LUFάρετε ή όχι?

Status
Not open for further replies.
Το θρεντ του επανήλθε, όχι ο ίδιος. Ο ίδιος δεν μπορεί να επανέλθει μόνος του, υπάρχει ένα μικρό τεχνικό κόλλημα...
 Έβαλα το πουλί που το βρήκε ο χάρος στο φτερό και ΉΠΙΕς εσύ ο ο χΑΜΟΥΝΔ Ο ΤΙΠΟΤΈΝΙΟς για τον Ήλιο

Σε παρακαλώ ρε χαμουνδ τη μαύρη νύχτα μου μέσα και το δάκρυ το πρόστυχο που πίνω στη καρδιά

Θα τον συγχωρεσουν και θα επανελθει.?

Λιγοι μειναμε. ?

Ναι. Έπρεπε να το πουλήσεις.?

Τι να πω ωρέ Χάρη? Ο Dim έχει μόνιμο ban, πάλι τα ίδια θα λέμε?
Νομίζω πως του αξίζει μόνιμο μπάνιο. ήΤΑΝ μονίμως άπλυτος.

Αν το πετύχαινα στο δρόμο θα τον έσπαγα στο ξύλο, είναι και ηλικιωμένος, εύκολα τον έχω, αν και είχα σκεφτεί τον Κοζ, διατί δεν θέλω να λερώνω τα χέρια μου με αίμα 

Απ την άλλη δεν θα άντεχα να με βάζει κινγκ κρίπσον, σα το Τρόλεϊ, οπότε ας μείνει εις την λήθη 

Πάλι πρωινός? Σταμάτα ρε να σκέφτεσαι τη ΔΕΗ, έχασες τον ύπνο σου μ'αυτή, ξεκόλλα. Ασχολήσου με κάτι άλλο, κάτι πιο σοβαρό. Βάλε ένα άλμπουμ των DP να ακούσεις ή παίξε λίγο με το Reface. Στην τελική βάλε BluesRadio, λίγο τσίπουρο με κάνα μεζέ και άραξε διάβασε τη Realnews, το ένθετο με τη showbiz.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πάλι πρωινός? Σταμάτα ρε να σκέφτεσαι τη ΔΕΗ, έχασες τον ύπνο σου μ'αυτή, ξεκόλλα. Ασχολήσου με κάτι άλλο, κάτι πιο σοβαρό. Βάλε ένα άλμπουμ των DP να ακούσεις ή παίξε λίγο με το Reface. Στην τελική βάλε BluesRadio, λίγο τσίπουρο με κάνα μεζέ και άραξε διάβασε τη Realnews, το ένθετο με τη showbiz.
τΟ Τσίπουρο πάει στρέιτ, δεν θέλει μεζέ

Να βάλω κάτι μη κρυώσει η πλάτη

Μα τι παίζει το παλουκάρη στο μπάσο0, αυτά άκουγαν οι DP τα παράτησαν

LK moderated

Status
Not open for further replies.

Trending...

Νέα θέματα

Back