γεια χαρα' date='ειμαι καινουριος στο noiz και θα θελα την γνωμη σας .προυκυτε να αγορασω μια τελε και ειμαι αναμεσα στην lite ash και στην baja , πιο value for money πια ειναι απο τις δυο? αξιζει να την παρω απο ellada(εχω την αντιπροσωπεια και την βαραω οσο θελω_στο festival μουσικης δημιουργιας ο στολλας εχει τις fender για να τις ξεσκονιζει,καποιος να πει στον ΕΜΠΟΡΑ οτι οι κιθαρες ειναι για να παιζονται και οχι για να τις κοιταμε-) αν και πιο ακριβα ,για τον λογω αυτη που θα δοκιμασω αυτη θα παρω,ή να παρω το 'ρισκο'(πιο φθηνο) αγορα απο musicstore?[/quote']
Αυτό το ερώτημα που θέτεις, είναι καλύτερα να τεθεί σε άλλο "θέμα". Δεν έχει θέση εδώ - ενδέχεται μάλιστα να περάσει απαρατήρητο.
Σε σχέση με την "καταγγελία" σου ενάντια στο Στόλλα - άλλη μία, αυτού του ύφους - αναρρωτιέμαι γιατί δε πας να του τα πεις μόνος σου.
Σε σχέση με τις προσδοκίες φίλων όπως ο snare που επιτομούν τη συζήτηση με τον αφορισμό "κρίμα", παρακαλώ να λάβουμε υπ' όψιν ότι τα πράγματα εξελισσονται σιγά-σιγά. Οι μεγάλες εκθέσεις ούτε γίνονται ούτε ανδρώνονται σε μία σαιζόν. Ας υποστηρίξουμε αυτό που υπάρχει, ώστε να υπάρξει κάτι ακόμη καλύτερο. Όπως και να το κάνουμε, για εμένα που τις καθημερινές εργάζομαι στις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων, η ιδέα οτι μέσα σε ένα Σαβ/κο μπορεί να δω και πέντε πράγματα που με ενδιαφέρουν, μου φαίνεται ιδιαίτερα ικανοποιητική. Προτείνω να στρέψουμε την κριτική μας όχι σε όσους πήγαν εκεί (με τις όποιες ατέλειες) αλλά κυρίως σε όσες ντίβες δεν πήγαν, ένας Θεός ξέρει γιατί.