Ανταλλαγη με Ibanez Tubescreamer TS9 ?audiobox είπε:Ο αδερφός μου, έχει τόσα πολλά κούφια δόντια, που μιλάει με echo...
Διαισθητικα θεωρω οτι ειναι δυνατον να συμβει κατι εδω...blue είπε:η ωρα ειναι πολυ ασχημη κ το θρεντ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ καμενο.
Γι'αυτο λοιπόν θα αποδείξω γιατί δεν ειναι δυνατό να συμβαινει κατι τετοιο.
Για να ακουστεί echo,πρεπει να υπαρχει μια χρονική καθυστερηση (η οποια θα συμβει απο ανακλασεις ) μεγαλυτερη απο 20ms. (=0,02sec).Διαφορετικα το ανθρωπινο αυτι ,θα αντιληφθει την καθυστερηση σαν reverb.
ΥΓ2.Η παραπανω αποδειξη δεν ειναι σοβαρη,αλλα κατι τετοιο παιζει.![]()
Αυτο δεν τό'χουμε κανειevris είπε:- Αν θεωρησουμε προς στιγμην οτι ο ανθρωπος αυτος εχει δοντια αρκετα πυκνα, σχεδον να εφαπτονται, αλλα οχι ακριβως.
- Και οτι εχει το ασχημο συνηθειο να μιλαει πολυ δυνατα, να σιεται η γης ενα πραμα...
- Και οτι η συχνοτητα ιδιοσυντονισμου των δοντιων ειναι μεσα στις ακουστικες της ομιλιας.
Δεν θα μπορουσαν να αρχισουν να "συντονιζονται" τα δοντια απο την ομιλια και λογω δονησεων καπου καπου να αρχιζαν να ακουμπαν και μεταξυ τους, προκαλωντας κατι σαν χρονικα shifted ασθενη κρουτσου-κρουτσου (ηχος απο κρουσεις δοντιων) κυματομορφη που ακολουθει το envelope της ομιλιας? Αυτο που ο audiobox ερμηνευει σαν echo?
blue είπε:- Αν θεωρησουμε προς στιγμην οτι ο ανθρωπος αυτος εχει δοντια αρκετα πυκνα, σχεδον να εφαπτονται, αλλα οχι ακριβως.
- Και οτι εχει το ασχημο συνηθειο να μιλαει πολυ δυνατα, να σιεται η γης ενα πραμα...
- Και οτι η συχνοτητα ιδιοσυντονισμου των δοντιων ειναι μεσα στις ακουστικες της ομιλιας.
Δεν θα μπορουσαν να αρχισουν να "συντονιζονται" τα δοντια απο την ομιλια και λογω δονησεων καπου καπου να αρχιζαν να ακουμπαν και μεταξυ τους, προκαλωντας κατι σαν χρονικα shifted ασθενη κρουτσου-κρουτσου (ηχος απο κρουσεις δοντιων) κυματομορφη που ακολουθει το envelope της ομιλιας? Αυτο που ο audiobox ερμηνευει σαν echo?
Αυτο δεν τό'χουμε κανει
To οτι θα συντονιστουν τα δοντια υπο τις παραπανω προϋποθέσεις ,δεν δικαιολογει φαινομενο echo,ασχετως αν θα παραγοταν ηχος απο αυτο.Πρεπει καπου να ανακλαστει ο ηχος κ να ξαναγυρισει για να ακουστει η χρονικη διαφορα (με φυσικο τροπο).
ΚΟΙΤΑ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΓΩ ΦΥΣΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΝΟΜΙΖΩ!blue είπε:οχι.
Θα μιλησω επιστημονικα,ζητω συγνωμη:
καταρχας,θα τρακαρανε τα κυματα στη γλωσσα.Ενα αυτο.
κατα 2ον θελει μια ελαχιστη αποσταση,επιμενω (ειμαι gate keeper,δεν ξερω αν ειδες,εχω πιο πολυ δικιο απο σενα)
Θα συμβαινει κατι ,οπως βλεπω στο σχημα σου,αλλα δεν θα ειναι έκο.Μέχρι Άρια το πολύ.
Ωραια ρε αγορινα μου, εχεις σταθει σε τυπικοτητες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Και με το σχημα σου ακομα εξηγειται. Ο τυπος παιζει καιρο φυσαρμονικα.blue είπε:εχεις μπερδεψει ορισμενα πραγματα γι αυτο εκανα μια προσωμοιωση στο Matlab για να σου εξηγησω.
Στην 1η φωτο βλεπεις την επιδραση της γλωσσας.Πως τρακαρανε τα κυματα.
Στη 2η,βλεπεις πως θα πρεπε να ειναι ενας ανθρωπος για να εχει onboard delay.
κανει αντηχειο ο ανθρωπος ,αλλα δεν ειναι ικανες οι διαστασεις του για ντιλέι."Χελμχολτζ"
Η Γη ειναι κουφια."Λιακοπουλος"
evris είπε:Ωραια ρε αγορινα μου, εχεις σταθει σε τυπικοτητες για να δικαιολογησεις τα αδικαιολογητα. Και με το σχημα σου ακομα εξηγειται. Ο τυπος παιζει καιρο φυσαρμονικα.εχεις μπερδεψει ορισμενα πραγματα γι αυτο εκανα μια προσωμοιωση στο Matlab για να σου εξηγησω.
Στην 1η φωτο βλεπεις την επιδραση της γλωσσας.Πως τρακαρανε τα κυματα.
Στη 2η,βλεπεις πως θα πρεπε να ειναι ενας ανθρωπος για να εχει onboard delay.
κανει αντηχειο ο ανθρωπος ,αλλα δεν ειναι ικανες οι διαστασεις του για ντιλέι."Χελμχολτζ"
Η Γη ειναι κουφια."Λιακοπουλος"
Μωρε ας μην ειχαν ξυπνησει τα παιδια για το σχολειο και θα σου λεγα. Προς το παρον υποχωρω. Another place, another time... Δεν τελειωσαμεblue είπε:αυτο ειναι αληθεια.
ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΑ ΟΜΩΣ!