• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Egaleo City - Blues Festival

Ενώ στο Αιγάλεω θα χουμε το δικό μας Νοιζικό χωριό, θα σαι ο πιο μαλλιάς από όλους μας, τζάμπα είσοδος, πολύ μπύρα και δωρεάν αυτόγραφα.  ;D

Για στρίμωγμα (Κασσάνδρα να μην γίνομαι) δεν το πολυβλέπω.

Μα τώρα το είδα εγώ; Τι σκατά... δε παρακολουθώ τίποτα;

Λοιπόν, λεώ (εκτός απροόπτου) να έρθω κανονικά και με την Εύη! Παραθέτουμε εδώ ποιοί θα έρθουμε κλπ, ή σε άλλο θρεντ, παρακαλώ; (Για Σάββατο μιλάω, καταρχήν. Αν παίξει κάτι την Παρασκευή, το συζητάμε τέλος πάντων... ;))

Nikolas είπε:
Μα τώρα το είδα εγώ; Τι σκατά... δε παρακολουθώ τίποτα;

Λοιπόν, λεώ (εκτός απροόπτου) να έρθω κανονικά και με την Εύη! Παραθέτουμε εδώ ποιοί θα έρθουμε κλπ, ή σε άλλο θρεντ, παρακαλώ; (Για Σάββατο μιλάω, καταρχήν. Αν παίξει κάτι την Παρασκευή, το συζητάμε τέλος πάντων... ;))
Καμιά 10αριά Νοιζάδες (που έχω μιλήσει) θα είναι σίγουρα.

Αν σκεφτείς ότι είναι χωρίς είσοδο και θα έχει και μπύρα, μέχρι και ως άτυπη μπυροποσία εκλαμβάνεται.

Έχει και μετρό κοντά  ;D

Η μουσική θα ναι κάπως  8) αλλά έχουμε πάει και σε χειρότερα μέρη ... :P

με το P  8)  ή με το J  ;D    ??? ??? >:(

_____a0117.jpg

Θα σας το ξαναθυμίσω, αλλά δεν πιστεύω να έχετε κανονίσει τίποτα άλλο για απογευμόβραδο το ΣΚ. ;D

Marillion είπε:
Κωστα εσυ παιζεις Σαββατο ετσι δεν ειναι?
[semna & tapeina mode on]

Loose Rag είναι το γκρουπ που ανοίγει το Φεστιβάλ.

[semna & tapeina mode off]

Γύρω στις 7:30 θα ξεκινήσει το γλέντι.

audiokostas είπε:
[semna & tapeina mode on]

Loose Rag είναι το γκρουπ που ανοίγει το Φεστιβάλ.

[semna & tapeina mode off]

Γύρω στις 7:30 θα ξεκινήσει το γλέντι.
Κώστα, παίζετε δεύτεροι το Σάββατο. Πρώτοι θα βγουν οι Pale Blue Saint, σε ένα ακουστικό σετ.

Κατά τις 4:30 σας περιμένουμε για soundcheck.  ;) ;D

edit: θα ανεβάσω αργότερα χάρτη της περιοχής, προτιμήστε πάντως το Μετρό, είναι πολύ κοντά.  ;)

Λοιπον παιδια πρεπει το θεατρακι Μινωτης  στο Αιγαλεω να γεμισει απο νωρις!!!! Με το μετρό πατε μια χαρα!! Κατεβαινεται τερμα Αιγαλεω κ σε 5 λεπτα απο εκει ειναι το θεατρο ( στην ουσια ειναι μεσα στο Μπαρουταδικο). Κανονιστε γιατι θα παρω απουσιολογιο!!!!! :) Αν δεν στηριζουμε τετοιες εκδηλωσεις τοτε τα οσα λεμε εδω μεσα ειναι επι ματαιω... :(

Forza city!!!!! ( Επικουρη που εισαι? Μονο στο σκαι σε ακουω τον τελευταιο καιρο!!!!! ;D)

The Genius Loci είπε:
Κώστα, παίζετε δεύτεροι το Σάββατο. Πρώτοι θα βγουν οι Pale Blue Saint, σε ένα ακουστικό σετ.

edit: θα ανεβάσω αργότερα χάρτη της περιοχής, προτιμήστε πάντως το Μετρό, είναι πολύ κοντά.  ;)
Είχα την εντύπωση ότι είναι μόνος του (ακουστική) και για αυτό είπα γκρουπ.

Αν δεν είναι έτσι ζητώ συγγνώμη.

Εξάλλου η αφίσα στην σελίδα 4 (όπως και το #35 σχόλιό μου) λένε για το πρόγραμμα της 1ης μέρας.

Marillion είπε:
Forza city!!!!! ( Επικουρη που εισαι? Μονο στο σκαι σε ακουω τον τελευταιο καιρο!!!!! ;D)
O Επικούρης τρέχει σαν πουσ.... εεεε.... σαν άτομο με εναλλακτική σεξουαλικότητα (για να είμαστε politically correct). Μη μου τον αγχώνετε παραπάνω, please...  ;) 'Ο,τι θέλετε ρωτήστε και σας λέω (στο βαθμό που γνωρίζω βέβαια!).

Marillion είπε:
Λοιπον παιδια πρεπει το θεατρακι Μινωτης  στο Αιγαλεω να γεμισει απο νωρις!!!! Με το μετρό πατε μια χαρα!! Κατεβαινεται τερμα Αιγαλεω κ σε 5 λεπτα απο εκει ειναι το θεατρο ( στην ουσια ειναι μεσα στο Μπαρουταδικο). Κανονιστε γιατι θα παρω απουσιολογιο!!!!! :) Αν δεν στηριζουμε τετοιες εκδηλωσεις τοτε τα οσα λεμε εδω μεσα ειναι επι ματαιω... :(

Σε ευχαριστώ και το εκτιμούμε ιδιαίτερα τον ενθουσιασμό σου Γιώργη, αλλά διαφωνώ.

Για μένα δεν τίθεται θέμα στήριξης.

Όποιος θέλει και γουστάρει είτε την παρέα είτε την μουσική είναι τουλάχιστον καλοδεχούμενος.

audiokostas είπε:
Σε ευχαριστώ και το εκτιμούμε ιδιαίτερα τον ενθουσιασμό σου Γιώργη, αλλά διαφωνώ.

Για μένα δεν τίθεται θέμα στήριξης.

Όποιος θέλει και γουστάρει είτε την παρέα είτε την μουσική είναι τουλάχιστον καλοδεχούμενος.
Σωστό. Ο πολύς κόσμος που θα έρθει εξάλλου πιστεύω ότι θα ξέρει τι πρόκειται να ακούσει, αλλά το στοίχημα είναι να ευχαριστηθούν ακόμα και αυτοί που ακούνε ελληνικές blues μπάντες για πρώτη φορά. Το δεύτερο στοίχημα, είναι να καθιερωθεί το φεστιβάλ σαν θερμός, που πιστεύω ότι θα γίνει.

Το Αλέξης Μινωτής χωράει 1500 άτομα, με λίγη... αγάπη, 1700+. Εγώ θα παρακαλέσω μόνο να τιμήσουμε όλοι με την παρουσία μας και τα γκρουπ που ανοίγουν το φεστιβάλ, και όχι μόνο τις "φίρμες". Δηλαδή παιδιά, μην έρθετε στις 9, αν γίνεται... ελάτε από τις 7-7μιση.  :)

audiokostas είπε:
Είχα την εντύπωση ότι είναι μόνος του (ακουστική) και για αυτό είπα γκρουπ.
Είναι ντουέτο Κώστα, ο ένας είναι συνφορουμίτης απ'όσο γνωρίζω.

Στηριξη φιλτατε Κωστα δεν σημαινει αγγαρεια!!!!! Απο τετοια πραγματα δεν εχουμε αναγκη!!! Αλλα απο το συναφι μας εδω θα υπαρχουν καποιοι που δυσκολευονται να ''ξεκολλησουν'' απο τον καναπε ενω ξερουν πως θα περασουν καλα!!!! (Δεν θα φωναζα ποτε την κουμπαρα μου την Φωφη για να γεμισω το θεατρο ;D) Σε αυτους λοιπον απευθυνομαι κ μονο!!! ;)

Βασιλη TGL ανεβασε χαρτες κλπ  , παιξε μπαλα..!!! ;D

The Genius Loci είπε:

Mr Loci θα είστε ηχολήπτης? ή τι?

The Genius Loci είπε:
Εγώ θα παρακαλέσω μόνο να τιμήσουμε όλοι με την παρουσία μας και τα γκρουπ που ανοίγουν το φεστιβάλ, και όχι μόνο τις "φίρμες". Δηλαδή παιδιά, μην έρθετε στις 9, αν γίνεται... ελάτε από τις 7-7μιση.  :)
Να θυμίσω ότι την Κυριακή παίζουν οι:

Blues Therapy

Blues Finger

Small Blues Trap (με τον συμφορουμίτη lgbesios)

Blues Wire (με τον αγνωστο στο ευρύ κοινό αλλά γνωστό στο Noiz, ez)

τo οφθαλμοφανές κοινό στοιχείο των παραπάνω νομίζω ότι είναι και ένδειξη της μουσικής που θα παρουσιάσουν  ;D

H παράγκα απλώνει τα πλοκάμια της και στο blues......

Είναι ντουέτο Κώστα, ο ένας είναι συνφορουμίτης απ'όσο γνωρίζω.
Τότε γιατί λένε ο Pale στην αφίσα; ....  Ποιός είναι ο συμφορουμίτης;

Δεν θα φωναζα ποτε την κουμπαρα μου την Φωφη για να γεμισω το θεατρο
Είναι καλή;

Στα κορίτσια λέμε ναι ....  ;)

Nestoras είπε:
Mr Loci θα είστε ηχολήπτης? ή τι?
Κύριε Νέστορα, όχι, θα υπάρχει επαγγελματίας ηχολήπτης.

Θα βοηθήσω στην οργάνωση, σε συνεννόηση με τις μπάντες πάντα, ώστε όλα να κυλήσουν με τα λιγώτερα δυνατά προβλήματα. Είναι καλό να έχουν έναν άνθρωπο να μιλάνε, αντί για 5 ή 6.

Εγώ θα είμαι στο χώρο από το μεσημέρι, για όποιον θέλει να έρθει για καφεδάκι στο αναψυκτήριο δίπλα (ή χύμα στο γρασίδι!).  ;D

Trending...

Νέα θέματα

Back