- Πόντοι
- 618
Φίλε Marathon (που πρέπει να σου φέρω και την tele της κόρης μου να τη βάψεις μπορντώ γιατί μου έχει φάει τ' αυτιά), νομίζω πως δεν κατάλαβες τι ακριβώς έγραψα. Δεν παίζει ρόλο αν μία ροκ μπάντα έχει και 5-6 τραγούδια μπλουζ στο ρεπερτόριό της. Παίζει ρόλο πως ο καλλιτέχνης βιώνει το μπλουζ την ώρα που παίζει μπλουζ. Πάρε για παράδειγμα τις 4 μπάντες που θα παίξουν. Θα μπορούσαν ή δεν θα μπορούσαν να παίξουν και μερικά γνωστά κομμάτια ροκ ή και κατι άλλο για να είναι και πιο της μόδας αλλά και πιο γνωστοί στο μέσο Έλληνα. Το οτι αρνούνται πεισματικά να το κάνουν και οτι μένουν πιστοί στη μουσική που πάιζουν είναι η υπέρτατη επαναστατική πράξη για μένα. Πάμε ένα βήμα πιο κάτω. Πολλοί δήμοι, κοινότητες, σύλλογοι κλπ οργανώνουν μουσικές βραδιές. Ίσως να κάνω λάθος αλλά καθαρόαιμο μπλουζ φεστιβάλ σε πόλη εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει ή ακούσει. Πιστεψέ με. Δεν το λέω για να ευλογήσω τα φτωχά μου αλλά υπαρκτά γένια. Εγώ ήμουν και είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης. Τέλος πάντων, θα χαρώ να σας δω όλους εκεί και να τα πούμε από κοντά.
Αν δεν πληρωθούν, θα τα βάλω από τη τσέπη μου και ας πεινάσουν για κανένα τρίμηνο τα παιδιά μου. Δεν κάνω πλάκα.
Ναι Κώστα. Ειλικρινά θα χαρώ να σε γνωρίσω και από κοντά, όπως και το Marathon και όλα τα παιδιά. Δεν λέει να τσακωνόμαστε ειδικά για το μπλουζ. Το μπλουζ ενώνει δεν χωρίζει
Αν δεν πληρωθούν, θα τα βάλω από τη τσέπη μου και ας πεινάσουν για κανένα τρίμηνο τα παιδιά μου. Δεν κάνω πλάκα.
Ναι Κώστα. Ειλικρινά θα χαρώ να σε γνωρίσω και από κοντά, όπως και το Marathon και όλα τα παιδιά. Δεν λέει να τσακωνόμαστε ειδικά για το μπλουζ. Το μπλουζ ενώνει δεν χωρίζει