- Πόντοι
- 16
της παλιάςτης "παλιάς σχολής" ή της καινουριας ? (aka "futurepop")σε EBM/industrial που είναι ειδικότητα μου...
sorry για offtopic
της παλιάςτης "παλιάς σχολής" ή της καινουριας ? (aka "futurepop")σε EBM/industrial που είναι ειδικότητα μου...
sorry για offtopic
Ωραια' date='για Online φαση ειμαι μεσα.Προφανως εννοεις σε καποιο site οπως αυτοαυτο μονο τα παιδια που εχουν το νοιζ μπορουν να το πουν ...αλλα εγω θα ελεγα να κοιταξουμε μηπως βγει online αν το υλικο ειναι καλο...και καλυτερα σε μπ3 γιατι εχει το μικροτερο δυνατο κοστος...8)
Παιδιά' date=' νομίζω ότι μόνο 6 δεν είναι αρκετοί για να φτιαχτεί μία συλλογή που να έχει λόγο ύπαρξης...[/quote']-Αξιζει να προσπαθησουμε ομως...
![]()
Kι ετσι οκ δεν ειμαστε?2 κομματακια ο καθενας απο 5 περιπου λεπτα το καθενα...Νομιζω πως δεν χρειαζεται να καθορισουμε ενα συγκεκριμενο στυλ για την συλλογη παντως' date='ο καθενας στο δικο του.Απλα να μην υπαρχει τιποτα το ακραιο.Να ακουγεται ευχαριστα απο εναν μεσο ακροατη..Οπότε είμαστε επτά στο σύνολο.Με καννα δύο άτομα ή Groupaκια ακόμα πιστεύω είμαστε εντάξει.
Ετσι ετσι...σιγουρα αν ειναι να κανουμε κατι πρεπει να αντιπροσωπευει οσο πιο πολυ ελεκτρονικα γινεται... 8)
+1 εγω,φιλε tommy...Eμενα τεινουν πιο πολυ στο"σιγουρα θελουν mastering..."Oποτε ειμαστε 8 στη φαση..Καλα παμε! :roll:Για σας και από μένα.Νέος και ορεξάτος.Λοιπόν παιδιά έχω και εγώ κάνα δυό κοματάκια που πιθανόν όμως να χρειάζονται mastering.