- Πόντοι
- 38
σιγα ρε μη σκυσης κανα καλτσονΚανιμώθριος είπε:Συγνώμη,αλλά μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρό διάλογο εδώ μέσα.
σιγα ρε μη σκυσης κανα καλτσονΚανιμώθριος είπε:Συγνώμη,αλλά μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρό διάλογο εδώ μέσα.
...κατάλαβα...και συ για τα κούτσουρα πάς... :'(Κανιμώθριος είπε:Σε ευχαριστώ και εγώ για το link,Χριστούγεννα έρχονται και μιας και τα περσινά μας λαμπιόνια κάηκαν,θα τα τιμήσω και θα κάνω και review στο noiz.
...έτσι! 8)Συγνώμη,αλλά μάλλον δεν μπορούμε να κάνουμε σοβαρό διάλογο εδώ μέσα.
Καλά κορόιδευε.audiokostas είπε:σιγα ρε μη σκυσης κανα καλτσον
σωστό...και εγώ μεταξύ μας...με Peavey βγήκα και έπαιξα...μάρτυς μου ο Superfunk!!!sandiago είπε:ενα τεραστιο αριθμος πλεον απο σολο κιθαριστες αλλα και σε μπάντες δεν παιζει ουτε με gibson ουτε με fender
Και σου λέω εγώ πχ ότι υπερέχει επειδή είναι πολύ γρήγορη. Και μου απαντάς εσύ μα εγώ θέλω να πηγαίνω σε χωμάτινες διαδρομές με λάσπες..sandiago είπε:Ωραίο το χιουμορ δεν αντιλέγω αλλα αν ήταν πιο εμπεριστατωμένες οι απαντήσεις πιστεύω θα είχε μεγαλύτερο ενδιαφέρον το θέμα. ((πχ. καλή η ferrari αλλα πως θα εξηγήσεις σ'εναν άσχετο το γιατί υπερέχει? / επίσης αν κάποιος κανει μια γρήγορη βολτα με το νου μαλλον θα απαγοητευτεί καθώς θα διαπιστώσει οτι (για να μην πω οι περισσοτεροι ) ενα τεραστιο αριθμος πλεον απο σολο κιθαριστες αλλα και σε μπάντες δεν παιζει ουτε με gibson ουτε με fender ----και κακα τα ψέμματα εχει πέσει πολύ διαφήμιση σε αυτές τις εταιρειες και οποιος καταλαβε καταλαβε)
Me Apple βγήκες εσύ. H Peavey ήταν πρόφαση.marathon είπε:σωστό...και εγώ μεταξύ μας...με Peavey βγήκα και έπαιξα...μάρτυς μου ο Superfunk!!!
Μεγάλες αλήθειες, μεγάλες.και κακα τα ψέμματα εχει πέσει πολύ διαφήμιση σε αυτές τις εταιρειες και οποιος καταλαβε καταλαβε
Σωστό κι αυτό...αλλά έδειξα ότι είμαι καλλιτέχνης που δεν μασάω από μάρκες και διαφημιστικά κόλπα! 8)audiokostas είπε:Me Apple βγήκες εσύ. H Peavey ήταν πρόφαση.
Δεν ξέρω σε ποιόν ''τομέα'' αναφέρεσαι σχετικά με το εάν έχουν ξεπεραστεί από άλλες εταιρείες. Αν εννοείς π.χ. στον΄''κατασκευαστικό'' τομέα, δηλ. στην ποιότητα κατασκευής, playabilty κ.τ.λ., μάλλον έχουν ξεπεραστεί. Γι'αυτό π.χ. είναι πιο σπάνιο να βρεις έναν σεσσιονά να παίζει με ένα Ταυράκι αντί για μια Musicmann.sandiago είπε:Πιστεύετε οτι εν 2012 η Gibson, Fender ... έχουν ξεπεραστεί απο άλλες έταιρειες ??
Αν όχι τεκμιηριώστε γιατί - αν ναι το ίδιο και απο ποιές εταιρείες.
Αν θεωρείτε ότι δεν έχει καν νόημα το τόπικ πείτε το.
Φιλε μου δεν σου ζητησα να μου εξηγησεις κατι, τις γνωριζω πολύ καλα πιστεψε με και τις gibson kai τις fender, εδω συζήτηση γινεται.... και ας ξεκολήσουμε απο το θέμα επιτέλους με τις ferrari kai τις πορτοκαλάδες λούξ..... δεν είναι αυτό το θέμα αλλο π...α αλλο βούρτσα. ..........και για να στο αντιστρέψω με τη δική σου λογική για να σου δείξω οτι αυτοακυρώνεσα,,, αν ήταν θέμα γούστου απλα και μόνο ...δεν θα μιλάγαμε τώρα γia την GIBSON kai ti FENDER. ούτε για τη FERRARI και τη LAMBORGHINI. ...και πραγματικά υπάρχουν πολλα επιχειρήματα για να σου δείξει κάποιος οτι μια φερραρι είναι ανώτερη απο κάποια ΄΄αλλη αντιστοιχη μάρκα αυτοκινήτων.. δεν θεωρείται τυχαία αξεπέραστη....μην το αναλύσω άλλο .notlrac είπε:Και σου λέω εγώ πχ ότι υπερέχει επειδή είναι πολύ γρήγορη. Και μου απαντάς εσύ μα εγώ θέλω να πηγαίνω σε χωμάτινες διαδρομές με λάσπες..
Οπότε κάθε προσπάθεια να σου εξηγήσω γιατί υπερέχει είναι άκυρη μιας και είναι με δικά μου κριτήρια. Και έτσι και στις κιθάρες και σχεδόν σε όλα τα πράγματα η υπεροχή έχει να κάνει με τις προσωπικές δικές μας ανάγκες και γούστα. Συνεπώς πιστεύω αντιλαμβάνεσαι..
Μαν εγώ είχα δει ΑΟΟΑ μια κόντρα για Καρέα που θα μου μείνει αξέχαστη. Είναι στο φανάρι μια strat custom shop, μια LP VOS και μια Schecter 7άρα. Ανάβει το πράσινο και βλέπεις τη fender να τα δίνει όλα, να ξεκινάει με χαστούκια, τη Gibson να φτύνει πίσω άκαφτη και τη Schecter να μην ξεκινάει επειδή ΓΡΑΦΕΙ.audiokostas είπε:Προχθές στη Κερατσίνι που πέρναγα να πάω για Κυψέλη μέσω Δομοκού, είδα μια PRS μια Gibson και μια Fender που ταν στημένες για παράνομη κόντρα. Πήγαιναν τον kώλo τους και οι τρεις αλλά επειδή μ ειχε πιάσει κόψιμο δεν έκατσα να δω ποιά είναι η αξεπέραστη.
Επειδή δεν διάβασες το προηγούμενο θέμα που κλειδώσανε (όπως θα κλειδώσουνε και τούτο) 8)...αντιγράφω από τον Superfunksandiago είπε:υπάρχουν αυτή τη στιγμή εταιρείες που την έχουν ξεπεράσει , στα ίδια ή και σε περισσότερα λεφτά (για να το θέσω π.χ. και οικονομικα)
sandiago είπε:Φιλε μου δεν σου ζητησα να μου εξηγησεις κατι, τις γνωριζω πολύ καλα πιστεψε με και τις gibson kai τις fender, εδω συζήτηση γινεται.... και ας ξεκολήσουμε απο το θέμα επιτέλους με τις ferrari kai τις πορτοκαλάδες λούξ..... δεν είναι αυτό το θέμα αλλο π...α αλλο βούρτσα. ..........και για να στο αντιστρέψω με τη δική σου λογική για να σου δείξω οτι αυτοακυρώνεσα,,, αν ήταν θέμα γούστου απλα και μόνο ...δεν θα μιλάγαμε τώρα γia την GIBSON kai ti FENDER. ούτε για τη FERRARI και τη LAMBORGHINI. ...και πραγματικά υπάρχουν πολλα επιχειρήματα για να σου δείξει κάποιος οτι μια φερραρι είναι ανώτερη απο κάποια ΄΄αλλη αντιστοιχη μάρκα αυτοκινήτων.. δεν θεωρείται τυχαία αξεπέραστη....μην το αναλύσω άλλο .
Να σου πω εγώ για να μην υποφέρεις γιατί οι άλλοι κοροδεβουν.sandiago είπε:και ξαναλέω οτι το θέμα είναι ερώτηση, συζήτηση γίνεται ,δεν είναι δήλωση.
Μαρτης ;D μου ο Θεος,2 ταστιερες της ειχε ριξει!!!!blue είπε:Μαν εγώ είχα δει ΑΟΟΑ μια κόντρα για Καρέα που θα μου μείνει αξέχαστη. Είναι στο φανάρι μια strat custom shop, μια LP VOS και μια Schecter 7άρα. Ανάβει το πράσινο και βλέπεις τη fender να τα δίνει όλα, να ξεκινάει με χαστούκια, τη Gibson να φτύνει πίσω άκαφτη και τη Schecter να μην ξεκινάει επειδή ΓΡΑΦΕΙ.
H Gibson ως προσθιοκίνητη τουρμπίσια έφυγε μπροστά στην αρχή (είχε κρύο εκείνη τη μέρα και φόρτωνε καλύτερα το τούρμπο), αλλά μετά από 300-400 μέτρα η Fender την πήγαινε προφυλακτήρες. Γυρνάω πίσω να δω τη Schecter και βλέπω οτι 1η, 2α και μισή 3η τις έχει αφήσει κάτω! Μέχρι να τελειώσει η ευθεία όμως (πριν την έξοδο για Αττική) τους είχε ρίξει ΗΔΗ 2 κολώνες... Άρα μήπως οι δύο μεγάλες μάρκες δεν είναι αξεπέραστες?
Τι θέλω να πω. Στο δρόμο παίζουν πολλά με τις κιθάρες και γενικά δεν μπορείς να κρίνεις. Για να καταλάβεις καλά μια κιθάρα πρέπει να την πας σε πίστα... Στις Σέρρες πχ στην Κ8 η custom shop υπερστρέφει ενώ η LP υποστρέφει. Όποτε έχω μπει με την εφτάχορδη νιώθω σαν κυρία που πάει σουπερμάρκετ... Γλιστράω ομαλά με τα 4, αλλά ξέρω πάντα οτι το τιμόνι μου κοιτάζει το δρόμο και δεν πουλάει. Βέβαια παίζει πάντα και το στήσιμο και άλλα πράματα (ψυχολογία, πένες, χορδές κλπ)...
Αυτά, φιλικά.
Πριν λίγο έλεγες οτι είναι θέμα γουστου --- τωρα λες οτι μιλάνε τα νούμεραmarathon είπε:Επειδή δεν διάβασες το προηγούμενο θέμα που κλειδώσανε (όπως θα κλειδώσουνε και τούτο) 8)...αντιγράφω από τον Superfunk
FENDER REVENUE: $280m,GIBSON REVENUE:$175M
http://seekingalpha.com/article/733911-ipo-preview-fender-musical-instruments
http://www.indeed.com/cmp/Gibson-Guitar
Εάν, ΔΕΝ βρείς εταιρίες που να κάνουν αυτά τα νούμερα...σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι...ότι και να νομίζουμε εμείς, η πραγματικότητα είναι ότι ο κύριος όγκος πωλήσεων γίνεται από τις 2 εταιρίες ...και επίσης σημαίνει ότι για να γίνεται ο συγκεκριμένος όγκος πωλήσων, ο κόσμος θεωρεί ότι έχουν φοβερή ποιότητα - φοβερό stability - και βάθος-όγκο...και όλα τα λοιπά.
...και άσε τους άλλους να κάνουν κόντρες με τα φτιαγμένα στις πίστες!![]()