει...("ΡΟΚ"
εξαλου παιζουμε τι να την κανεις την καλη φωνη???
)
Εν πασει περιπτωση το cd κυκλοφορει εδω και 3 μηνες απο τη SONY BMG (αγαλι-αγαλι το παμε..
& συντομα θα ξεκινησουν και καποια live,θα σας εχω ενημερους...
Delta66 Thanx 4 the extremely kind words...
(στο ...χιτζαζ παιζει κιθαρα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γιωργος Μπαντουκ Αποστολακης..εγω μπορει να μη ξερω καλη κιθαρα αλλα ξερουν οι...φιλοι μου!!!
)
α,τα μαϊσπεσια μας...
ειναι αυτα...ελατε να γινουμε...φιλοι!
www.myspace.com/zhmiaa
www.myspace.com/nickfanis
Και το "just out" με τε τρομερα wha (τι wha εχεις εκει?)
Ολες οι κιθαρες στα instrumental ειναι γραμμενες με ενα ταπεινο tonelab...(ok....και εναν Mesa Boogie Mark....εεεε....και εναν KOCH ...
)