- Πόντοι
- 38
Είμαστε οι Low Budget Dub Orchestra.audiobox είπε:Ο αδερφός μου, έχει τόσα πολλά κούφια δόντια, που μιλάει με echo...
Ψάχνουμε τραγουδιστή, αλλά δεν έχουμε φράγκα για εξοπλισμό. Ψήνεται ο αδερφός σου;
Είμαστε οι Low Budget Dub Orchestra.audiobox είπε:Ο αδερφός μου, έχει τόσα πολλά κούφια δόντια, που μιλάει με echo...
Συγνωμη παιδια, αλλα αντιθετα με ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, εχω σαν αρχη μου να ερευνω πριν ανοιξω την ΚΑΤΑΒΟΘΡΑ μου και ξεστομισω Ο,ΤΙ ΝΑΝΑΙ.harilatron είπε:Blue, αν μπορείς να επισυνάψεις και το script του MATLAB, θα πάω το θέμα στα "απαντημένα Recording".
Νομίζω το φαινόμενο έχει μελετηθεί και σε πειραματόζωα (πάπιες).
Αν κατάλαβα καλά, αν κάποιος έχει μικρό στόμα μπορεί να κάνει την πάπια. Παρακαλώ blue ξεκαθάρισε αυτή τη λεπτομερεια, διότι δεν ξερουμε όλοι τόσο προχωρημένα θέματα. Ο evris, αμα δεν ξέρει να μη μιλάει.
[y,Fs,bits]=wavread ('Ismini Kalesi')harilatron είπε:Blue, αν μπορείς να επισυνάψεις και το script του MATLAB, θα πάω το θέμα στα "απαντημένα Recording".
Oχι,ΟΛΟΙ μπορουμε να κανουμε τις παπιεςΝομίζω το φαινόμενο έχει μελετηθεί και σε πειραματόζωα (πάπιες).
Αν κατάλαβα καλά, αν κάποιος έχει μικρό στόμα μπορεί να κάνει την πάπια. Παρακαλώ blue ξεκαθάρισε αυτή τη λεπτομερεια, διότι δεν ξερουμε όλοι τόσο προχωρημένα θέματα. Ο evris, αμα δεν ξέρει να μη μιλάει.
Μα εγω δεν αρνηθηκα ποτε οτι μπορει να υπαρχει συντονισμος.Το echo feedback ειναι αυτο που περιγραφω στα προηγουμενα ποστς-τεκμηρια ως reverb.Φαινομενο επαναληψης ήχου δεν μπορει να υπαρξει.evris είπε:Ολοι ξερουμε blue και harilatron ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΙΘΑΡΑ HOLLOWBODY με αποστασεις ηχειου 6m ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΟΝΕΙΤΑΙ προκαλωντας echo feedback κλπ. Ετσι και με τον αδερφο του τυπου. Το σπηλαιωδες echo προερχεται απο τον εντερικο συντονισμο (*).
Όπου PMS = "Premenstrual Tension".harilatron είπε:Όχι όλες
Από το R.13 και μετά κόψανε και την
>bloody_sunday(p, 'method');
που σου επέστρεφε review για το πετάλι p σύμφωνα με τη μέδοδο 'method' όπου το 'method' έπαιρνε τιμές 'normal', 'gas', 'hysteric' ή 'PMS' .