Electronica

Ωραία πρέπει να δούμε πρώτα πόσοι είμαστε 'μέσα'.Συνεχίστε από κάτω.

1. Mind Conspiracy(Psy trance)

Drum'n'bass,electro-ambient,progressive...Εγω ειμαι μεσα για αυτα κυριως..

Οφειλω να ομολογησω πως ειναι αρκετα δυσκολο εγχειρημα..ΟΜΩΣ.

Μια ιδεα που μου ηρθε,ειναι η εξης:

Ο καθενας δινει ΔΥΟ κομματια του που πιστευει οτι ειναι καλα, σε καποιον που θα οριστει "οργανωτης"ας πουμε,ο οποιος στη συνεχεια μπορει να διαλεξει το ενα απο τα 2 (αναλογως με τις υπολοιπες συνθεσεις των αλλων μελων),ετσι ωστε να υπαρχει μια συνοχη και φυσιολογικη συνεχεια στο ειδος..

Μετα μπορει να τα ανεβασει ο ιδιος με τη σειρα που του αρεσει στο noiz,ή να

φτιαξουμε ενα link στο οποιο καποιος θα μπορει να τα ακουσει...

Ολα αυτα εξυπακουεται χωρις προσβολες,στραβωματα,αυτο-αναδειξεις κτλ...

Να γινει κατι που θα μπορει ο μεσος ακροατης να το ακουσει ευχαριστα

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη...

ps:τα κομματια τι λετε,μεχρι 4-5 λεπτα το καθενα?Καλα δεν ειναι..??? :o

Ας μαζευτούμε πρώτα να δούμε πόσοι είμαστε και μετά βλέπουμε πως θα το κάνουμε...

Μέχρι στιγμής έχουμε νομίζω 6 συμμετοχές... :?

αντε ρε παιδια μονο 6 ?..παντως θα μπορουσε να σοβαρεψει ακομα αν υπαρχει διαθεση...τι λετε για κανενα online label ?...αν υπαρχει ενδιαφερον ειναι κατι που γινεται συνεχεια εξω...εγω μπορω να αναλαβω καποιες δουλειες αν γινει κατι τετοιο...let the time tell... 8) 8) 8)

Απ οτι φαινεται ειμαστε 6 τελικα...Αναμενω πληροφοριες.
cartoon57.gif

Πόσα κομμάτια ο καθένας ?Μάλλον από δύο ε?

Τελικά είμαστε πιο λιγοι από ότι περίμενα.Κρίμα εγώ περίμενα οτι θα ήμασταν τουλάχιστον οι διπλάσιοι.

Ιντερνετ κατάσταση, CD ή και τα δύο?

πιστευω πως 2 κομματακια απο τον καθενα ειναι οκ...πψς θα γινει να τα μαζεψουμε τωρα... :lol:

αυτο μονο τα παιδια που εχουν το νοιζ μπορουν να το πουν ...αλλα εγω θα ελεγα να κοιταξουμε μηπως βγει online αν το υλικο ειναι καλο...και καλυτερα σε μπ3 γιατι εχει το μικροτερο δυνατο κοστος... 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back