Χοντρα χοντρα 2 χιλιαρικακια δηλαδη ευρουδακια ηθελες σημερα, και αν δωσεις 3 κατομπαλα τωρα να παρεις το πιο ξεφτιλα που υπαρχει, ειναι πυργος αιφελ- αντισκηνο 3-0
Χοντρα χοντρα 2 χιλιαρικακια δηλαδη ευρουδακια ηθελες σημερα, και αν δωσεις 3 κατομπαλα τωρα να παρεις το πιο ξεφτιλα που υπαρχει, ειναι πυργος αιφελ- αντισκηνο 3-0
Αλλες 2 απώλειες στα καλά καθούμενα...αρχαία πάναργα Kngston USB στικάκια (πανω απο 10 χρονων λογικά, USB2), τα χρησιμοποιούσα μονο για να στηνω λειτουργικά (π.χ. clean install win απο αυτά), κανένα Tails, βοηθητικά προγράμματα του στυλ bootable disk wipe out προγραμματα κοκ. Μεταφορες μηδέν, αποθηκευμένα σε συρτάρι, σπάνια χρήση...
Συνδέω το πρωτο, παω να γραψω αρχεια, δεν γινεται λέει ειναι write protected (χααχαχαχαα, όχι, δεν έχουν κρυφο διακοπτάκι)...ΟΚ, no problem, σκιζω τα παντα με diskpart, format σε FAT32 (θα εμπαιναν μερικες ταινιες για την μανα να βλεπει απο τον αποκωδικοποιητή που είναι και USB media player) τα ίδια...κανένα πρόβλημα. Αλλη μια δοκιμή, δεν ξαναφάνηκε ποτέ πουθενά στο σύστημα...
Καρφώνω το αλλο, τα ιδια. Format, τζάμι, περναω μερικες ταινιες, ανεβαινω επανω, το καρφώνω στον αποκωδικοποιητη, δεν αναγνώριζε το "περιεχόμενο" λεει (κανένα απο τα αρχεία)...wtf, όλα mp4 ειναι, κατι MKV και AVI δεν διαβαζε θυμαμαι...
Δοκιμάζω άλλο Kingston (ακόμα πιο παλιο, λολ, 4Gb), βαζω 3 ταινιες απο τις ίδιες, το καρφώνω στον αποκωδικοποιητή, παιζουν οι ταινίες κανονικα.
Οπότε πάνε για ανακλυκλωση και αυτά, παραγγελια 2-3 "μεγάλα" και πάπαλα...
Προφανως δεν χαθηκαν δεδομένα (και γιατί να χαθούν, είπαμε, δεν αποθηκευουμε σε USB sticks πράγματα σημαντικά που δεν τα έχουμε αλλου, δεν ειναι για backup)...δεν βαριεσαι...
Προφανως δεν χαθηκαν δεδομένα (και γιατί να χαθούν, είπαμε, δεν αποθηκευουμε σε USB sticks πράγματα σημαντικά που δεν τα έχουμε αλλου, δεν ειναι για backup)...δεν βαριεσαι...
Α υπάρχουν κι αυτά ακόμα; Δέχομαι και π.μ. με γνώμες, εγώ έχω γνώμη αλλά όχι φανατική. Γι' αυτό αναζητώ απόψεις κι από άλλους, μήπως είναι η γνώμη μου εσφαλμένη.
Για παιχνίδια ή για δουλειά με τρίμηνη σύμβαση των 780 ευρώ μεικτά? ?
Δεν ξέρω τίποτα από mac. Είναι τρομερό, ούτε το λειτουργικό τους δεν ξέρω πως είναι, ούτε καν ένα βίντεο στο youtube δεν έχω δει για αυτά. Είναι κάπως αυτό. Είμαι τελείως στο σκοτάδι για το θέμα Χαχαχαχαχαχα ???
θα σου πω τα λίγα που έχω μαζέψει στην κεφάλα μου μετά την πρώτη εμπειρία με υπολογιστές πίσω στο 1977.
Για άνθρωπο που δεν ξέρει τίποτα και δεν ασχολείται η λύση έτοιμο μηχάνημα είναι μια χαρά και από τις δυό κατευθυνσεις.
Όσο ανεβαίνουν τα λεφτά η απόσταση ανάμεσα σε μακ μικραίνει.
Αν υπάρχει η ελάχιστη εμπειρία win τότε μονόδρομος win.
Με τα μακ παντρεύεσαι ακριβεια. Γενικά δεν υπάρχει επεκτασιμότητα και πολλά κρίσιμα εξαρτήματα είναι κολλημένα. Αν έχεις καλό μάστορα φίλο το ξεπερνάς. Παντρεύεσαι επίσης αλλη αντίληψη.
Βεβαια δεν μας είπες τι δουλειά?
Αν είναι word excel mail internet ή αν είναι corel, photoshop, protools κλπ
θα σου πω τα λίγα που έχω μαζέψει στην κεφάλα μου μετά την πρώτη εμπειρία με υπολογιστές πίσω στο 1977.
Για άνθρωπο που δεν ξέρει τίποτα και δεν ασχολείται η λύση έτοιμο μηχάνημα είναι μια χαρά και από τις δυό κατευθυνσεις.
Όσο ανεβαίνουν τα λεφτά η απόσταση ανάμεσα σε μακ μικραίνει.
Αν υπάρχει η ελάχιστη εμπειρία win τότε μονόδρομος win.
Με τα μακ παντρεύεσαι ακριβεια. Γενικά δεν υπάρχει επεκτασιμότητα και πολλά κρίσιμα εξαρτήματα είναι κολλημένα. Αν έχεις καλό μάστορα φίλο το ξεπερνάς. Παντρεύεσαι επίσης αλλη αντίληψη.
Βεβαια δεν μας είπες τι δουλειά?
Αν είναι word excel mail internet ή αν είναι corel, photoshop, protools κλπ
Κοιτάξτε, εγώ είμαι pcάς μέχρι κόκαλο. Αλλά δεν ξέρω, στη συγκεκριμένη περίπτωση... κλίνω προς το μακ, κι ας μην είχα ποτέ. Επίσης, είμαι κατά των λάπτοπ. Πάρε m1 studio max, αν δεν μπορείς να στήσεις pc τέρας μόνος σου, και πορεύσου. Αλλά ειλικρινά δεν ξέρω αν οι 12 σειρά i7 έχουν παρεμφερείς επιδόσεις με τους m1 σε native. Αυτό είναι το ερώτημα. Μπορεί να έχω και λάθος.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας βοηθήσει να εξατομικεύσετε το περιεχόμενο, να προσαρμόσετε την εμπειρία σας και να σας κρατήσει συνδεδεμένους εάν εγγραφείτε.
Συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε αυτόν τον ιστότοπο, συναινείτε στη χρήση των cookies από εμάς.