Εδώ μιλάμε, γελάμε, κλαίμε, ηδονιζόμαστε κοκ με HARDWARE. Hardware-heads united.

Μεγαλη προσοχή όταν ψωνιζετε laptops από άλλες χώρες, το συγκεκριμένο έρχεται με QWERTZ πληκτρολόγιο (οχι QWERTY).

Ναι, εννοείται ότι είναι Γερμανικό.

@LK και τα Vostro αδερφέ, παραδοσιακά. Τα Inspiron τα παλιά τα χρόνια (2014?) ήταν μια χαρα, μερικές βιδουλες και ολα στην φόρα (υπάρχει και απο αυτό στην οικογένεια).

Αλλά τώρα τα έκαναν και τα Inspiron φλοίδες οπότε...

Εδώ δίνουν 5.000 για ηλεχτρική κριθάρα, σας παρακαλώ μη με κολάζετε!
Νταξ αν καποιος επιλεγει να παιζει με φτηνιαρικα οργανα δικο του προβλημα?

5000 καλα μονο για μαθητικη

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άσχετο, εγώ εχθές αγόρασα επειδή το είχε προσφορά το steam  για 10 ευρώ και μου είχε πετάξει διαφήμιση το Ace Combat 7.

Θα θυμηθώ τα "νιάτα" μου. Έχω να πετάξω μαχητικό 23 χρόνια? Τώρα ετοιμάζομαι να μπω στο πιλοτήριο, θα γίνει μακελειό στους αιθέρες, αυτό ήθελα να πω, συνεχίστε?

Νταξ αν καποιος επιλεγει να παιζει με μαθητικα οργανα δικο του προβλημα
https://www.thomann.de/gr/gibson_67_flying_v_reissue_vibrola.htm#bewertung

Έχεις δίκιο. Κάτω από τα 5.000 και μόνο 3 αστεράκια. Μετριότητα.?

Έχω να πετάξω μαχητικό 23 χρόνια? Τώρα ετοιμάζομαι να μπω στο πιλοτήριο, θα γίνει μακελειό στους αιθέρες, αυτό ήθελα να πω, συνεχίστε
Τελευταία μου απόπειρα ήταν το Falcon 4.0, που δεν καταλάβαινα γιατί δεν κάνει τιποτα το αεροπλανάκι. Λέω κάτσε να δω το μάνουαλ. 600 σελίδες. Λέω άστο θα παίξω worms.

Τελευταία μου απόπειρα ήταν το Falcon 4.0, που δεν καταλάβαινα γιατί δεν κάνει τιποτα το αεροπλανάκι. Λέω κάτσε να δω το μάνουαλ. 600 σελίδες. Λέω άστο θα παίξω worms.
Το Ace Combat είναι πιο arcade. Μπαίνεις και ρίχνεις στο ψαχνό. 23 χρόνια ;έχω να πετάξω, από το PLAYSTATION 2 ?

Η σειρά είχε δε ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ SOUNDTRACK και λένε πως και αυτό είναι καλό σε αυτόν τον τομέα και ανυπομονώ να ακούσω παίζοντας.

Σου έχει χακάρει ο jazzjocker τον λογαριασμό?
Ε τωρα ακουω κ φορτωνω. Πισι φτιαχνει ενας παγγελματιας γραφιστας κ με 5000 ουτε την 4090 δε του φτανουν να βαλει αν τα αλλα κομπονεντσια ειναι της προκοπης. Κ θα παρεις κιθαρα? Ημαρτον?

Όχι, HSS είναι, έχει και τρέμολο.

Δεν βγάζει μόνο η Apple mac, βγάζει και η Aria.
Τωρα κ εσυ διαλεξες τα εντελως αντιθετα. Η Apple κατα 90% πουλαει επειδη γραφει apple κ την Αρια το 99% δε ξερει καν πως υπαρχει ακομα κ δεν το εχει ψαξει επειδη γραφει Αρια

Τωρα κ εσυ διαλεξες τα εντελως αντιθετα. Η Apple κατα 90% πουλαει επειδη γραφει apple κ την Αρια το 99% δε ξερει καν πως υπαρχει ακομα κ δεν το εχει ψαξει επειδη γραφει Αρια
Είναι όμως πασπαρτού όνομα, γιατί με μερικές τυπογραφικές ατασθαλίες γίνεται

- Arla κρέμα γάλακτος

- Αρρle

- Arial γραατοσειρά

- Ariel για τα ρούχα

- κ.ά. πολλά!

Απορώ γιατί δεν έχει περπατήσει.

Είναι όμως πασπαρτού όνομα, γιατί με μερικές τυπογραφικές ατασθαλίες γίνεται

- Arla κρέμα γάλακτος

- Αρρle

- Arial γραατοσειρά

- Ariel για τα ρούχα

- κ.ά. πολλά!

Απορώ γιατί δεν έχει περπατήσει.
Αμα συνεχιζαν (οι Αριες) οπως ξεκινησαν, δηλαδη απλα κ γιαπωνεζικα μια χαρα  θα ημασταν. 
Τωρα ψαχνουμε ονοματα για κοπυραητ.

Ασε που θα ειχαν πιο θελκτικες τιμες κοντα στα 1500. Δηλαδη να ντρεπεσαι να το πεις μεν, αλλα με λιγο προλογο "Να εγω δε ξερω, τωρα μαθαινω, μου την πηρανε δωρο, την ανταλλαξα με ενα λαπτοπ κ τετοια", βρισκεις τροπο να το ξεφουρνισεις.

Τωρα με 265 δε παιζεις ουτε ενα Κινο της προκοπης τι να πεις στον αλλο?

Να του πεις ότι σε μερικά χρόνια, η τιμή της Άριας θα κάνει το μπαντ μάνκυ να φαίνεται κακόγουστο αστείο.

Με ένα καλό σεταπ και άλλους μαγνήτες; Ή π@πARIA;

δηλαδη απλα κ γιαπωνεζικα μια χαρα  θα ημασταν. 
Πάντως οι γιαπωνέζοι είναι πολύ σάικο με τα όργανα, και τα ξύλα. Μα τύμπανα, μα σαξόφωνα, μα φλάουτα, όλα τους τα χειροποίητα είναι παναγία βόηθα. Κοστίζουν, οφ κορς, αλλά νιώθεις ότι τα λεφτά πιάσαν τόπο. Δεν ξέρω πώς τα πάνε στη μαζική παραγωγή, αλλά τα εργαστήρια...?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τώρα που την ξαναβλέπω .... ρε σεις, ομορφούλα είναι.

Ειδικά αυτό το μπλεδάκι και το κοκκινάκι είναι μούρλια.

https://ariaguitarsglobal.com/product/mac-std/
Ημαρτον Φιουζιε. Βαλε τουλαχιστον τη σωστη

https://ariaguitarsglobal.com/product/pe-r80/

Να'ναι ασχημη αλλα να παιζει.

Πάντως οι γιαπωνέζοι είναι πολύ σάικο με τα όργανα, και τα ξύλα. Μα τύμπανα, μα σαξόφωνα, μα φλάουτα, όλα τους τα χειροποίητα είναι παναγία βόηθα. Κοστίζουν, οφ κορς, αλλά νιώθεις ότι τα λεφτά πιάσαν τόπο. Δεν ξέρω πώς τα πάνε στη μαζική παραγωγή, αλλά τα εργαστήρια...?
Για μενα ειναι οτι καλυτερο να βρεις Τζαπαν-ουλα μεταχειρισμενη. 

Στρατ (τοκαι παλιες-καινουριες, Σκουαηαρ τζαπαν αν βρεις, Φεντερ Τζαπαν, Τζεηβη στρατ παρ'την-δωσ'τη μου-σου περνω μακ)

Τελε τα ιδια

Λεσπωλ ακομα καλυτερα

Σουπερστρατ με 500ε κ μοντες μετα, Ibanez 550 μεχρι ερλη90'ζ κ εχεις ΤΟ υπεροπλο

κ φυσικα 335 την αγαπημενη Γιαμαχα sa2200

Οποτε κ στα εργοστασιακα λουκουμι ειναι οι γιαπωνεζουλες. Ειδικα στα μεταχειρισμενα οταν ειναι λογικες οι τιμες φτανουν στα ορια του κλεψιματος

Trending...

Νέα θέματα

Back