- Πόντοι
- 1,548
Όταν πεθάνουν αυτοί που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1946 και το 1964....άντε να σου βάλω και μέχρι το 1980 εγώ....δηλαδή άτομα που άκουγαν αυτή τη μουσική του Σατανά που παραγόταν από ηλεκτρικές κιθάρες.τι σημαινει αυτο;?
Όταν πεθάνουν αυτοί που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1946 και το 1964....άντε να σου βάλω και μέχρι το 1980 εγώ....δηλαδή άτομα που άκουγαν αυτή τη μουσική του Σατανά που παραγόταν από ηλεκτρικές κιθάρες.τι σημαινει αυτο;?
Πάντα θα υπάρχουν κορόιδα που θα ψάχνουν το βίνταζζζζζζζ, είτε σε σχέση με τέχνη, είτε σε σχέση με αντικείμενα.Όταν πεθάνουν αυτοί που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1946 και το 1964....άντε να σου βάλω και μέχρι το 1980 εγώ....δηλαδή άτομα που άκουγαν αυτή τη μουσική του Σατανά που παραγόταν από ηλεκτρικές κιθάρες.
Υπάρχουν ικανά επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές.Πάντα θα υπάρχουν κορόιδα που θα ψάχνουν το βίνταζζζζζζζ, είτε σε σχέση με τέχνη, είτε σε σχέση με αντικείμενα.
Είσαι σε καλό δρόμο. Οσμίζομαι ότι ο καιρός γαρ εγγύς που θα αναζητάς... "ώριμα" κσύλα ?Όχι φίλος, εγώ είμαι επενδυτής!
Αυτό έχει μια βάση- δεν το απορρίπτω απόλυτα - αλλά απ' την άλλη σκέψου αυτό: Τα vintage (πάσης φύσης) ασκούν διαχρονική γοητεία στις μελλοντικές γενιές.υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα όλες οι vintage κιθάρες και τα holy grails να μην πιάνουν μία .....όταν φύγει η γενιά των boomers από τον μάταιο αυτόν κόσμο
Εσύ δεν θες βίνταζζζζζζζ, θες μια εικόνα τρισδιάστατη-σε σχέση με την αγορά ενός αντικειμένου-για τα μάτια σου, μπορεις να το πεις ειδωλολατρεία, αν και εγώ θα έλέγα ΕΙΚΟΝΟλατρεία χωρίς φανατισμόΥπάρχουν ικανά επιχειρήματα και από τις δύο πλευρές.
Σε κάθε περίπτωση εγώ τείνω να συμφωνήσω με αυτή που θέλει ....να πέσουν δραματικά οι τιμές τους.
Σε έναν περιορισμένο κύκλο, στις επόμενες γενιές....ναι μπορεί να υπάρχει αυτή η ειδωλολατρία αλλά θα είναι δραστικά μικρότερη για να κρατήσει τις τιμές στα σημερινά εξωπραγματικά επίπεδα.
Αν φύγω εγώ...ποσώς με ενδιαφέρει τί θα γίνει μετά....?Για αυτό λοιπόν φρόντισε να... κληροδοτήσεις στις μελλοντικές γενιές "ώριμα" κσύλα. ?
Αν σκοπεύεις να φύγεις σύντομα, άσε μου τας μονδέλες, ταις χρειάζομαι για οβίνδεαΑν φύγω εγώ...ποσώς με ενδιαφέρει τί θα γίνει μετά....?
Όχι πριν το 2026...έχω εκκρεμή δικαστήρια.Αν σκοπεύεις να φύγεις σύντομα, άσε μου τας μονδέλες, ταις χρειάζομαι για οβίνδεα
Ημπορείς να μου τας προσφέρεις παρτ τάιμ και τώρα, δεν βιάζομαι να σε διώξω. Ημπορώ να σε βάνω και καμεραμάν, φωτογράφο, σκηνοθέτη, δεν έχω πρόβλημαΌχι πριν το 2026...έχω εκκρεμή δικαστήρια.
Υπάρχει η θεωρία οριακού οφέλους για όποιον ενδιαφέρεται να εντρυφήσει σε αξία προϊόντος vs ζήτηση.υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα όλες οι vintage κιθάρες και τα holy grails να μην πιάνουν μία .....όταν φύγει η γενιά των boomers από τον μάταιο αυτόν κόσμο.....και σε θυμήθηκα.?
Ένα οποιοδήποτε κίτρινο...σε όποια απόχρωση έχει βγει η κιθάρα κατά περιόδους, αλλά όχι πορτοκαλί....που μου φαίνεται στα video τουλάχιστον η HB.Back on topic: Τελικά ποιο TV Yellow εννοείς;
Όπως και να έχει...... είναι διαφορετικά χρώματα και δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς την απόχρωση της κιθάρας (όπως θα την έβλεπες σε φυσικό φωτισμό με το μάτι σου)Με βάση αυτό που βλέπω στην οθόνη του κινητού μου, στην κάτω φωτό αυτό είναι ένα κίτρινο που φεύγει σίγουρα από το λεμόνι και πάει ένα τσικ προς κροκί. Μπορώ να πω πώς μου φαίνεται ίσως και πιο πειστικό για aged white απ' ότι η πάνω φωτό.
Πολύ ωραία!Η δικιά μου melody maker του 14 έχει χρώμα κίτρινο, ούτε προς το λευκό αλλά ούτε προς το μουσταρδι.
Προβολή συνημμένου 42941
Προβολή συνημμένου 42942
Προβολή συνημμένου 42943