Εδώ μιλάμε, γελάμε, κλαίμε, ηδονιζόμαστε κοκ με HARDWARE. Hardware-heads united.

Report σε ΟΛΟΥΣ οσοι το γυρίσατε απο hardware σε μουσικα όργανα!

Banάκι σε όλους σας, ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!

ΥΓ: εννοειται πλακα κάνω, να ειστε καλά παιδες, γραψτε για οτι θέλετε, υπάρχει ΠΟΛΥ χιουμορ εδω περα μέσα, να είστε καλα...

Βγαινουν ακομα οι Αρια; Τις θυμαμαι απο την εποχη τζιν κολλητο- αρβυλα- φλαι, αν επαιρνες δυο τζιν κολλητα, ενα φλαι και ενα ζευγαρι μαρτινς, σου εδιναν μια αρια δωρο.

Δεν πρεπει να τις ειχαμε και πολυ σε εκτιμηση παντως, τελευταια φορα που θυμαμαι μια τετοια την ειχαμε κανει βιδες, ειχαμε παρει το σωμα και τη βαραγαμε με τα σπρει που γραφαμε στους τοιχους, σαν το μουνι της Γεωργιας Βασιλειαδου την ειχαμε κανει την κιθαρα.

Δεν μ' αρέσει ρε γμτ.

Ενώ αυτή που έβαλα παρακάτω, είναι μια χαρά.

https://www.ebay.com/itm/224793070142

https://ariaguitarsglobal.com/product/ta-tonic/
Μα για ασκημη (αλλα καλη) την εβανα

Την αλλη τι την ηθελες? Ξερογλειφομαι ηδη για την sa2200, να το κανω κ για αλλη γιαπωνεζα σεμι-χολοου... Αχ

Report σε ΟΛΟΥΣ οσοι το γυρίσατε απο hardware σε μουσικα όργανα!

Banάκι σε όλους σας, ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!
Παρον. Εγω το εκανα. Ηθελα να το γραψω οτι το ξεσκισαμε το θεμα, αλλα εμφανιστηκες εσυ κ με προλαβες. Κ εισαι κ ο OP! Να συνεχισουμεεεεεε??

Παρον. Εγω το εκανα.

Όχι, εγώ το έκανα.

Όλο το ανάθεμα επάνω μου.

Ο Νικόλας (@Freedom) είναι μαμώ τα παιδιά όμως και μας συγχωρεί.

Αλλά ρε παιδιά .... έχω μπει στον γούγλη και ψάχνω Άριες ρε γμτ.

Και είναι και φΤηνές και όμορφες οι άτιμες.

Και έχουνε και χαμηλωμένο neck heel.

Ρε τι έπαθα ο δύστυχος ... ?

Παρον. Εγω το εκανα. Ηθελα να το γραψω οτι το ξεσκισαμε το θεμα, αλλα εμφανιστηκες εσυ κ με προλαβες. Κ εισαι κ ο OP! Να συνεχισουμεεεεεε??

OXIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII, ΜΗΝ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ!!!!

Ειλικρινά, γράψτε ΟΤΙ θέλετε, να είστε καλά, διαβάζω και γελάω!

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕ, ΟΛΑ ΚΑΛΑ!!! ?

Χαχαχααχαχα, χωρις πλάκα τώρα, τις Aria τις θυμαμαι απο την 10ετια του 90...αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που είχαν τα ελληνικά μαγαζιά ήταν entry level κιθάρες θυμάμαι, όπως και κάτι Vester (ανατριχίλα) κοκ...

Τωρα που το σκέφτομαι, το πρώτο μου μπάσο ήταν ένα Aria Pro II ή κάτι τέτοιο...

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε οταν μιλαμε για Aria Pro IΙ μιλαμε για τις Alembic του φτωχου, δωσε νεκθρου και διακοπτες να φαει ο κοσμος.

s-l1600.jpg

χωρις πλάκα τώρα, τις Aria τις θυμαμαι απο την 10ετια του 90...αλλά το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που είχαν τα ελληνικά μαγαζιά ήταν entry level κιθάρες θυμάμαι, όπως και κάτι Vester (ανατριχίλα) κοκ...

Εγώ τις θυμάμαι από τα 80s.

Vester ε?

Βάλε και Gerley, Westsound, κλπ.

Ρε οταν μιλαμε για Aria Pro IΙ μιλαμε για τις Alembic του φτωχου, δωσε νεκθρου και διακοπτες να φαει ο κοσμος.

Μην μου κάνεις τέτοια τώρα βρε Οδυσσέα, και μου τρέχουν τα σάλια ...

Και δεν έχω GAS πολύ καιρό τώρα.

Αφού δεν παίζω ..

Τωρα που το σκέφτομαι, το πρώτο μου μπάσο ήταν ένα Aria Pro II ή κάτι τέτοιο...

Και όμως, Aria Pro II ήταν, ΟΚ, απο μνήμη καλά πάμε (λαστιχακι για τα μαλλιά στο κλειδί που κουδούνιζε, οχι δεν ηταν θέμα σφιξιματος παξιμαδιου, λολ)

100_2061.webp

Vester ε?

Σωστός είσαι Στράτο, αλλά κιθάρα "έπιασα" το '89 οπότε μέχρι τότε δεν παρατηρουσα μαρκές κοκ...

Westsound, Gerley, ω ρε μανα μου, ανατριχίλα, ο δολοφόνος στον δρόμο με τις λευκες λεμε...

Ντου ιτ Φαιδων.

Παντα οταν καποιος ειναι σε αυτο το σταδιο του προτεινω να σπευσει να πατησει το κουμπι. 

Δε μπορω να σου τις δειξω ,αλλα υπαρχουν μελετες οικονομικες/βιολογικες/κοινωνικες κ δε συμμαζευεται που 6γουν γιατι οταν καποιος νιωθει τετοια αναγκη πρεπει ευθυς να προβει στην αγορα. Αληθεια λεω

Vester ε?

κ Μορρις εχω δει κ Ιμπανεζ νομιζω. Το μονο προβλημα ειναι πως παρολο που απο ηχο κ τιμη σκοτωνουν (εβλεπα πριν 3-4 χρονια καμποσες σε αγγελιες μεχρι κ 500), εμφανισιακα δε βλεπονται. Πραγματικα το σεμεδακι μονο λειπει. Εκτος αν......

μιλαμε για τις Alembic του φτωχου
 Παμε κατευθειαν σε κατι τετοιο να βγανιει ματι, να νιωθουμε αρχοντοι

https://eddiesguitars.com/product/electric/electric-guitar-categories/solid-body-electric-guitars/alembic-further-6-buckeye-burl-resin-top-2/

Παμε κατευθειαν σε κατι τετοιο να βγανιει ματι, να νιωθουμε αρχοντοι

https://eddiesguitars.com/product/electric/electric-guitar-categories/solid-body-electric-guitars/alembic-further-6-buckeye-burl-resin-top-2/

Ειμαι και εγω λιγο Φλωρινωτης, αλλα στην προκειμενη περιπτωση πρεπει να μεινουμε κλασικ αλα Τσερηγκαρσια, να εδω ειμαστε

(Με πεθαινει λιγο αυτος ο συνδυασμος H/H/S που δεν τον βλεπεις πουθενα αλλου και που νομιζω το κανανε καθαρα και μονο για να εχει χωρο για το neck-end trussrod access)

s4s2yxlg0gmhgzbmv648.jpg

Α, εγώ σε κάτι τέτοια είμαι Φλωρινιώτης, πολύ μου αρέσουν.
❤️ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ

Τα χρωματακια δινουν αερα στο οργανο. Κ τα φωσφωριζε κ τα κλασσικ καρ κολορς, κ τα καλα σουιρλ. Πρεπει ν'ανοιξουμε ενα θρεντ να ποσταρουμε μονο τετοια

Τα χρωματακια δινουν αερα στο οργανο. Κ τα φωσφωριζε κ τα κλασσικ καρ κολορς, κ τα καλα σουιρλ. Πρεπει ν'ανοιξουμε ενα θρεντ να ποσταρουμε μονο τετοια

Και κσύλα με τρελά νερά.

Τρελαίνομαι.

Ξυσμένο το χενστοκ για να μην φαίνεται η μάρκα (Kumika, γατάκια...) και το μεσαίο καπάκι του ποτενσιόμετρου βγαλμένο από την Aria μου, pro iii ts 300 thor sound Matsumoku..

Αγορασμένο τo '83-'84 με χορδές από τα μέσα '90,s...

Kumika.jpg

Και κσύλα με τρελά νερά.

Τρελαίνομαι.
Α ολα κι ολα. Στο φαντεζι χρωματακι πρωτα θα πω το ναι κ μετα θα ρωτησω. Στα τρελα νερα στα ξυλα αν δε δω την υλοποιηση πρωτα δεν ειμαι σιγουρος. Οπως κ στα σχηματα. Ειμαι περιεργος. Μπορει να μ'αρεσει ενα τελειως διαστημικο ή ασαφες μεταμοντερνο σχεδιαστικα (οπτικα οχι να το εχω) κ μ'ενα συντηριτικο που εχει μια γραμμη που δε μ'αρεσει να λεω κοιτα τι καναν οι μ@μ@κε$ το ξεφτιλισαν?

Πχ αυτη που ποσταρα μου φαινεται νορμαλ σε ολα (εκτος τιμης) αλλα αυτη

Μου φαινεται υπερβολικη γιατι εχει τα κερατα (σορρυ odis)

Ειμαι καλα γιατρε μου?

Trending...

Νέα θέματα

Back