- Πόντοι
- 6
Ειμαι αναπληρωμαικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής και φυσικά δεν εχω καμια όρεξη να χάσω τη μέρα μου...Ασε που αυτη τη λογικη στρατοπέδου δεν την καταλαβαινω με τίποτα.....Ιδεές ή εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε???
Δεν ημουν ποτε και ουτε θελω να γινω ευχαριστω,αυτο που ειχα ακουσει καποτε ειναι οτι σε καταμετρηση οι οποια εγινε διπλος ελεγχος ξαδερφος μου εκατσε μεχρι τις 2 το βραδυ....Ειμαι αναπληρωμαικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής και φυσικά δεν εχω καμια όρεξη να χάσω τη μέρα μου...Ασε που αυτη τη λογικη στρατοπέδου δεν την καταλαβαινω με τίποτα.....Ιδεές ή εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε???
Εγώ ήμουνα αναπληρωματικό μέλος το 2004 στις βουλευτικές. Μπορείς να προσκομίσεις κάνα χαρτί γιατρού πάντως, προκειμένου να μην "χάσεις τη μέρα σου".Ειμαι αναπληρωμαικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής και φυσικά δεν εχω καμια όρεξη να χάσω τη μέρα μου...Ασε που αυτη τη λογικη στρατοπέδου δεν την καταλαβαινω με τίποτα.....Ιδεές ή εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε???
Εγώ ήμουνα αναπληρωματικό μέλος το 2004 στις βουλευτικές. Μπορείς να προσκομίσεις κάνα χαρτί γιατρού πάντως' date=' προκειμένου να μην "χάσεις τη μέρα σου".[/quote']Ειμαι αναπληρωμαικό μέλος της εφορευτικής επιτροπής και φυσικά δεν εχω καμια όρεξη να χάσω τη μέρα μου...Ασε που αυτη τη λογικη στρατοπέδου δεν την καταλαβαινω με τίποτα.....Ιδεές ή εμπειρίες που θέλετε να μοιραστείτε???
ποτε πρεπει να το προκομισει καποιος που ''κολυεται''?αλλιως τρως προστιμο?
ρε elavd, δεν αφήνεις να πέσει κουβέντα κάτω...Μόνο ένα ΑΤΟΜΟ μπορεί να σε βοηθήσει σε τέτοιου είδους θέματα εδώ στο ΝΟΙΖ...
ρε elavd' date=' δεν αφήνεις να πέσει κουβέντα κάτω...Μόνο ένα ΑΤΟΜΟ μπορεί να σε βοηθήσει σε τέτοιου είδους θέματα εδώ στο ΝΟΙΖ...:lol: :wink: [/quote']
Γιατί το λες αυτό?? Αφού έχουμε τον ειδικό στο NOIZ για αυτά τα θέματα... :lol:
Υποθέτω πως για μένα λένε…. :evil:Το οποιο ειναι??????????
Κοίτα' date=' αν δεν συμπληρωθούν τα άτομα της επιτροπής και δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το εκλογικό τμήμα,
ο Δικαστικός αντιπρόσωπος του τμήματος θα στείλει την Αστυνομία να σε φέρει. :!: [/quote']
Αυτό που γράφει ο Ιχνηλάτης ισχύει απολύτως. Καλύτερα να μην παίζεις με αυτά τα πράγματα.
Κοίτα' date=' αν δεν συμπληρωθούν τα άτομα της επιτροπής και δεν είναι δυνατόν να λειτουργήσει το εκλογικό τμήμα,
ο Δικαστικός αντιπρόσωπος του τμήματος θα στείλει την Αστυνομία να σε φέρει. :!: [/quote']
Αυτό που γράφει ο Ιχνηλάτης ισχύει απολύτως. Καλύτερα να μην παίζεις με αυτά τα πράγματα.
Και μάλιστα (από εμπειρίες φίλων μου που την έχουν πατήσει),τα τακτικά μέλη τα οποία ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ,σπανίως εμφανίζονται,δηλ όλη τη δουλεία τη βγάζουν οι "αναπληρωματικοί".Είναι ακριβώς αυτό που λέμε "με το ζόρι εθελοντής" :evil:
Κουράγιο![]()
Δεν έχασε λεπτό ο elavd!!! ΑΜΕΣΩΣ... ΧΑΧΑ..Μόνο ένα ΑΤΟΜΟ μπορεί να σε βοηθήσει σε τέτοιου είδους θέματα εδώ στο ΝΟΙΖ... 8)
Δεν έχασε λεπτό ο elavd!!! ΑΜΕΣΩΣ... ΧΑΧΑ..Μόνο ένα ΑΤΟΜΟ μπορεί να σε βοηθήσει σε τέτοιου είδους θέματα εδώ στο ΝΟΙΖ... 8)