- Πόντοι
- 938
θα είμαστε συνομήλικοι...
Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο...το άλλο είναι οτι παραξεκίνησα νωρις το άθλημα, lol, στα 8 μου ειχα τον πρωτο μου υπολογιστή, στα 12-13 εγραφα κώδικα (και προκοψα, φακ)... ?
θα είμαστε συνομήλικοι...
άμα ήσουν 8 το 85 άκυρον....Αυτό είναι το ένα ενδεχόμενο...το άλλο είναι οτι παραξεκίνησα νωρις το άθλημα, lol, στα 8 μου ειχα τον πρωτο μου υπολογιστή, στα 12-13 εγραφα κώδικα (και προκοψα, φακ)... ?
άμα ήσουν 8 το 85 άκυρον....
Χμμμ, τοτε εγω και ενας φιλος εκεινος με spectrum και γω με newbrain ειχαμε φτιαξει ενα λογισμικό απο μισο και ανταλλασσαμε δεδομενα με rs232...1982-1983 (ειλικρινα δεν θυμαμαι ακριβώς), Spectrum 48K, γεννηθείς το 1974 ( @cos_dr, NA ΣΑΙΒΑΙΣΕ!)..
Όχι οτι κατάφερα να κάνω και πολλά πράγματα με δαύτο αλλα ηταν η απαρχή...
Χμμμ, τοτε εγω και ενας φιλος εκεινος με spectrum και γω με newbrain ειχαμε φτιαξει ενα λογισμικό απο μισο και ανταλλασσαμε δεδομενα με rs232...
Ενταξει μεγαλυτεροι ήμασταν και προϋπήρχε και μια σχολη και υποβαθρο. Αν και τα ιδια τα μεταφεραμε αργοτερα σε 8088 κλπ. Ας μην ξεφυγουμε ομωςΜάγκες, εγω δεν καταφερα να κανω τιποτα ιδιαιτερο...παραήμουν μικρός και παραήθελε ψαξιμο...θυμαμαι μου εστελναν απο Ελλάδα τα Pixel και περναγα ώρες γραφοντας σαν τον λακαμα μπας και "τρεξω" τίποτα...
Το δέ φορτωμα παιχνιδών απο κασσετα ήταν απελπισία μάυρη...
Τα καλά ξεκινησαν για μενα μερικά χρόνια μετα με Atari 1040ST (εκει εγραψα για πρωτη φορα δικο μου κωδικα) και κανα χρόνο αργότερα με PC compatible (8088, του καρφωσα και τον μαθηματικο συνεπεξεργαστη 8087 κοκ).
Καλά ήταν...
Ποτε δεν χάκαρα, computerphile είμαι και αναπαράγω ότι διαβάζω και ότι έχω ασχοληθεί ημιμαθώς.Ελα, τσώπα, τσώπα...
Προβολή συνημμένου 39492
?
Για πες ωρέ Κώτσο, με τι εργαλείο χάκαρες το 1980 assούμε...
Και εγω είχα Atari ST και εγραφα και κομμάτια με input από midi του PSRΤα καλά ξεκινησαν για μενα μερικά χρόνια μετα με Atari 1040ST (εκει εγραψα για πρωτη φορα δικο μου κωδικα) και κανα χρόνο αργότερα με PC compatible (8088, του καρφωσα και τον μαθηματικο συνεπεξεργαστη 8087 κοκ).
Πληροφοριακά, το Avast το οποιο χρησιμοποιώ για δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια, μου εσκισε (γιατι δεν μπορουσα να φανταστώ οτι έφταιγε αυτό) το σύστημα με Win11, το οποιο τυχαίνει να ειναι και το κύριο μου (που σημαινει, κατσε λακαμά και στηνε ολα τα μουσικά απο την αρχή*).
Μην βάλεις άλλο.η διαφορά ειναι οτι τωρα ήξερα ποιος εφταιγε οπότε απλά εφαγε σουτ το Avast