Εδώ μιλάμε, γελάμε, κλαίμε, ηδονιζόμαστε κοκ με HARDWARE. Hardware-heads united.

Φοβερό είδος ο κιθαρίστας όμως ρε pst μου.

Ξεπρεσσάρει πλαστικά καπάκια που είναι σφηνωμένα με θερμοκόλληση και ειδικές βίδες για να τσοντάρει μνήμη στο λαπτοπ των 1200 ευρώ και φοβάται να γυρίσει λίγο το trussrod σε κιθάρα των 500 μην πάθει σκολίωση ?.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Καλά ντε πως κάνεις έτσι, μου ξέφυγε ένα i...

Και μια φωτό της απ'το νετ όμως, γιατί βαριέμαι τώρα νυχτιάτικα να ψάχνω σε σκληρούς..

Την ίδια φωτό βάλαμε.

Βρε έχεις τέτοιο εργαλείο και παίζεις με Fender?

Αν είναι δυνατόν ... ?

Φοβερό είδος ο κιθαρίστας όμως ρε pst μου.

Ξεπρεσσάρει πλαστικά καπάκια που είναι σφηνωμένα με θερμοκόλληση και ειδικές βίδες για να τσοντάρει μνήμη στο λαπτοπ των 1200 ευρώ και φοβάται να γυρίσει λίγο το trussrod σε κιθάρα των 500 μην πάθει σκολίωση ?.

Το λάπτοπ είναι άψυχο αναλώσιμο μηχάνησμα, άσχετα με την τιμή του.

Η κιθάρα όμως είναι ζωντανή, έχει ψυχή, όσο φθηνή κι αν είναι.

Και όπως και να το κάνουμε ... πονάει κιόλας.

Την ίδια φωτό βάλαμε.
 Ναι....?

Βρε έχεις τέτοιο εργαλείο και παίζεις με Fender?

Αν είναι δυνατόν ... ?
Χάλια ήχος, αν και άλλαξα τον νεκ με έναν ακριβό ντιμαρτζιο τότενες..., χάλια κλειδιά και γέφυρα, αλλά με φανταστικό ρόπαλο μπράτσο!

Χάλια ήχος, αν και άλλαξα τον νεκ με έναν ακριβό ντιμαρτζιο τότενες..., χάλια κλειδιά και γέφυρα, αλλά με φανταστικό ρόπαλο μπράτσο!

Τότενες ήσανε μικρός και δεν ήξευρες.

Με την εμπειρία που έχεις τώρα, με δύο "σοβαρούς" μαγνήτες (που να της ταιριάζουν και να σου αρέσουν) θα πετάει.

Τα κλειδιά τι έχουν δηλαδή?

Και η γέφυρα τι πρόβλημα έχει?

Αυτά αλλάζουν εύκολα και είναι φθηνά.

Τα κλειδιά τι έχουν δηλαδή?

Και η γέφυρα τι πρόβλημα έχει?
Τα κλειδιά δεν κρατάνε κούρδισμα (αυτά φταίνε, τα έχω ανοίξει...) και τα σελάκια είναι από ένα κωλοκράμα μετάλλου...

Τα κλειδιά δεν κρατάνε κούρδισμα (αυτά φταίνε, τα έχω ανοίξει...) και τα σελάκια είναι από ένα κωλοκράμα μετάλλου...

Εντάξει ρε παιδί μου, αν δεν σου κάνουν άλλαξέ τα.

Σκέψου τι κιθαράκλα θα γίνει.

Να χ%σω και τις fender ασούμε.

Σαμη Παραγκα είπε:
Βάλε έναν καλό τέλε

Κρίμα την κιθάρα, θέλεις να την καταστρέψει τελείως?

Η κιθάρα όμως είναι ζωντανή, έχει ψυχή, όσο φθηνή κι αν είναι.

Και όπως και να το κάνουμε ... πονάει κιόλας.

Φετιχισμος level 9000

Next stop:

rguitar_mod_09.jpg

Απλές κιθάρες για κολλητηρτζήδες είναι, δεν βλέπω κάτι μεμπτό...εκτός απο το γεγονός οτι έχει μονούς και δεν έχει τρεμολο...

Ερώτηση υψηλότατης κρίσεως, υπάρχει άραγε και έκδοση για γυναίκες ή "μουστακαλήδες"?

Ερώτηση υψηλότατης κρίσεως, υπάρχει άραγε και έκδοση για γυναίκες ή "μουστακαλήδες"?

Weird_guitar+penis+cock+rock+29.jpg

Αλλα δεν αξιζει, για τον π@@τσο κιθαρα ειναι.

Για computer hardware να μιλάμε εδώ. Πάρτε τις κιθάρες σας αλλού. 

Σαμη Παραγκα είπε:
έχω μια τελεκάστερ ryzen5, είναι καλή για gaming?

Ανεβάζει θερμοκρασίες?

Το τι είναι καλό για gaming εξαρτάται από τις απαιτήσεις σε hardware ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ games και σε τι ανάλυση και σε ποια ποιότητα γραφικής απεικόνισης θέλουμε να τα πέξουμε.

Το gaming ιδιαίτερα για personal computers είναι σχαιτοικί αίνια χαχαχαχαχαχαχαχαχ?

Το τι είναι καλό για gaming εξαρτάται από τις απαιτήσεις σε hardware ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ games και σε τι ανάλυση και σε ποια ποιότητα γραφικής απεικόνισης θέλουμε να τα πέξουμε.
Γι' αυτό πιπιλάμε τα παιδιά από μικρά, και όταν έρθει να έρθει η ώρα να παίξουν τα πάμε σε Lucasarts, loom, monkey island, full throttle, indiana jones κτπ κτπ που τρέχουν 320x240 χωρίς κάρτες γραφικών. Κι έχεις το κεφάλι και την τσέπη ήσυχη. Αμα μάθει το παιδί στο raytracing... το χάσαμε το κορμί σύντροφεεεεε!

Αμα μάθει το παιδί στο raytracing... το χάσαμε το κορμί σύντροφεεεεε!
Εγώ του είπα, ray tracing θα δεις του χρόνου άμα έχεις καλούς βαθμούς. Φέτος το Πάσχα το έχασε το τρένο.

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα?

Ίσως είναι άκυρο αλλά μην ανοίγω thread γι'αυτό κ εξάλλου είναι θέμα hardware. 

Γράφω σε λάπτοπ για την ευκολία της φορητότητας, αν θέλω να γράψω σε σταθερό για να ανεβάσω την ποιότητα ηχογράφησης και να μην κλιπάρει το plugin. Τι αναβάθμιση χρειάζομαι; Μνήμη; 

Να μην βήχει εννοείς; dropout? Cpu καθαρά. Κοίτα μήπως έχεις DPC latency πρωτα όμως, μήπως μπορείς να βελτιώσεις κάτι πριν τα σκάσεις.

Ίσως είναι άκυρο αλλά μην ανοίγω thread γι'αυτό κ εξάλλου είναι θέμα hardware. 

Γράφω σε λάπτοπ για την ευκολία της φορητότητας, αν θέλω να γράψω σε σταθερό για να ανεβάσω την ποιότητα ηχογράφησης και να μην κλιπάρει το plugin. Τι αναβάθμιση χρειάζομαι; Μνήμη; 
H δυνατότερη CPU και η βελτιστοποίηση ρυθμίσεων του λειτουργικού θα εξασφαλίσουν την εγγραφή σε υψηλότερη ανάλυση και εύρος. Σε περίπτωση που ακούς κλιπάρισμα δεν είναι θέμα ποιότητας ηχογράφησης αλλά ρυθμίσεων για να γράφεις σε πραγματικό χρόνο, χωρίς καθυστέρηση.

Πάλι είναι θέμα ρυθμίσεων σε σχέση με το σύστημά σου και τον τρόπο που ηχογραφείς.

Δηλαδή δεν είναι κάτι που βασίζεται απόλυτα στην αναβάθμιση ενός  συγκεκριμένου μέρους του υπολογιστή.

Περισσότερο βέβαια στην περίπτωσή μας μετράει η καλύτερη CPU, όσο καλύτερη είναι η CPU μπορεί να διαχειριστεί περισσότερα audio plug ins σε πραγματικό χρόνο.

Ανέβασε το buffer (οπότε θα έχεις περισσοτερο latency το οποιο ανάλογα με το DAW σου μπορει να γινει compensate ή οχι, αν και εσυ μιλας για plugins και οχι για απλή ηχογραφηση σε DAW), οπως είπε ο Ali τσεκαρε το DPC Latency, κανε optimise ότι εχει σχέση με drivers και hardware κοκ (κλασσικό προβλημα, disable ολα τα resources που δεν χρησιμοποιείς, αν θέλεις να το ψάξεις περισσοτερο ριξε και μια ματια στο Message Signaled-Based Interrupts - MSI_util_v3 Tool).

Από εκει και πέρα αν υπάρχει "bottleneck" λογικά θα είναι η CPU αλλά αν δεν κανεις optimisation το λειτουργικό κοκ ένας πιο γρήγορος επεξεργαστής δεν θα σου λύσει απαραίτητα το πρόβλημα (π.χ. αν κάποιος άσχετος driver άσχετου component σου δημιουργεί το πρόβλημα).

αν θέλω να γράψω σε σταθερό για να ανεβάσω την ποιότητα ηχογράφησης και να μην κλιπάρει το plugin. Τι αναβάθμιση χρειάζομαι; Μνήμη; 

Όταν γράφεις τώρα σε σταθερό έχεις πρόβλημα?

Δηλαδή το laptop σου είναι δυνατότερο από το pc σου?

Τι pc και τι laptop έχεις (specs)?

Όταν γράφεις τώρα σε σταθερό έχεις πρόβλημα?

Δηλαδή το laptop σου είναι δυνατότερο από το pc σου?

Τι pc και τι laptop έχεις (specs)?
γιατί δεν ανοίγετε ένα thread με το συγκεκριμένο πρόβλημα?

Trending...

Νέα θέματα

Back