Electronica

Πολύ θα το ηθελα αλλά θα ήταν προτιμότερο να είναι κάποιος επικεφαλής με περισσότερο ελεύθερο χρόνο από μένα.

1 ή 2 κομμάτια ο καθένας ?Τι λέτε?

1 ή 2 κομμάτια ο καθένας ?Τι λέτε?
Ψηφιζω 2 ο καθενας...Ας πουν & τα υπολοιπα παιδια ομως

και κυριως στον τομεα του master κτλ.να παρουμε καμια γνωμη..

Μισό ρε παιδιά

Εγώ επιμένω, ότι δεν είμαστε αρκετοι!

Συλλογές υπάρχουν μπόλικες. Η δικιά μας τί νόημα θα έχει;

Πως αποφασίσαμε να βγάλουμε συλλογή με 14 κομμάτια που ούτε καν τα έχουμε ακούσει;

Μια συλλογή δεν πρέπει να έχει μία αισθητική και μία συνοχή;

Εμείς; Ό,τι να ναι;

Και τα κομμάτια; Είναι καλά; είναι μπούρδες;

Για ποιό λόγο κάποιος τρίτος θα ασχοληθεί με μία συλλογή που έχει μόλις 8 ονόματα και μάλιστα χωρίς καμμία συνοχή;

Help please!

χμ ...μαλλον εχεις δικιο αλλα τωρα ποιος θα ειναι υπευθυνος στο να πει οτι ενα κομματι ειναι καλο η οχι...ξερω γω...παντως εγω εχβ καποια εμπειρια σε αυτο γιατι ειχα κανει το μιξ σε μια συλλογη στην αγγλια αρχες του χρονου...το σημαντικοτερο ειναι να δωσουμε καπου και να παρει καποιος το υλικο...αν αυτο λει κατι τοτε το κανουμε... 8) 8)

Ανεβάστε τα στο My Music να τ' ακούσετε εσείς κι ο κόσμος και να ψηφίσετε.

το καλυτερο ειναι να τα ανεβασουμε εδω με σκοπο να διαλεξει το νοιζ ποια αξιζουν .. 8)

οταν λεμε το noiz εννοουμε το λαο του ετσι ? γιατι οι mod.

απ οτι εχω καταλαβει δεν ειναι και πολυ του ειδους, μπορει και να κανω λαθος

ναι ναι με δημοψηφισμα χε χε ...παντως να ευχαριστησω απο μερους μου και τα παιδια του νοιζ αν και οι περισσοτεροι δεν ανηκουν σε ηλεκτρονικη φαση...ευχαριστουμε για την φιλοξενεια παντως... :lol: :lol: :lol:

Aνέβασα ένα κομμάτι αλλά δεν εμφανίζεται στο My Music... Τί κάνω λάθος; Το ανέβασα από το My uploads..

ela man

einai ligo periergo...o filow eye eixe ena quide gia afto ...nomizo ekei pou einai gia to noiz...steile kana pm...an den to exeis dei... 8)

Δεν εχεις χασει και τιποτα...Λεμε με οσα παιδια ασχολουνται με electro να

κανουμε ενα Mini compilation με δικες μας επιλογες..Ανεβασα ενα κομματακι

ενδεικτικο του στυλ που φτιαχνω,αναμενουμε και τους υπολοιπους να δουμε

τι θα γινει...Ανεβασε οτι θες στο My uploads και γραψε το λινκ εδω να το

ακουσουμε! :wink: Ακομα στο ψαξιμο ειμαστε παντως,εισαι νομιζω ο 8ος που

θελει να συμμετεχει...Καλως ωρισες!

παιδιά "μέσα" κι εγώ, δεν έχω πάντως καταφέρει εδώ και 3 ώρες ν'ανεβάσω 1 track στο My uploads (δεν αντιγράφεται το αρχείο λέει...).

Η μουσική μου τέλος πάντων προσεγγίζει μάλλον την electronica με στοιχεία από breakz και dub.

Ελπίζω σύντομα να μπορέσω ν'ανεβάσω κάτι ...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΕΒΑΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ...http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/dragan

Όταν κάνεις Upload δεν εμφανίζεται τίποτα στο my music ανεβάζεις το κομμάτι και στέλνεις στο thread τη διεύθυνση π.χ. http://www.noiz.gr/modules/My_Uploads/user_folders/dragan/tokommatimou.mp3

αν είναι ενεργό στο ποστ θα εμφανίζεται ως έτοιμο link αν όχι θα εμφανίζεται σαν κείμενο... κοίτα pastelius post(πολύ ωραίο κομμάτι, πολύ καλός ήχος και καλές ίδέες) και του dragan Post.

Trending...

Νέα θέματα

Back