• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Egaleo City - Blues Festival

Nestoras είπε:
Φήμες λεν' ότι και η γνωστή Γαλλίς εκ Τουλούζης ίπταται αυτή τη στιγμή, ώστε να είναι παρούσα το Σάββατο.
Δεν ήξερα ότι το μπάσο είναι τέτοια παγίδα.  :o :o :o

Μήπως να κοιτάξω τις αγγελίες ???

qesh είπε:
Δεν ήξερα ότι το μπάσο είναι τέτοια παγίδα.  :o :o :o

Μήπως να κοιτάξω τις αγγελίες ???
Εάν δεν μιλάς Γαλλικά ή αν δεν έχεις το λάγνο βλέμα του Audiokostas...σου είναι άχρηστο! :P ;)

marathon είπε:
Εάν δεν μιλάς Γαλλικά ή αν δεν έχεις το λάγνο βλέμα του Audiokostas...σου είναι άχρηστο! :P ;)
Σωστά, έτσι κι αλλιώς όπως και με το παίξιμο, σημασία έχει ο παίχτης κι όχι το όργανο... :(

qesh είπε:
Σωστά, έτσι κι αλλιώς όπως και με το παίξιμο, σημασία έχει ο παίχτης κι όχι το όργανο... :(
Και το ενεργό όργανο του AUdiokostas είναι το βλέμα και τίποτα άλλο

Παλιά υπήρχε η φήμη πως γκαστρώνω με το βλέμα

Πέραν του χαβαλέ και της πλακός παιδιά, να μην ξεχνάμε ότι και το Σάββατο και την Κυριακή θα βρίσκονται εκεί (πέραν της βροχής) πραγματικά καλά Blues συγκροτήματα.

Δηλαδή, αν δεν μας τα χαλάσει η βροχή, είναι μια πολύ καλή (και οικονομικά συμφέρουσα) ευκαιρία, για κάποιον που τον ενδιαφέρει το ιδίωμα, να δει αρκετούς αξιόλογους Έλληνες εκπροσώπους του.

Τώρα αν δεν γίνει, χαμένες δεν θα παν οι μπύρες.  ;D

Τις μισές βέβαια θα τις πιεί ο Δημήτρης να πνίξει τον καημό του (και εδώ που τα λέμε έτρεξε πολύ το παιδί).

Δεν πίνω. Έχω θέμα με το στομάχι μου εδώ και χρόνια. Οι μπύρες όλες δικές σας παιδιά. Ναι πίκρα θα υπάρξει. Ας μην το γρουσουζεύουμε όμως. Πιστεύω πως τελικά θα τα καταφέρουμε.

Η babysitter είναι κανονισμένη.

Η σύζυγος θέλει να έρθουμε.

Το μετρό ΔΕΝ έχει απεργία.

Έχω λεφτά για τόνους μπύρες (αλλά δεν κερνάω).

ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΡΕ Π****Η?!?!?!

Εγώ δηλώνω ότι θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα περι τις 18:00 για να δω τι θα κάνουν οι άλλοι γιατί ούτως ή αλλιώς η βραδιά είναι βραδιά νοιζ για μένα! ;)

ΥΓ. Μακάρι να γίνει το φεστιβάλ! Γουστάρω!

Nikolas είπε:

Η σύζυγος θέλει να έρθουμε.

Το μετρό ΔΕΝ έχει απεργία.

Έχω λεφτά για τόνους μπύρες (αλλά δεν κερνάω).

ΚΑΙ ΒΡΕΧΕΙ ΡΕ Π****Η?!?!?!

Εγώ δηλώνω ότι θα ξεκινήσω τα τηλέφωνα περι τις 18:00 για να δω τι θα κάνουν οι άλλοι γιατί ούτως ή αλλιώς η βραδιά είναι βραδιά νοιζ για μένα! ;)

ΥΓ. Μακάρι να γίνει το φεστιβάλ! Γουστάρω!

(Η σύζυγος θα ερχόταν ούτως ή άλλως)

Το μετρό ΔΕΝ έχει απεργία (αλλά εγώ θα παιρνα τη μηχανή).

Έχω πολλές μπύρες (επιλεγμένα κερνάω  ;D).

Έχουμε πολύ όρεξη.

Τα γκρουπ κατεβαίνουν από Θεσσ/νίκη ....

ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ   :( >:( (και δεν προβλέπεται να κλείσουν, ενώ από αύριο και όληηη τη βδομάδα, δείχνει ήλιο).

Mercy, good Lord  ;D

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Αύριο όμως θα γίνει (καιρού επιτρέποντος) μάλλον με τα 4 κύρια συγκροτήματα και χωρίς support μπάντες ....

Επειδή είμαι διαρκώς σε επικοινωνία με όλους και για όλα, επιθυμώ να σας πληροφορήσω για τα παρακάτω: Μέχρι στιγμής, όλα πάνε όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί. Σε μισή ώρα θα εμφανιστή στο "ΜΙΝΩΤΗΣ" ο ηχολήπτης και θα αρχίσει να στήνει. Μετά τις 3 θα εμφανιστούν οι μπάντες και θα ξεκινήσει το Sound check. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε. Έιναι τόσο μεγάλος ο ζήλος, τόση μεγάλη η κινητικότητα που έχει πέσει που πραγματικά συγκινεί. Συνεργείο του δήμου είναι σε ετοιμότητα να καθαρίσει, να σκουπίσει και να μοιράσει "μαξιλαράκια" απο φελιζόλ σε όλους. Πριν λίγο μου τηλεφώνησαν και μου είπαν πως έκλεισαν και προτζέκτορα μεγάλο γιατί θα έχουμε και Slide show με φωτό που ετοίμασε ο Πάυλος των SBT. Αν τσακίσει στη πορεία λόγω καιρού, αύριο δίνει λιακάδα και καιρό αίθριο. Θα παίξουν οι 4 μπάντες χωρίς τα Support. Ας μην το γρουσουζεύουμε όμως. Για περισσότερες πληροφορίες να μιλάτε με το Βασίλη ((Gen. Loci).

ΥΓ: Κώστα χτες έχασες που δεν ήρθες Vinilion. Ένας μοναδικός Νίκος Ντουνούσης. Μίλα με το Βασίλη και θα σου πει. Το ευχαριστηθήκαμε πολύ πραγματικά. Απίστευτο παίξιμο. 2:30 - 3 παρά τελείωσε χτες και το μαγαζί είχε αρκετό κόσμο. Πολύ καλοί και οι Albatros το Support group.

audiokostas είπε:
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ   :( >:( (και δεν προβλέπεται να κλείσουν, ενώ από αύριο και όληηη τη βδομάδα, δείχνει ήλιο).

Mercy, good Lord  ;D

ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Αύριο όμως θα γίνει (καιρού επιτρέποντος) μάλλον με τα 4 κύρια συγκροτήματα και χωρίς support μπάντες ....
Σε μισή ώρα ξεκινάω για πρωτεύουσα.

Βροχή ξεβροχή θάμαι μαζί σας σήμερα (άλλωστε βλέπω αρκετούς πρόθυμους να κεράσουν μπύρες  ;D...).

Χωρίς πλάκα όμως, αν στραβώσει απόψε και δε γίνει, αλλά όλα είναι καλά αύριο, αυτό που θα μπορούσα να κάνω απο μεριά μου είναι να προσκαλέσω 1-2 μέλη απο κάθε support μπάντα να τζαμάρουμε 4-5 κομμάτια στο δικό μας σετ με αναφορά στα ονόματα των γκρούπ, έτσι για μην είναι 100% πίκρα και να τιμηθούν στο ελάχιστο για τη διάθεση και την προσπάθεια τους. Νομίζω είστε όλοι απο Αθήνα, δείτε το και το συζητάμε -αν κι ελπίζω κι εύχομαι να μη χρειαστεί τέτοια συζήτηση... Καλή αντάμωση.

Ο υπεύθυνος για τα μηχανήματα είναι ήδη στο χώρο. Αυτή τη στιγμή δεν μπορείς ούτε να βγεις από το σπίτι από τη βροχή, το συντομότερο δυνατόν θα πάμε να δούμε τι θα κάνουμε.

Η ελπίδα μου είναι ότι πρόκειται για καταιγίδα που θα ξεσπάσει. Αλλά σε περίπτωση που δεν μπορούμε να προχωρήσουμε σήμερα, θα είμαστε πάλι αύριο στις επάλξεις.

Ηλία σε ευχαριστώ για μια ακόμα φορά για το ήθος και την αγάπη σου γι'αυτό που υπηρετείς. Σε περιμένουμε κάτω για μπύρα (ή, μ'αυτό τον καιρό, ζεστή σοκολάτα  ;D).

Παιδιά, μάλλον βρέθηκε λύση. Αυτή τη στιγμή διεκδικούμε το κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Θέλει απόφαση δημάρχου αλλά νομίζω πως θα μας τη δώσει. Αναμένουμε. Θα σας ενημερώσω όλους κανονικά. Αναμένετε και ευχαριστώ όλους σας για την υποστήριξη.

The Blues shall always prevail.  8)

Μείνατε συντονισμένοι, θα ανεβάσω και χάρτες για τους... αλλοδαπούς.  ;)

Ωραία... Γιατί και εμείς οι Αθηναίοι... απο Αιγάλεω είμαστε άσχετοι.

ΧΑΡΤΗ! ΧΑΡΤΗ! ΧΑΡΤΗ! ΧΑΡΤΗ! ΧΑΡΤΗ!

Θεός συγχωρέστον ! ο Θεός έχει πολύ πλέον ρεύμα εκεί πάνω!

Νέστορα...μόνο καμιά 12αρια μαρσαλ στη σειρά μας λείπουν και θα μαστε οκ!  ;D

Guys, έχουμε πολύ καλά νέα!

Από τον κινητό υποσταθμό της ΕΜΥ στο Γκάζι, με τον οποίο επικοινώνησε ο Δήμος, ενημερωθήκαμε ότι ΒΡΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!

Ήδη ο ήλιος έκανε την εμφάνισή του πάνω από την πόλη. Μέχρι το βράδυ ο καιρός θα είναι καθαρός.

Οπότε όλα όπως τα είπαμε μέχρι τώρα!

Παρεμπιπτόντως, το γήπεδο μπάσκετ δεν στάθηκε δυνατόν να κλειστεί, διότι οι υπεύθυνοι του γηπέδου εξέφρασαν φόβους για καταστροφή του παρκέ.  :o

Ναι, σωστά, οι μπουζίστες είναι γνωστοί για τις καφρικές τους live εμφανίσεις... μέχρι και ζώα έχω ακούσει ότι θυσιάζουν.  ::)

Anyway, θα ακολουθήσει το μεσημέρι και χάρτης για τους αγεωγράφητους.

Ο χώρος έχει καθαριστεί και προχωρούν οι εργασίες με τα ηχητικά.

Επισυνάπτω έναν χάρτη που δείχνει το σημείο.

Ακολουθούν οδηγίες προσέλευσης:

1) Από Εθνική Οδό:

Με κατεύθυνση προς Πειραιά, αμέσως μετά τα Πρακτορεία του Κιφησού, μένετε δεξιά και μπαίνετε στον παράδρομο προς Αιγάλεω. Στα φανάρια που θα βρείτε, κάτω από τη γέφυρα, διασταυρώνετε την Ιερά Οδό. Στρίβετε δεξιά με κατεύθυνση προς Ελευσίνα. Μόλις περάσετε τα φανάρια της Λ.Θηβών, στα 100 μέτρα περίπου είναι το Άλσος. Από την κεντρική είσοδο, το Αλέξης Μινωτής είναι περίπου στα 100-150 μέτρα.

2) Από Ελευσίνα, κλπ:

Παίρνετε την Λ.Αθηνών μέχρι να διασταυρώσετε τη Λ.Θηβών. Εκεί κάνετε δεξιά (προς Πειραιά). Μπορείτε να παρκάρετε και επί της Θηβών, ή σε κάποιο στενό, πριν φτάσετε στην Ιερά Οδό. Το Άλσος είναι 50 μέτρα στα δεξιά σας. Αν βγείτε στην Ι.Οδό, δείτε το (1).

3) Από Πειραιά και Νότια Προάστια:

Για Πειραιά, ο πιο εύκολος δρόμος είναι από Λ.Θηβών. Αν τώρα πάρετε την Εθνική, με κατεύθυνση προς Λαμία, στρίβετε αριστερά κάτω από τη γέφυρα της Ιεράς Οδού (θα είστε στην διαγώνια απέναντι θέση, απ'ότι στην περίπτωση (1). Μετά όπως στο (1).

4) Από Κέντρο:

Βγαίνετε είτε στην Λ.Αθηνών, είτε στην Ι.Οδό. Στην πρώτη περίπτωση, κάνετε αριστερά στη Λ.Θηβών. Στη δεύτερη δείτε παραπάνω.

Αν δεν κάλυψα κάποια περιοχή πείτε μου!

.

Alsos.JPG

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back