- Πόντοι
- 38
Συγχαρητηρια! Μου κανατε την καρδια περιβολι... Παιζω και γω αυριο :lol: :lol: :lol:
(...) παρακαλώ να λάβουμε υπ' όψιν ότι τα πράγματα εξελισσονται σιγά-σιγά. Οι μεγάλες εκθέσεις ούτε γίνονται ούτε ανδρώνονται σε μία σαιζόν. Ας υποστηρίξουμε αυτό που υπάρχει' date=' ώστε να υπάρξει κάτι ακόμη καλύτερο.[/quote']
Θυμάμαι πολύ καλά προ 5-ετίας (ή και ακόμα περισσότερο) είχε γίνει μία αξιοπρεπέσταση έκθεση μουσικών οργάνων (νομίζω στο ΣΕΦ) με μεγάλη συμμετοχή από εταιρείες. Η έκθεση αυτή δεν ξανα-έγινε. Γιατί; Από τότε, μερικοί έμποροι συμμετέχουν στην έκθεση Hi-Fi που γίνεται κάθε χρόνο, αλλά μέχρι εκεί. Θέλω να πω ότι δεν είναι απλά "μία αρχή που είναι δύσκολη". Αρχές (και πολύ πιο σοβαρές) έγιναν και στο παρελθόν που δεν υπήρχε και αυτή η στροφή προς τα μαγαζιά του εξωτερικού. Είναι μία γενικότερη αποστροφή μίας αγοράς προς το κοινό της: τόσο από την πλευρά της κακής, στη πλειοψηφία, εξυπηρέτησης εντός των καταστημάτων, όσο και από την πλευρά της αδιαφορίας για τη διοργάνωση μίας τονοτικής έκθεσης που θα κάνει ένα βήμα προς τον κόσμο. Εγώ τουλάχιστον ως αγοραστής έτσι το εκλαμβάνω. Δυστυχώς δεν υπάρχει επαγγελματισμός.
Επαναλαμβάνω πάντως ότι κακώς διαφημίστηκε σαν έκθεση οργάνων. Έπρεπε να περιοριστεί στην έκθεση των σχολών.
Όχι, τελικά θυμήθηκα, ήταν στο κλειστό του ΟΑΚΑ περίπου το 1997. Μετά έγινε στο ΣΕΦ που λες.Αυτή την έκθεση που λές gerasime πρέπει να ήταν στην Τέντα τότε του Σταδίου Ειρήνης και φιλίας και είχα πάει απο σπόντα (...)
O stollas eimai…![]()
Γ) Γιατί όσο και αν αυτό πονάει' date=' οι έλληνες μουσικοί (δικαιολογημένα ?) ερασιτέχνες ή επαγγελματίες σνομπάρουν μια τέτοια έκθεση γιατί περιμένουν ότι θα είναι μια μικρή λαϊκή πανήγυρης και δεν έχουν άδικο. ¶δικο έχουν να συγκρίνουν μια οποιαδήποτε μουσική έκθεση στο ΣΕΦ με τη Music Messe της Φρανκφούρτης καθώς η μία έχει 100.000 επισκέπτες που πληρώνουν μέσω όρο 20 ¤ ημερήσιο εισιτήριο και η άλλη είχε δωρεάν είσοδο…Χώρια που δεν χρειάζεσαι αεροπλάνο…
[/quote']
Αν αυτο ειναι το προβλημα δεν θα ειχα κανενα προβλημα να πληρωσω ενα λογικο ημερησιο εισητηριο προκειμενου να λαβω αντιστοιχες υπηρεσιες.......το κακο ειναι οτι φοβαμαι μηπως και σε αυτη τη περιπτωση δω μια λαικη πανηγυρη..........μου εχει ξανασυμβει.......πολλες φορες γι αυτο και το αντιμετωπιζω με σκεπτικισμο αναλογες περιπτωσεις στον Ελλαδικο χωρο..............
Υ.Γ την CS του elavd για μενα.........εχει κερδισει σε τηλεπαιχνιδι πολλα $$$$$$$$$$.......
Καταρχήν να πω ότι διασταυρώθηκε πως πρόκειται όντως για τον κ. Στόλλα.O stollas eimai…![]()
Στη προκειμένη ήταν κακή για όλους. Ως πελάτης απογοητεύτηκα. Ως έμπορος (όχι κατ'ανάγκη εσείς) χάσατε έναν πελάτη.Ένα ξέρουμε: μια έκθεση είναι καλή για όλους!